kızlar son adet tarihim 28 eylül ayın 25inde adet olacağım yumurtlama günüm ayın 12 siydi doğum günümle aynı gün.
adetimin 12.14.15.ve 17.günlerinde ilişkiye girdim fakat bugün inanılmaz bel ve kasık ağrım hatta bacak ağrım falan var sanki böyle adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi ama daha 9 gün var acaba diyorum bugün yerleşme olabilirmi?yumurtlama günümden buıgüne 4 gün gecti sizce rahime yerleşme anlaşılabilinirmi?
bu tarz belirtiler verirmi?
inş canım ya psikolojik gebelik yaşamaktan bıktım artık inş bu ay gerçekten hamileyizdir.
adet tarihin ne zaman canım.
Benımde adete 5 gün var ama 10 günüm gecmeden yapmam
kızlar ya bel ve kasık bölgemi ciddi anlamda üşüttüm yada gebeyim artık beklemekten başka çarem yok offffff nefret ediyorum bu beklemelerden.
peki sende nasıl belirtiler var mı:ecrin_bebek:
bende adetim gecmeden belirti olmuyor canım subatta bir gebelik gecirdim 10 günüm gectikten sonra test yapmıştım ve günüm gecmedende belirtiler başlamamıştı günüm gectikten sonra yanlarım agrımaya başladı sık idrara cıkmaya başladım merdivenlerı tutunarak cıkıyorudum halsizdim su an bilmiyorum bişey yok henüz ilk bebegımı kaybettım kalbi durdu mayısta su an 2 ay oldu korunmayı bırakalı hayırlısı bakalım
aynen superlady sanki adet olcakmış gibiyim rahmimde pıt pıt atmalar var ya erken adet olacağım ama hiçte şaşmaz günlerim yada üşüttüm hiç gebelik olasılığını düşünmek istemiyorum 3 yıldır uğraşıyorum o yüzden sürekli umutlanmak istemiyorum.
bu arada dün doktora gittim yumurtalıklarımın sesli ve renkli ultrasonu çekildi her neyse kapıda beklerken bi bayan kürtaj olacağından bahsediyordu hamilelerde ayyy yapma kıyma diyordu ama kadın kesinlikle aldıracağım 15 aylık bi bebeğim var bi de buna bakamam diyordu bende dayanamadım ya ne aldırması ben 3 yıldır buraya bi evlat sahibi olabilmek için geliyorum tabiri caizse kendimi yardırıyorum beni düşün benim gibi olanları düşün git şimdi evine kendine dikkat et hayırlısıyla doğsun bebeğin derken tabi herkeste destekte olunca kadın vazgeçip evine gitti.
giderken dediği tek şey allahım bana bu ikisi yeter artık olmayanlara ver dedi.
inş allah bizlerede verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?