Hamilelik belirtilerinin azalması?

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
Arkadaşlar selam, 2 aydır tek hamilelik belirtim göğüs büyümesi sertleşmesi acıması ve sabahları hafif mide bulantısıydı. Son iki üç gündür mide bulantılarım çok hafif de olsa sabahları devam ediyor ama göğüslerim baya yumuşadı ve sadece uçları acıyor. Korkuyorum allah korusun bebeğe bişey olmuş olabilir mi? 8+3deyim, en son 10 gün önce gitmiştim doktora, şuan doktora gitmek istemiyorum ama bi yandan da korkuyorum, bu normal mi sizce?

Benim 8.haftadan sonra göğüs hassasiyeti dahil tüm belirtilerim kayboldu çok şükür bebeklerim iyi her sey yolunda.
Bir sorun olacağını sanmıyorum.

selam lutfen kendinizi strese sokmayin göğüs agrisi sertligi hamilelikle alakali zaten kanamaniz kasıkta sanciniz bel agriniz yoksa endiselenmeyin saglikla gelsin bebis

Benim 8.haftadan sonra göğüs hassasiyeti dahil tüm belirtilerim kayboldu çok şükür bebeklerim iyi her sey yolunda.
Bir sorun olacağını sanmıyorum.
selam lutfen kendinizi strese sokmayin göğüs agrisi sertligi hamilelikle alakali zaten kanamaniz kasıkta sanciniz bel agriniz yoksa endiselenmeyin saglikla gelsin bebis
Ay çok sağ olun içime su serptiniz, inşallah Allah razı olsun

Ben gebeliğimde göğüs ağrısı dahi yaşamadım. Kasık ağrım da olmadı. Mide bulantım da olmadı. Şişkinlik ve Sadece tansiyonum düşerdi. Bünyeye göre değişiyor belirtiler

Yok yok gayet normal zamanla azalıyor o belirtiler hatta git gide kayboluyor. Benim de 2 gebeliğimde de öyle oldu, çok şükür bi sıkıntı olmadı

Ben gebeliğimde göğüs ağrısı dahi yaşamadım. Kasık ağrım da olmadı. Mide bulantım da olmadı. Şişkinlik ve Sadece tansiyonum düşerdi. Bünyeye göre değişiyor belirtiler
Yok yok gayet normal zamanla azalıyor o belirtiler hatta git gide kayboluyor. Benim de 2 gebeliğimde de öyle oldu, çok şükür bi sıkıntı olmadı
Çok sağ olun, dua edin bana da nolur, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…