Hamilelik belirtisi mi

anonim3445

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
25
2
6
24
Kızlar merhabalar reglden 3 hafta sonra sağ kasığım da batmalar var otururken bile batıyor hafif şişlik var bel ağrım da var surekli uyku halindeyim adetim genelde düzenli çocuk düşünüyoruz sizce hamilelik belirtisimi bilgisi olan yazabir mi lutfen

Canım forumlarda okuyorum, 7 gün kala öğrenen var ama yumurtalamanın erken olması gerekiyor aslında en doğru sonuç reglinin geçmesi, ben Regliye 4 gün kala yaptım beta 0.25 di bugün itibari ile 1 gün kaldı, bence regli olana kadar umudumuz var, inşallah hayırlı haberler alırız

Canım forumlarda okuyorum, 7 gün kala öğrenen var ama yumurtalamanın erken olması gerekiyor aslında en doğru sonuç reglinin geçmesi, ben Regliye 4 gün kala yaptım beta 0.25 di bugün itibari ile 1 gün kaldı, bence regli olana kadar umudumuz var, inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah

Merhaba sonucun çıktımı acaba

Back
X