Çok teşekkür ederim sağolunNormal vajinal akıntı olsa neyse de idrar o kıvamda geliyosa başka bi sıkıntı vardır
Ya ben çok test yaptım ve negatif çıktıBen de daha bugün üye oldum aklımda birkaç soru var birkaç gündür isaldim doktora gittim ilaç verdi isalim geçti ama Mide bulantısı kasik agrisi bel ağrısı var kasik ağrım çok oluyor yumurtlama döneminde de eşimle ilişkiye girmiştik acaba gebe olma ihtimali var mı
selamlar beklenen regl tarihiniz nedir? ve regl gecikmesi var mi? eger reglinize 1-2 gun varsa erken gebelik testi alabilirsinizBen de daha bugün üye oldum aklımda birkaç soru var birkaç gündür isaldim doktora gittim ilaç verdi isalim geçti ama Mide bulantısı kasik agrisi bel ağrısı var kasik ağrım çok oluyor yumurtlama döneminde de eşimle ilişkiye girmiştik acaba gebe olma ihtimali var mı
insallah cikar bisey canim bazilarinda sadece idrarda belli oluyor diger basliklarda konusmustuk, eger degilse de yumurtlama zamanini iyi hesap edip bir sonraki aya guzelce denersiniz <3 haberdar edinYa ben çok test yaptım ve negatif çıktıo yüzden şuan hemen yapmak istemiyorum ama 4-5 gün gecikti adetim . Ve belim ve boynum ağrıyor test yapmaya da korkuyorum inşallah bugün akşama kadar adet olmazsam test yapcam yarın sabah
Daha 10 gün varselamlar beklenen regl tarihiniz nedir? ve regl gecikmesi var mi? eger reglinize 1-2 gun varsa erken gebelik testi alabilirsiniz
Allah gönlünüze göre versin inşallahYa ben çok test yaptım ve negatif çıktıo yüzden şuan hemen yapmak istemiyorum ama 4-5 gün gecikti adetim . Ve belim ve boynum ağrıyor test yapmaya da korkuyorum inşallah bugün akşama kadar adet olmazsam test yapcam yarın sabah
Amin çok teşekkür ederim ikinize deAllah gönlünüze göre versin inşallah
biraz erken gibi canim istersen adet gecikmesini bekle en azindan adet gununu bekle o gune kadar hala ayniysa belirtiler ve adet olmazsan test al <3Daha 10 gün var
Kasik agrisi ilacı içiyordum bende aklıma hiç gelmemişti ama gecmeyince şüphelendim ilacı birakiyim o zmnbiraz erken gibi canim istersen adet gecikmesini bekle en azindan adet gununu bekle o gune kadar hala ayniysa belirtiler ve adet olmazsan test al <3
Test yaptım bugün erken test , hala da adetim olmadı , ve negatifBen de daha bugün üye oldum aklımda birkaç soru var birkaç gündür isaldim doktora gittim ilaç verdi isalim geçti ama Mide bulantısı kasik agrisi bel ağrısı var kasik ağrım çok oluyor yumurtlama döneminde de eşimle ilişkiye girmiştik acaba gebe olma ihtimali var mı
Hiç üzülme miniğimiz zamanını bekliyordur zamanı gelince olur inşallahTest yaptım bugün erken test , hala da adetim olmadı , ve negatifbilmiyorum aylardır istiyorum çok ama çok üzülmeye başladım artık
Hayırlısı teşekkür ederimHiç üzülme miniğimiz zamanını bekliyordur zamanı gelince olur inşallah
Bende aynı durumdayım 3 gün gecikti. Dün yaptım negatif. Bugun bidaha yapsammı korkuyorm. Adet olcak gibi ağrıö var bilmiyorumTest yaptım bugün erken test , hala da adetim olmadı , ve negatifbilmiyorum aylardır istiyorum çok ama çok üzülmeye başladım artık
Ya bide benim yaptığım erken testti ve 5 gün geçti hala olmadım bilemedim bekliycem biraz dahaBende aynı durumdayım 3 gün gecikti. Dün yaptım negatif. Bugun bidaha yapsammı korkuyorm. Adet olcak gibi ağrıö var bilmiyorum
Şimdi oldum ben reglYa bide benim yaptığım erken testti ve 5 gün geçti hala olmadım bilemedim bekliycem biraz daha
Şimdi oldum ben regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?