Hamilelik belirtilerim

Rames00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
4
2
1
28
Merhaba ben yeni üyeyim hep bir gün hamile kalırsam belirtilerimi burdan yazicam dedim öncelikle gerçekten herkeste farklı oluyo bence benim acayip bir şekilde adet ağrım vardı gece beni kaldıracak kadar ha oldum ha olucam diyodum onun dışında sabah bulantılarım ve baş dönmem vardı tabi o sırada grip olduğum için bunuda ona yordum sadece bunlar vardı.

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz testlemi kanda mı birde normal yolla mı oldu

Amin çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben her doktora gittiğimde bişey yok diyorlardı en son gittiğim yerde polikistik over var sende kilo vermen gerekiyo dedi doktor bende aralıklı oruç diyeti yapiyodum beklemiyordum grip oldum ilaç içicektim tereddutte kaldim yinede bı umut ya varsa tehlikeye atmiyim diye eşime git test al dedim ve çıktı ben şok ama hala inanamiyorum ertesi gün hastanede kan verdim ve değer 397 bu şekilde.

Merhaba adete kaö gün kala testte pozitif gördünüz ? Erken gebelik testi mi normal mi? Yumurtlama takibi yapıyorsanız yumurtlamanın kaçıncı günü testt çıktı. Gözünüz aydınnn

Merhaba teşekkür ederim.Benim adetim hep geciyodu zaten adetimin 4. gününde yaptım testi normal testti hatta test hiç duymadığım bir testti pozitif çıktığında birazda o yüzden tam emin olamadım yumurtlama takibi yapmiyodum polikistik over dediği için doktor zayıflamaya calisiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…