Hamilelik belirtileri

Benim mide bulantım oluyor ama sabah uyanınca değil yemek yiyince oluyor akşam yada öğlen bata 4 gün var bu sefer test yapmıcam üzülüyorum sonra
Bariz hamilelik belirtisi bu aslında aç kaldıgım da bende hala bulantı olur yemek yiyince geçiyor bi test yap istersen tatlım

Bariz hamilelik belirtisi bu aslında aç kaldıgım da bende hala bulantı olur yemek yiyince geçiyor bi test yap istersen tatlım
Gecikme olmadan yapmak istemiyorum ya hayal kırıklığı oluyor yoksa belimde çok ağrıyor şuan ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benzediği için emin olamıyoruz

benım de bebek yokmus dun kan tahlılı yaptırarak ogrendım

mrb arkadaslr bende araniza kayseriden yeni katildim.. arkadaslar biz de 1 bucuk aydir bebek istiyoruz 4 yillik evliyiz 4 ay once bi dusugum vardi 1 bucuk aydir denemeye basladik .. son supheli iliskimden 3 4 sonra inanilmaz ara ara bi kasik agrisi inanilmaz akinti rahimime baski hissi ara giren gogus agrisi hafif yorgunluk hissi oldu test yaptm negatif adetimr de 11 gun var je dersniz

Merhaba
Yumurtlama sonrasi iliskiden 3 gün sonra kasik ağrılarım başladı, ara ara belim ağrıdı ve son birkaç gündür beyaz renkli akintim var yarın adetim ama bu belirtileri daha önce hiç hissetmedim 3 aydır deniyoruz, inşallah hamileyimdir. Gebelik testi negatif cikiyor buarada ama sanirim gec dollenme oldu. Herkes aynı belirtileri yaşamıyor ama sanırım hamileysen hissediyorsun, bir arkadaşım söylemişti kendini gözlemle farklı birşey varmı diye, kendini dinlersen adete kalmadan anlıyorsun aslinda.

Kızlar benim 2 yaşında kızım var şimdi tekrar nasipse inşallah hamile kalmak istiyorum. Ovülasyon günümü hesaplayıp özellikle o tarihlerde eşimle ilişkiye girdim. Birkaç aydır deniyoruz ama yumurtlama günümü hesaplamadan öylesine diyeyim... fakat yinede hamile kalamadım. 2.ci hamileliklerde belirtiler daha farklı olabilir veya hiç anlamayabilirsin diye düşünüyorum bu konuda bir bilgim yok. Ama göğüs hassasiyeti bende hiç olmadı sadecebel ve kasık ağrısı yaşadım sol bacağım ağrıyodu birde çok acıkıyordum sürekli aç hissediyordum kendimi:) inşallah hamile kalabilirim rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da nasip etsin inşallah

Çok su içmeme rağmen idrar rengimin koyu olması olabilir .. 20lik dişim çıktı .. onun dışında hatırlamıyorum. Adetim gecikti e en büyük belirti bu zaten

Merhabalar bel ve kasıklarımda ara ara batma ve agrılar var gecen ay 20 eylulde adet olmustum acaba hamılelık belırtısı olabılırmı test nezaman yapmalıyım 27 30 günde bır adet oluyorum

Merhabalar bel ve kasıklarımda ara ara batma ve agrılar var gecen ay 20 eylulde adet olmustum acaba hamılelık belırtısı olabılırmı test nezaman yapmalıyım 27 30 günde bır adet oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…