Bende bu tür şeyler yaşıyorum ama benim hamile olmam mümkün değil. Zaten adetim yaklaşmasıyla hormon değerlerimiz de oynuyor ya tansiyon ondandır diyendüşünüyorummerhaba kizlar. Ben 6 aydir bebek istiyorum. Gecen adetin 7.ci gunu doktora gitdim iltihab var dedi akintiya karsi ilac bide turkcesini bilmedigim bi sey yazdi. O vajina icine yurutulen ilaclardan. İlaclar bitene kadar iliski olmaz git 13.gun gel dedi. 13. gun gitdigimde sol tarafdaki folikul erken catlamis sagda biri var dedi. Bide rahimin iki boynuzlu oda hamile olmana engel ola bilir dedi. Ama simdi sanki hamilelik belirtileri yasiyorum. Bat tarihim 12mayis. Gogus uclarim hafif karardi dokundugumda siddetli degil ama agri var. Tansiyon dusuk oluyor ki ben hic tansiyon dusuklugum olmazdi aksine yuksek tansiyon rahatsızlığım var. Bunlar hamilelik belirtisi ola bilirmi acaba
Canım soğan suyu ve maydonoz suyuda intihabı çok güzel temizliyorum eğer adet olursan iç derim.merhaba kizlar. Ben 6 aydir bebek istiyorum. Gecen adetin 7.ci gunu doktora gitdim iltihab var dedi akintiya karsi ilac bide turkcesini bilmedigim bi sey yazdi. O vajina icine yurutulen ilaclardan. İlaclar bitene kadar iliski olmaz git 13.gun gel dedi. 13. gun gitdigimde sol tarafdaki folikul erken catlamis sagda biri var dedi. Bide rahimin iki boynuzlu oda hamile olmana engel ola bilir dedi. Ama simdi sanki hamilelik belirtileri yasiyorum. Bat tarihim 12mayis. Gogus uclarim hafif karardi dokundugumda siddetli degil ama agri var. Tansiyon dusuk oluyor ki ben hic tansiyon dusuklugum olmazdi aksine yuksek tansiyon rahatsızlığım var. Bunlar hamilelik belirtisi ola bilirmi acaba
göğüs ucu karardiysa yuksek olasılık. kan testi yap bir an öncemerhaba kizlar. Ben 6 aydir bebek istiyorum. Gecen adetin 7.ci gunu doktora gitdim iltihab var dedi akintiya karsi ilac bide turkcesini bilmedigim bi sey yazdi. O vajina icine yurutulen ilaclardan. İlaclar bitene kadar iliski olmaz git 13.gun gel dedi. 13. gun gitdigimde sol tarafdaki folikul erken catlamis sagda biri var dedi. Bide rahimin iki boynuzlu oda hamile olmana engel ola bilir dedi. Ama simdi sanki hamilelik belirtileri yasiyorum. Bat tarihim 12mayis. Gogus uclarim hafif karardi dokundugumda siddetli degil ama agri var. Tansiyon dusuk oluyor ki ben hic tansiyon dusuklugum olmazdi aksine yuksek tansiyon rahatsızlığım var. Bunlar hamilelik belirtisi ola bilirmi acaba
Kizlar merhaba. Iki aydir korunmuyoruz bu ay ovulasyon testi aldim iki gun pozitif gordum 28.04 ve 29.04 te. pozitif cikmadan iki gun once tek pozitif cikan iki gun ust uste ve sonrasinda devam ettik her iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekliyorum hatta sabah dus aldigimda oldu dun yani 04.05 te belim bacaklarim kasiklarimda kimildamayacak sekilde agrilarim oldu goguslerimde sis gibi hissediyorum dun ufacik pembe bi silinti oldugunu farkettim hamile olsam bu kadar erken olacagini dusunmuyorum 21.04 te adetim bitti aksaminda tekrar kotunmasiz iliskiye gitmistik bilemedim yardimci olabilirmisiniz ya
olabilirsin. test yapmadan da bilemezsin. kan testiKizlar merhaba. Iki aydir korunmuyoruz bu ay ovulasyon testi aldim iki gun pozitif gordum 28.04 ve 29.04 te. pozitif cikmadan iki gun once tek pozitif cikan iki gun ust uste ve sonrasinda devam ettik her iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekliyorum hatta sabah dus aldigimda oldu dun yani 04.05 te belim bacaklarim kasiklarimda kimildamayacak sekilde agrilarim oldu goguslerimde sis gibi hissediyorum dun ufacik pembe bi silinti oldugunu farkettim hamile olsam bu kadar erken olacagini dusunmuyorum 21.04 te adetim bitti aksaminda tekrar kotunmasiz iliskiye gitmistik bilemedim yardimci olabilirmisiniz ya
Cok erken degilmi yumurtlama gunum geceli bir bucuk hafta oldu hamile olsam bu kadar erkn belirti olurmu hic bisey anlamdm bu istenolabilirsin. test yapmadan da bilemezsin. kan testi
adetten hemen sonrakinde hamilelik oluşmuş olabilir. Üstünden 15 gün geçmiş oluyor.Cok erken degilmi yumurtlama gunum geceli bir bucuk hafta oldu hamile olsam bu kadar erkn belirti olurmu hic bisey anlamdm bu isten
Olabilir. Peki canim bisey sotucam adetin bittigi gun malum yumurtlama olmuyor o gun hamile nasil kalinabilirkiadetten hemen sonrakinde hamilelik oluşmuş olabilir. Üstünden 15 gün geçmiş oluyor.
kesin olarak o gün yumurtlamadigina emin misin ? adetten sonraki herhangi bir gün y umurtlamis olabilirsin. Illa adetten sonraki 14. Gün olacak diye bir şart yok. O ortalama bir tarihOlabilir. Peki canim bisey sotucam adetin bittigi gun malum yumurtlama olmuyor o gun hamile nasil kalinabilirki
Ovulasyon testi aldim 13. Gun yumurtladim o gun pozitif cikti testkesin olarak o gün yumurtlamadigina emin misin ? adetten sonraki herhangi bir gün y umurtlamis olabilirsin. Illa adetten sonraki 14. Gün olacak diye bir şart yok. O ortalama bir tarih
bat a kkac gün var ?Ovulasyon testi aldim 13. Gun yumurtladim o gun pozitif cikti test
Yaa insallah canim ya :)Bence yüksek ihtimal gebelik oluşmuş. ."pembe silinti" yi yeni farkettim. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.
Basladi derken silinti gibi olup bitmismi yoksa drvammi edioBenim de bat 2 gün geçti. Bu gün pembe akıntı gibi bir şey başladı. Adet kanı mi değil mi bilemiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?