- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Yumurtlama dan olan birseyde olabilirKizlar yumurtlama gunum 3 gun gecti. Şimdiden kasik agrim var. Batiyo adet olcam gibi. Ağrıyor bacagima vuruyor agri. Hamilelik belirtiai olabilir mi kizlar mumkun mu
Amin insallahKafanizi dagitacak biseyler bulun. Bu kadar stresle olmayan belirtileri hissedersiniz. Allah hayirlisiysa versin.
Benim de 5 gün var bat a aynı şeyleri hissediyorum belimde de çok ağrı var çok sinir var adet belirtilerim bunlar ama hamilelik belirtileride aynı oluyor umudumuzu kaybetmeyelim tek çare beklemek canımKizlar adetime 5 gun var. Ama kasiklarimda bi sicaklik hafif batma hissediyorum. cok umitliydm bu ay. Gene mi olmuyo
Ama adet icin daha erken bu agrilar. Noluyo anlamiyorum. Kasiklarimda batma var. Isime odaklaniyorum ama agriyo. Sanki bi sicaklik bi sizi gbi karnimda. Ayni mi senin deBenim de 5 gün var bat a aynı şeyleri hissediyorum belimde de çok ağrı var çok sinir var adet belirtilerim bunlar ama hamilelik belirtileride aynı oluyor umudumuzu kaybetmeyelim tek çare beklemek canım
Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah. Ama insan merak ediyo iste. Daha adetime 5gun olmasina ragmen adet olcm diye cok korkuyorumevet belirtilerden biri ama ben kupkuruyum hayırlısı olsun hakkında canım
Aynen benimde o sicaklik var. Batmalar var. Ayni adet olcakmisim gibiKızlaaaarrr benimde 5 gün geçti adetim adetten bi gün önce baktırdım 5,2 çıkmıştı adetim hala gelmedi bakalm. Ya bugün baktırıcam ya perşembe. Sabretmekte çok zor yaa. Benmde karnımda batmalar var ve sürekli adetm gelmş hissi var sıcak sıcak hissediyorum kendimi. Hayırlısı bakalm.
Dollenmeyle alakali birazda canim. Erken dollenmeyse kanda cikiyomus 2 3 gun kala falankızlar adetıme 2 gun var 6-7 gun varken yaptırdım negatıf cıktı..suan genıtal bolgemde ağrı var ve cok sık ıdrara cıkıyorum..olabılırmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?