Hamilelik belirtisi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
39
8
1
23
Mrb arkadaşlar adetim 1 hafta var güğüs ucumda dokununca sıkınca ağrı var neden olur acaba hamilelik belirtisi mi özelikle sağ göğüs ucum diğerinden daha hassas bide göğüsleri sanki büyümüş ve ağırlaşmış gibi yardımcı olursanız çok memnun olurum tşk şimdiden

Adet belirtisi de olabilir hamilelik de olabilir gününüz gecikince bir test yapın hayırlısı olsun

Balım evet bu gebelik belirtisi ama ben 2 aydır bu belirtyi yaşayıp adet oluyorum. Ayrıca kasıklarımda batmalar da oluyordu, akıntım vardı. Belim kopacak gibi de ağrıyordu, malesef adet oluyorum her ay bu belirtilerle

Canım merhaba bende de vardı aynı zamanda kasık ve bel ağrım var di ve şuan hamileyim 8. Haftadayim inşallah vardır bebiş . Ama benim göğüsler de gözle görülür derecede fark vardı

İkimiz içinde hayırlısı olsun zaten geçen ay akıntışarım falan olmuştu gebeliğe yormuştum adet olunca inanmak istememiştim o yüzden pek umit bağlamak istemiyom

Bende de geçen ay yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı olmuştu üstüne yatamıyodum ama hasta oldum sonra hiç belli olmaz ama inşallah bebişin seninledir

Canım merhaba bende de vardı aynı zamanda kasık ve bel ağrım var di ve şuan hamileyim 8. Haftadayim inşallah vardır bebiş . Ama benim göğüsler de gözle görülür derecede fark vardı
Hayırlısıyla kucağına alırsın imşallah benimde hiç böyle olmamıştı göğüslerine dokununca ağrıyor böyle hafif bir ağrı oluyor birazda büyümüş gibi geliyor aşağı sarkar ya aynı öyle umarım olur ya

Merhaba ya bende de bel ağrım ve ara sıra batma gibi kasık ağrım var adetten önce her zaman göğüs ağrım olurdu dokunamazdım şimdi göğüs ağrım hiç yok belim üstüne yatamayacak şekilde ağrıyo akıntılarım çok farklı bazen sarı beyaz kalın beyaz şeffaf felan anlamıyorum 24-27 Aralık adet tarihim şimdi 2 gündür test yapıyorum negatif çıkıyor klomen kullanmıştım bu ay 3 gün sonrasında ilişkiye girdim 6-7-8 ocakta olduk. Acaba testi mi erken yapıyorum olsa çıkar mı yoksa adet mi olcam.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…