Yoookkk adetliyken hamile kalınmaz !!!!Merhaba ben bi konu hakknda yardm istiyorm erkek arkadasimla adetimin 2. Gunu sevistik icine girmedi bakire bi bayanim ama üzerine bosaldi hamilelik riski varmidir bilgi verin arkadaslar
yeminle sizin bu konularnizi cok akli basinda kafayi yememis bi psikolog lazim ki siz onada lafayi yedirtrsnz.gordukce midem kalkiyo yeminle yaaa vallah me diyecegmi bilemiyrm allah akil fikir versinMerhaba ben bi konu hakknda yardm istiyorm erkek arkadasimla adetimin 2. Gunu sevistik icine girmedi bakire bi bayanim ama üzerine bosaldi hamilelik riski varmidir bilgi verin arkadaslar
İstek üzerine olan birsey değildiyeminle sizin bu konularnizi cok akli basinda kafayi yememis bi psikolog lazim ki siz onada lafayi yedirtrsnz.gordukce midem kalkiyo yeminle yaaa vallah me diyecegmi bilemiyrm allah akil fikir versin
İstek üzerine olan birsey değildiyeminle sizin bu konularnizi cok akli basinda kafayi yememis bi psikolog lazim ki siz onada lafayi yedirtrsnz.gordukce midem kalkiyo yeminle yaaa vallah me diyecegmi bilemiyrm allah akil fikir versin
Nasıl bişeydi peki... yaa bu kadarmi bilgisizsin ya da bizle dalga gecmeye mi çalişiyosun normalde adetliyken birlikte olsan içineboşalsa bile kalamazsin öyle bi durum olmamış hamile kalman imkansiz.. biz hamile kalmak için neler yapiyoruz o kadar kolay değil yaniii....İstek üzerine olan birsey değildi
ya bi git sizin yaptgnz suanda ki bole sapiklik sapkinlik.tedavi olmalosiznz burda acik sacik konusucam diye konudan konuya atliyosnz yazik yaa nasil insanlar yetisiyo boyle sonrada ortada adam yada kadin diye dolasiyolarİstek üzerine olan birsey değildi
Nasıl bişeydi peki... yaa bu kadarmi bilgisizsin ya da bizle dalga gecmeye mi çalişiyosun normalde adetliyken birlikte olsan içineboşalsa bile kalamazsin öyle bi durum olmamış hamile kalman imkansiz.. biz hamile kalmak için neler yapiyoruz o kadar kolay değil yaniii....[/QUOTE bilgim olmadığı için yazmak istemedim
Bilgim olmadığı için paylasmak istedimya bi git sizin yaptgnz suanda ki bole sapiklik sapkinlik.tedavi olmalosiznz burda acik sacik konusucam diye konudan konuya atliyosnz yazik yaa nasil insanlar yetisiyo boyle sonrada ortada adam yada kadin diye dolasiyolar
kahverengi leke bebek yerleşiyo ondan olabilir.Merhabalar ben 7 ay önce kürtaj oldu ve adetime 4 gün var 1 damla kahverengi akıntı gördüm nedir bu yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?