Hamilelik belirtisi mi lütfen yardım

Birinci gebeligimde akıntı cok olmustu...Suan ikinci gebeligimde ilk test yaptim negatif cıktı..Ortalama 10 gun sonra pozitifi gordum..

Ben pko'lu oldugum icin döngüm 37,40 vs.hatta arada 45'leri de gorebiliyor...O yuzden max 45.günü bekledim...

Sadece bir gece cektigim "tamam adet oluyorum."dedirten kasık agrisi ve boydan boya gözümden yas gelircesine agriyan bacak agrisi(ilk gebeliğimde olmamıstı onda yerlesme kanamasi oldu bunda o olmadı
)

Simdi ultrason ve kan sonuclarina gore gebelik haftam hesaplandiginda; dollenmenin 25.gunu gibi falan kaset test yapmisim (sabırsızlık ve heyecandan) cıkmamıs anlasılan...

Kaset testte ogrendigimin ertesi gunu kanda 1045 bthcg gormeme ragmen hala akıntım yoktu...

Yani iki gebelik bile birbirinden farklı olabiliyormus..Hatta cinsiyetleri aynı olsa dahi farklı gebelik gecirebiliyorsunuz..

Burayada benden bir bilgi olsun

Sağlıkla,tez zamanda isteyen herkese Rabbim nasip etsin

Sen en azından ameliyat olup kurtulmuşsun bende çikolata kisti var doktorlar ameliyat dedi ya da çocuk bide hamile kalsam bile sezeryanla alıcaklar kisti tekrarlama riski varmış benim işim daha zor
Benim de ani oldu kist daha zormuş ani yoğun kanamayla gittim 2 gün sonra historoskobi oldum kafm allak pullaj oldu korktum ama büyümüş baya 3 cm kanama başdönmeai yapıyordu ağrı gebelikde sıkıntı olur dedi 10 gün öncede hsg yapıldı rahim filmi atllattım şükür soğan suyu iyi geliyor kiste internetten araştır bak

Belirtiler neydi canım kasık batması varmıydı göğüs ağrısı

Belirtiler neydi canım kasık batması varmıydı göğüs ağrısı
Kasık batması ve hani cok agir bir sanciyla ilk adet damlaniz gelir ya ...Iste oyle bir agri...O yerlesmeymis sanırım...

Evet unuttum göğüs ağrısı özellikle sol göğsüm...Buyuduler ve abartmiyorum yanlislikla kendi kolunuz degse sizlayacak kadar hassaslastilar...

Hala arada sızlıyor ama o ilk haftalar bambaska bisi...

Merak ettim o yüzden sordum göğsüm sızlıyor 1 haftadır diğet aylar olmuyordu etrafı sızlıyor sertleşti hafiften 23ünr kadar beklicem

Günaydın kızlar adetim 3gün gecikti ve az önce erken gebelik testi yaptım. Çok hayalet bir çizgi çıktı, gebelik çok istediğim için acaba ben mi yanlış görüyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Gebelik olabilir mi

Bende hiç bir işe yaramadı canım

Evet kist var son gittiğim doktor bebek için uğraş dedi normal yolla bakalım yarın tüp bebek merkezinede gidicez kanda vericem adetim 2.günü ver demişlerdi adet oldum maalesef
Üzülmeyin banada 6 ay verdi sonra aşılama için gelin dedi rabbim yardımcımıx olsun sttese giriyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…