- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Adet günüm gelmeden 1 hafta önce gece sık idrara kalkmalarim basladi, adetime 1 gün kala adet olacakmism gibi karin agrisi oluyordu hemen geciyordu.yogun sekilde esnemelerim artti.esim dahi farketti.adetim gecikince 3 gun kan testi yaptrdim cok sukur hamieymisim.goksum hassas hafif agri var ama bu adet belrtside olabiyor.cabuk yoruluyorum.birde bas donmesi ve ara ara bulantilar
Test yap yada pazartesi sabah bir saglik ocagina git
Hayirlisi olsun..idrar testi yapmıştım pazar günü ama negatifti
Dogum tarihi degismezmis canim.sabir bakalim.canım ben idrar yapmıştım ama negatif çıktı
hakkinda hayirlisi cnm. cok sukur sagliklisin. bu ay olmaz subatta olur insallah.kızlarrr bugün geldi adetimmm
hakkinda hayirlisi cnm. cok sukur sagliklisin. bu ay olmaz subatta olur insallah.
Kızlar Şuan itibariyle reglim 3 gün geçikti kalabalık yerlerde insan, parfüm,yemek kokuları midemi bulandırıyor öğürüyorum kızarmış tavuk bana yanmış lastik gibi kokuyor,göğüs ucundaki halkada genişleme var kasık ağrım var fakat regl olcak gibi değil iğne batması şeklinde birde kasığımın sağ tarafında bir sertlik var regl belirtim sıfır akıntım var biraz pazar günü test yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Valla illa belirti olacak dıye bır kural yok her bunye farklı tabi. Mesela belirti ne olabilir onlardan bahsedelim. Kasık agrısı kasık batması bazen ayaga kadar bır agrı. Diş agrısı. Bel agrısı. Baş agrısı sersemlik. İştahın açılması. Kirpiklerin birleşmesinden. Aklına gelenler.
Eğer idrar siklastiysa hamilelik olma ihtimali yüksek. İdrarda ilişkiden 2 hafta sonra kanda ise bir hafta sonra çıkıyor diye biliyorum. Vakit kaybetmeden kan testi yaptirmanda fayda var.merhaba arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz.
bugün adet olmam gerekiyor. normalde adet döngüm 21-27 günde bir hiç aksamaz ortalama aldığımda 23-24 günde gelir. bu ay 25 gündeyim adet olamam gerekiyor ama olmadık eşimlede çoçuk istiyoruz. ilk denememiz. adet ağrısı gibi ama karnımın alt kısmı ve sag sol kasık olarak aralıklı ağrılar giriyor. sürekli wc ihtiyacı duyuyorum. kaç günde belli oluyor ne zaman test yapsak çıkar bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?
Yarına kadar dayanamazsan evde idrar testi de yapabilirsin. Testin yoksa temiz bir kaba idrarını yap içine bir çay kaşığı karbonat at eğer köpükler oluşursa hamilesin:) sonucu yazarsan sevinirim:)evet şuan nezaman olduğunu bilmemekle beraber 2. haftadayım son günü baz alırsam. ama korkuyorum ya çıkmazsa birazdaha beklemelimiyim bilmiyorum. dayanamayıp yarın kan testi yaptırıcam sanırım adetim olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?