Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasık ağrılarım var sol taraf özellikle sol bacak ağrılarım oluyor ara ara bu hafta birde baş agrilarim arttı sürekli ağrılarım oluyor gebelik belirtisi mi bunlar kizlar yardımcı olur musunuz
Yumurtlama sonrası adet günüme kadar ful ağrılarım olmuştu benim. O zaman anlamıştım gebelik olduğunu. Kasık ağrısı, gece artan mide yanmaları, kasıkta yanma sıcak basması, adete 4 gün kala hiç hoşlanmadığım halde sürekli cips yeme isteği. Bunlardan anlamıştım ben
Günaydın kizlar bı sorum olacak acil cevap versin bilen lütfen ben panikatak ilacı kullaniyodum çocuk düşünmüyoruz diye eşim 1 Mayıs'ta çocuk istediğini söyledi hemen ilaçları biraktm o akşam ilk bebek ilişkisi oldu adetimi düzensiz yapti o ilaçlar ama bırakınca iki güne gelirdi zaten biraz geçmişti ve hala gelmedi gecen hafta çok adet belirtileri çektim olmadı 2 gündür sağ kasığımda ara ara ağrı batma hissi yürürken öksürürken bile ama sürekli bı ağrı değil ara ara korkuyorum test yapmaya cikmicam diye sizce hamilelik belirtisimi yapsam cikarmi
Yumurtlama sonrası adet günüme kadar ful ağrılarım olmuştu benim. O zaman anlamıştım gebelik olduğunu. Kasık ağrısı, gece artan mide yanmaları, kasıkta yanma sıcak basması, adete 4 gün kala hiç hoşlanmadığım halde sürekli cips yeme isteği. Bunlardan anlamıştım ben
Kasık ağrılarım var sol taraf özellikle sol bacak ağrılarım oluyor ara ara bu hafta birde baş agrilarim arttı sürekli ağrılarım oluyor gebelik belirtisi mi bunlar kizlar yardımcı olur musunuz