kızlar gunaydın
ya bısey sorucam benım 3 gundur burnumun ustunden yanaklarıma yayılan bı kızarıklık mevcut bole bı belırtı varmı
herseyı kafaya takar olduk vallahı
adetini kaç günde bir gördüğün önemli burda. mesala 28 günde bir gören kadın 14. gün yumurtluyor büyük ihtimal. 30 günde bir gören kadın 16. gününde. adetini olduğun ilk günden 14 gün öncesi yumurtlama gerçekleşiyor. bundan 2 gün önce ve sonrasınıda değerlendirmek gerekiyo.drlar 28 günde adet gören kadınlara 12. 14. 16. günlerde ilişkiye girmelerini öneriyo. internette bir çok sitede hesaplayıcı var yumurtlama tarihi hesaplama diye ordanda kolayca hesaplayabilirsin. bol şanss
arkadaşlar benim de adetimden 10 gün önce kadar göğüslerimde aşırı hassasiyet ve ağrı başladı hiç böyle olmazdı bi de sık idrara çıkıyorum ve beyaz akıntım var şimdi adetime 5 gün kaldı sizce test yaptırmalı mıyım çok da umutlanmak istemiyorum amaCADIARZU
Kizlar bisi sorcam..Suan hamileyim ama gögüslerim nerdeyse yok denecek kadar az acimaya basladi ilk zamanlar cok aciyordur. Sizce bu normal mi yani hersey yolundadir dimi? Bundan önce bir düsük yaptigim icin endiseleniyorum
Sat kaçtı canım .yumurtlaman erken olduysa evde yapılan testlerde çıkıyor,ama yinede sen emin olmak istiyorsan kanda baktır onda hemen çıkıyor.hayrlısı olsun.
Hamile kaldıktan sonra regl olman gereken güne gelmeden kanaman oldu mu hiç. gün içinde tek bir kere biraz yoğun kan gelmesi gibi bir olay? ya da fikri olan var mı
benim böyle bir durum geçen ay başıma geldi adetimden 3 gün önce ve 2 gün önce kahverengiye yakın akıntı gibi bişey geldi çok umutlandım ama adet olucağım günde adet oldum ve ço üzüldüm.seninde böyle bişey mi başına geldi?
mrb ya ben sıteye yenı gırdım benım adet gunumden ıkı gun gectı cok ıstıyorum test negatıf cıkar dıye korkuyorum ondan test yapamıyorum cok korkuyorum(((
cnm merak ettim testini yaptınmı sonuç ne çıktı merak ettim doğrusu paylaşırsan sevinirim.
Kizlar bisi sorcam..Suan hamileyim ama gögüslerim nerdeyse yok denecek kadar az acimaya basladi ilk zamanlar cok aciyordur. Sizce bu normal mi yani hersey yolundadir dimi? Bundan önce bir düsük yaptigim icin endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?