Hamilelik belirtilerimi

Daha bi anlam yüklemek için çok erken değil mi Can'ım yaaa

Arkadaşlar eşimle beraberlikten 2 gün sonra göğüs uçlarımda ağrı,hassasiyet, şişkinlik hissetim. Acaba gebelik için çok mu erken bir belirti mi? Gebelik olabilir mi? Bu durumu yaşayanlarınız var mı?

İyi akşamlar kızlar bende gebe kalmak için uğraşıyorum. Batım 2 gün sonra ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı oluyor bıcak saplanır gibi. Bel ağrım ve baş dönmemde arttı. Bugün 2 damla sürüntü şeklinde kahverengi lekelenmem oldu. Sizce belirtiler gebelik yüznden olabilir mi? Kan tahlili için erken mi?

Bazen ovulasyon gününde de oluyor canım

Kan tahlili için çok erken değil çıkar diye düşünüyorum geç döllenme değilse tabi

Kizlar bat 7 nisan. ben dun yaptim bunu. Bisey varmidir. Lutfen bakarmisiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_20170505-210301.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
Ben hamile olduğumda adet günüm gelmeden belirtılerı vardı kendimı aşırı derece yorgun hisediyordum canım hep turşu tuzlu şeyler çekiyordu adet olucakmişim gibi kasıklarımda ağrı vardı tek tüpüm tıkalıydı hamile kalma şansın düşük demiştı doktor çok şükür hamile kaldım Rabim herkese anne olmayı nasıp etsın İnşaallah

Demek ki ama bu kadar erken belirti verir mi şaşırdım tabi bende
bende olmuştu . Gün gün koyulasmisti.adet gibi de idrar kopkoyu çıkmıştı. aynı gün hcg de 1600 du. Yerleşme kanaması olduğu günde tahmin etmiştim zaten.

kizlar benimde bugun bat gunum))) cok heyecanliyim. 3 gun once test yaptim hayali bir silik cikti cook az napsam acaba. ))

Eklentiler

• Screenshot_20170506-121436.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…