Hamilelik belirtileriniz nelerdi kizlar

Papatya1100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
63
18
3
Kasık ağrılarım var sol taraf özellikle sol bacak ağrılarım oluyor ara ara bu hafta birde baş agrilarim arttı sürekli ağrılarım oluyor gebelik belirtisi mi bunlar kizlar yardımcı olur musunuz

5 gün felan ortalama
Yumurtlama sonrası adet günüme kadar ful ağrılarım olmuştu benim. O zaman anlamıştım gebelik olduğunu. Kasık ağrısı, gece artan mide yanmaları, kasıkta yanma sıcak basması, adete 4 gün kala hiç hoşlanmadığım halde sürekli cips yeme isteği. Bunlardan anlamıştım ben

Günaydın kizlar bı sorum olacak acil cevap versin bilen lütfen ben panikatak ilacı kullaniyodum çocuk düşünmüyoruz diye eşim 1 Mayıs'ta çocuk istediğini söyledi hemen ilaçları biraktm o akşam ilk bebek ilişkisi oldu adetimi düzensiz yapti o ilaçlar ama bırakınca iki güne gelirdi zaten biraz geçmişti ve hala gelmedi gecen hafta çok adet belirtileri çektim olmadı 2 gündür sağ kasığımda ara ara ağrı batma hissi yürürken öksürürken bile ama sürekli bı ağrı değil ara ara korkuyorum test yapmaya cikmicam diye sizce hamilelik belirtisimi yapsam cikarmi

Kasik ağrınız adet ağrısı gibi miydi

Kasık ağrılarım var sol taraf özellikle sol bacak ağrılarım oluyor ara ara bu hafta birde baş agrilarim arttı sürekli ağrılarım oluyor gebelik belirtisi mi bunlar kizlar yardımcı olur musunuz
Benimde sol kasıkta batma vajinada batma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…