Hamilelik belirtileri

Valla olabilir. Herşey olabilir. O kadar farklı örneklerle karşılaştım ki buna da ihtimal veririm ben.

Bende hamilelikten supheleniyorum ama adetime 4 gun war insallah hamileyimdir

Merhaba ben bi konu hakknda yardm istiyorm erkek arkadasimla adetimin 2. Gunu sevistik icine girmedi bakire bi bayanim ama üzerine bosaldi hamilelik riski varmidir bilgi verin arkadaslar
yeminle sizin bu konularnizi cok akli basinda kafayi yememis bi psikolog lazim ki siz onada lafayi yedirtrsnz.gordukce midem kalkiyo yeminle yaaa vallah me diyecegmi bilemiyrm allah akil fikir versin

İstek üzerine olan birsey değildi
Nasıl bişeydi peki... yaa bu kadarmi bilgisizsin ya da bizle dalga gecmeye mi çalişiyosun normalde adetliyken birlikte olsan içineboşalsa bile kalamazsin öyle bi durum olmamış hamile kalman imkansiz.. biz hamile kalmak için neler yapiyoruz o kadar kolay değil yaniii....

İstek üzerine olan birsey değildi
ya bi git sizin yaptgnz suanda ki bole sapiklik sapkinlik.tedavi olmalosiznz burda acik sacik konusucam diye konudan konuya atliyosnz yazik yaa nasil insanlar yetisiyo boyle sonrada ortada adam yada kadin diye dolasiyolar

ya bi git sizin yaptgnz suanda ki bole sapiklik sapkinlik.tedavi olmalosiznz burda acik sacik konusucam diye konudan konuya atliyosnz yazik yaa nasil insanlar yetisiyo boyle sonrada ortada adam yada kadin diye dolasiyolar
Bilgim olmadığı için paylasmak istedim

Merhabalar ben 7 ay önce kürtaj oldu ve adetime 4 gün var 1 damla kahverengi akıntı gördüm nedir bu yardım edin lütfen

Kasıklarımda ağrılarımda oluyor sizce hamilemiyim eşimle bebiş çok istiyoruz

Merhabalar ben 7 ay önce kürtaj oldu ve adetime 4 gün var 1 damla kahverengi akıntı gördüm nedir bu yardım edin lütfen
kahverengi leke bebek yerleşiyo ondan olabilir.
kasık agrisida hem hamilelik hem adet belirtisi en iyisi bekle adet gününde ya da bir iki gün gecerse test yap şimdi yaparsan çıkmayabilir

Merhaba 10+5 günlük hamileyim 2 gündür miğde bulantim kesildi çok korkuyorum doktor migde bulantısı bebeğin canlı olduğuna işaret demişti lütfen acill yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…