Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kızlar catlatma iğnesindden 13 gün gecti. gögüslerm çok şişti acaba bu adet belirtisi mi yoksa gebelik belirtisi mi .benim gibi olna varsa lütfen cevap versin

Merhaba ;

19 nisan son adet tarihim , 29 günde bir adetlerin adet bittikten itibaren gün aşırı ilişkiye giriyoruz bir kaç gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve ağzım kuruyoo bide ağzımda tükürük artısı var sence hamiş olabilir myim ?
teşekkürler

benimde 16 mayısta regl olmam lazım umarım olmam, umarım hamişimdir. dün geceden beri bütün pijama ve çamaşır lastikleri karnımı sıkıyor rahatsız ediyor. bu belirtimidir sizce Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat verir inşallah

meraba ben seda.benim size sormak istedigim şey gebelik ne zaman belli oluyor.benim 10 gün oldu test yaptım çıkmadı.agrım sızım da pek yok.size sormak istedim burda da yeniyim.şimdiden teşekkür ederim.

meraba ben seda.benim size sormak istedigim şey gebelik ne zaman belli oluyor.benim 10 gün oldu test yaptım çıkmadı.agrım sızım da pek yok.size sormak istedim burda da yeniyim.şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım hamilelik kan testiyle döllenmeden 1 hafta sonra,idrar testiylede adetine 5 gün kala belli olabiliyormuş.tabi bu süre herkese göre değişiyor. galiba ilk denemeleriniz bende ilk denemede deli gibi hemen belli olsun istiyordum.ama bu 4. denemem ve alıştım...Allah'ım hayırlı zamanı bekliyor bebeğimle beni kavuşturmak için. ben inanıyorum...

meslektaşım..keşke hamile olsan...ama bu kadarcık belirtiyle hamile olup olmadığını anlayamazsın...bende her ay o kadar çok belirti buluyorum ki kendim de ama şimdiye kadar sadece belirti peşinde koşturdum...umarım en kısa zamanda bebişimiz bizi bulur...

arkadaşım kan testiyle belli olabilir ama idrar testi için biraz daha bekle derim...bence çok erken...

defnecim inş en kısa zamanda buraya iyi haberi yazabiliriz

kızlar ben de 8nisanda regl olmustum en son.ama bu ay hala olmadı.d.k.hapı kullanıyodum bıarktım geçen ay.bu kadar çabk etki gösterir mi?ayrıca hiç bi belirti yok sadece hersey çok daha fazla kokuyoo:kedi:sizce ben de hamiş miyim...

Merhaba ben daha çok yeniyim
2 sene dogum kontrol hapı kullandıktan sonra 2 ay once biraktim. sat 17 nisan. Bu ay yumurtlama donemimden beri 10 gundur kasiklarimda ara ara batma ve agri var, akintim cok fazla, surekli hasta oldum heralde diye wc'ye gidiyorum. Bir de goguslerimde mavi damarlar belirdi. 15 mayis adet tarihim, dayanamayip ayin 8inde kan tahlili yaptirdim, negatifti. Gene de hamile olabilir miyim sizce? İlaçlı krem kullanıyorum da o yuzden bu kadar stres oldum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

bu ay da bebiş olmadı hayırlısı Allah isteyen herkese verir İnşallah. hissettiklerim hamilelik belirtisi değilmiş ben öyle sanmışım

ayoğul kızcağazın üstüne ne kadar çok gitmişsiniz. tecrübelerini paylaşmak istemiş sadece. zaten forumların amacı da bu değil mi? hepimiz birbirimizden farklı olsak ta aslında benzeriz. bu nedenle yaşadığımız deneyimleri paylaşıyoruz. ne var ki bunda bu kadar kızacak... neyse... sadece düşüncemi belirtmek istedim...

canım ben bu ay iğne vurundum fakat günüme daha 5 gün var ben kasıklarda kramp,memuçlarımı ellediğimde acı hissediyorum.varmı acaba çok merak ediyorum

kızlar benim adettim hep düzenli olurdu fakat bu ay 4 gün geçti göğüslerimde damarlar belirgin şekilde çıktı acaba neye yorumlamalıyım bugün 35 .gün cevap bekliyorum (

kızlar benim adettim hep düzenli olurdu fakat bu ay 4 gün geçti göğüslerimde damarlar belirgin şekilde çıktı acaba neye yorumlamalıyım bugün 35 .gün cevap bekliyorum (

hemen test yapın hamilsinizdir büyük ihtimal..benim 4gün geçse hiç durmam..hihoyyyt

mrb arkadaslar bende aranıza yeni katıldımm ben 1,5 senelik evliyim hamile kalmam gerekiyor ve 1,5 senedir olmuo 1 kere düşük yaptım kanımda pıhtılaşma var bu yüzden düşük yaptım.bu ay korunmadık ve yarın dr istegi üzerine kan tahlili yaptırcam adet günümü 1 gün geçince hemen test yaptırmak zorundayım düşmemesi için ve bende ilk defa gögüs uçlarımda kararmalar oldu kasıklarımda ağrıyor ama emin olamıyorum yarın sanki cok uzakmış gibi benim bi bebeğim olsun istiyorum benim için dua edin olurmu:ecrin_bebek: :Saruboceq::Saruboceq: size haber vericem

besinci inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq: yarın mutlaka yaz.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…