- 10 Kasım 2021
- 241
- 84
- 28
- 28
- Konu Sahibi Mormenekse2122
-
Evde predictor var 6 gun oncesini gosteren birazdan yapicam hayirlisi artikBelirtilerinin benziyor erken gebelik testi yapabilirsiniz
Yapicam birazdan insallah hayirlisi olurEvde Test yapin
Yaptınız mıYapicam birazdan insallah hayirlisi olur
Arkadaşlar yazmış zaten bende aynısını dicektim hayırlısı olsun buraya atarsan bizde yorumlayalım inş vardırYapicam birazdan insallah hayirlisi olur
Kaset test yaptim ama çıkmadıYaptınız mı
Bugun daha 7. Günİlişkiden 10 gün sonra sonuç vermeye başlıyor predictor
Canım ilişkiden sonra ki 10. Gün belli oluyor erken gebelik testiBugun daha 7. Gün
Biraz daha bekle bence canım erken testler çok yanıltıyor ben adetime 3 gün çok iyi bir markanın predictör olabilir hatırlamıyorum erken testni yaptım negatifti, sonra adetim bir hafta gecikti normal test yaptım pozitifti belki de testin suçu geç döllenmeydi bilemicem25 nisan yumurtlama günümdü adete 8 gün kalasiya dan beri sürekli artarak devam eden bir göğüs agrim var dokunamiyorum bile normalde hiç göğsüm agrimaz adet olacak ken
Ayrica Uzayan şeffaf akinti eslik ediyor adete son 5 gün kaldi gebe olabilirmiyim bilmiyorum
Yarina 4 gün kalmis oluyor yarin yapıcam nasip olursa bakalmBiraz daha bekleyin ve testi sabah uyandiktan hemen sonra ilk idrarinizla yapin.en yorgun hcg değeri o ilk idrarda olur.
Haklisiniz gec yumurtladigim icin zaten adet günüm tam 12. Güne denk geliyor yarin 4 gün kalmisken bakicam durumaCanım ilişkiden sonra ki 10. Gün belli oluyor erken gebelik testi
Haklisiniz hala gogus agrimda gitmedi kasiklarim ve belim agriyor ara araBiraz daha bekle bence canım erken testler çok yanıltıyor ben adetime 3 gün çok iyi bir markanın predictör olabilir hatırlamıyorum erken testni yaptım negatifti, sonra adetim bir hafta gecikti normal test yaptım pozitifti belki de testin suçu geç döllenmeydi bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?