- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Küçük bebişim göbişimdeeeeeeee.Canım çok mutluyum.Test yaptım evde pozitif.
inş cnm inş bu mutluluğu yaşarız...4 gün gecikmeden sonra inş bi hayal kırıklığı daha yaşamayız.Allahım yüzümüze gülsün.:Saruboceq:
meraba ben seda.benim size sormak istedigim şey gebelik ne zaman belli oluyor.benim 10 gün oldu test yaptım çıkmadı.agrım sızım da pek yok.size sormak istedim burda da yeniyim.şimdiden teşekkür ederim.
benimde 16 mayısta regl olmam lazım umarım olmam, umarım hamişimdir. dün geceden beri bütün pijama ve çamaşır lastikleri karnımı sıkıyor rahatsız ediyor. bu belirtimidir sizce Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah
Arkadaslar Nisanın 18inde hastalandım 22 sindede bittim. 23ünde eşim içime bosaldı regl dönemlerinde yumurtalıkların döllenmesi daha yuksek ıhtımal dıye bırsey duymustum. Bu son bi iki qündür mide bulantısı yasıyorum dun mesela canım o kdr sokak sımıtı cektı ki deli qibi sokak simidi aradım. Test yapsam belli olurmu yaklasık 13 gün oldu. Hamile olma riskim sizce nasıl cokmu yuksek yada yokmudur? Biri beni bilgilendirsin Lütfen
kızlar benim adettim hep düzenli olurdu fakat bu ay 4 gün geçti göğüslerimde damarlar belirgin şekilde çıktı acaba neye yorumlamalıyım bugün 35 .gün cevap bekliyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?