merhaba ben aranıza yeni katıldım evleneli 4ay oldu eşimle bebek istiyoruz ve adetim şuan 4 gündür gecikiyor bu yaşıma kadar hiç böyle gecikmelerim olmamıştı acaba hamilemiyim bilemiyorum başka belirtilerimde yok aslında tereddütte kaldım erkenden test yapmakda istemiyorum yerimsenibenyerimseniben kafam çok karışık :sm_confused::uhm:
benim internetden bildiğim bilgiye göre yumurta dölledikden sonra yer ararken böle ufak kanamalar oluo acık kahverengi ve az ama genede sen de bi araştır
merhaba eylülün 16nde adet gördüm normalda olmam gerekenden daha önce ve daha az gördüm şimdi hamileilk belirtilerinin bir coğunu sanki yaşıyorum bu mümkün mü ayrıca sol kasığımda gariip bir atma var sanki kalp ritmi gibi. birde bu hamilele jkalalbilmek için belirtilen günler var onları tam olarak nasıl hesaplıycaz bana söylüyebilir misiniz şimdiden tşkler
merhaba eylülün 16nde adet gördüm normalda olmam gerekenden daha önce ve daha az gördüm şimdi hamileilk belirtilerinin bir coğunu sanki yaşıyorum bu mümkün mü ayrıca sol kasığımda gariip bir atma var sanki kalp ritmi gibi. birde bu hamilele jkalalbilmek için belirtilen günler var onları tam olarak nasıl hesaplıycaz bana söylüyebilir misiniz şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?