Daha bi anlam yüklemek için çok erken değil mi Can'ım yaaaKizlar merhaba. Iki aydir korunmuyoruz bu ay ovulasyon testi aldim iki gun pozitif gordum 28.04 ve 29.04 te. pozitif cikmadan iki gun once tek pozitif cikan iki gun ust uste ve sonrasinda devam ettik her iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekliyorum hatta sabah dus aldigimda oldu dun yani 04.05 te belim bacaklarim kasiklarimda kimildamayacak sekilde agrilarim oldu goguslerimde sis gibi hissediyorum dun ufacik pembe bi silinti oldugunu farkettim hamile olsam bu kadar erken olacagini dusunmuyorum 21.04 te adetim bitti aksaminda tekrar kotunmasiz iliskiye gitmistik bilemedim yardimci olabilirmisiniz ya
Çok olmasa da devam ediyor. Akıntı ile birlikte pempemsi bir şey.Basladi derken silinti gibi olup bitmismi yoksa drvammi edio
Bazen ovulasyon gününde de oluyor canımArkadaşlar eşimle beraberlikten 2 gün sonra göğüs uçlarımda ağrı,hassasiyet, şişkinlik hissetim. Acaba gebelik için çok mu erken bir belirti mi? Gebelik olabilir mi? Bu durumu yaşayanlarınız var mı?
Kan tahlili için çok erken değil çıkar diye düşünüyorum geç döllenme değilse tabiİyi akşamlar kızlar bende gebe kalmak için uğraşıyorum. Batım 2 gün sonra ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı oluyor bıcak saplanır gibi. Bel ağrım ve baş dönmemde arttı. Bugün 2 damla sürüntü şeklinde kahverengi lekelenmem oldu. Sizce belirtiler gebelik yüznden olabilir mi? Kan tahlili için erken mi?
Göğüs ucu öle hemen kararma yapmıyor tatlım ben 4. Aya yaklaşım daha yeni yeni kararma yapmaya başladıgöğüs ucu karardiysa yuksek olasılık. kan testi yap bir an önce
bunyeden bünyeye değişiyor demek ki tatlımGöğüs ucu öle hemen kararma yapmıyor tatlım ben 4. Aya yaklaşım daha yeni yeni kararma yapmaya başladı
Tam anlasilmiyoKizlar bat 7 nisan. ben dun yaptim bunu. Bisey varmidir. Lutfen bakarmisiniz ?
Test çok beklemiş sararma yapmış ilk 5 dakikada çıkan sonuç geçerlidirKizlar bat 7 nisan. ben dun yaptim bunu. Bisey varmidir. Lutfen bakarmisiniz ?
Demek ki ama bu kadar erken belirti verir mi şaşırdım tabi bendebunyeden bünyeye değişiyor demek ki tatlım
bende olmuştu . Gün gün koyulasmisti.adet gibi de idrar kopkoyu çıkmıştı. aynı gün hcg de 1600 du. Yerleşme kanaması olduğu günde tahmin etmiştim zaten.Demek ki ama bu kadar erken belirti verir mi şaşırdım tabi bende
Bugün önce test mi yapsam acaba diye düşünüyoruum testte de belli olur o zaman dimi?Kan tahlili için çok erken değil çıkar diye düşünüyorum geç döllenme değilse tabi
evet gorunuyor o cizgi. İnsallah hamilesindir ))kizlar benimde bugun bat gunum))) cok heyecanliyim. 3 gun once test yaptim hayali bir silik cikti cook az napsam acaba. ))
Inshallah canim. Beni guclendirdin) 2-3 gun sonra bir daha yapicam Insallah.evet gorunuyor o cizgi. İnsallah hamilesindir ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?