hamilelik belirtisi mi

Aynen çoğu zaman esimede bellı etmemeye calısıyorum ama gercekten cok zormuş..bıldıgın kendımı dınlıyorum suan:) olursada olmazsada hayırlısı artık
Aynen bende esime soylemiyorum. Hamilelik belirtisi bile degil belkide adet olucam cnku bilmiyorum onu da heveslendirmek istemiyorum

gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı nasıp olsun ıns :) benım 7 gun gectı reglımden hala bı haber yok hemde doğum kontrol hapı kullanıyordum . aklımda bebek düşüncesi yokken adet gecikmem oluyor suan bende acabalara bağladımm 10 gunun dolmasını beklıyorum dırek kan testı yaptırcam .

Benjm 7 gun gecse bir dakika durmam teat yaparm. Insallah canim

11 aylık evlıyım ve korunuyorum aklımda yokken byle bısı oldu ve heyecanlandım kendımı kaptırıyorum hamıleymısım gbı davranıyorum pıskolejık olarak suan test yapsam negatıf olsa uzulcekmısım gbı hıssedıyorum cok degısık bı duyguymus o yuzden 10 gunum dolsun dırek kan testı yaptırmak ıstıyorum. belırtılere gelırsekte sol kasıkta aksam gerılde uyuşma gbi bir hıs oluyor . bırden üşüme ateş adet belırtısı veya baska bısı hıssetmıyorum hayırlısı bakalım . hapta kullanmıcam suan sonuca baglı bebek yoksa baslıcam hapa tekrr

Rabbim aratmadan versin insallah. ben de istemiyodum. 4 ay once bi tehlikem oldu. Hic niyetm yokken. Snra regl oldum ve uzuldm. Niyetim yomtu ama yine de istiyomusum onu farkettm. Snra da bebek karari aldk. Ama henuz tik yk

aminnnn işşallahh . ama edet gununuz gelmeden test yapmayın duygularınıza paranıza yazık oluyor hobı edının boya fılan yapın kıtap okuyun . gercı ınsan kaptırınca kaptırıyor ben 3 gundur okumadıgım arastırmadıgım yer kalmadı .

Ben ogretmenlk yapiyorm. Bu hafta sinav yapiyorum cocuklara. Sinavlari okuyorum nefes almadan. Kafam dagilsn diye ama o an bile aklmdan ckmiyo

Aynen benimde o sicaklik var. Batmalar var. Ayni adet olcakmisim gibi
Göğüslerde sızlama ve dokununca ağrı var karnımda acayip gergin yaa gerilince bile batar giriyo valla inşallah acayip meraklardaym ya bu akşam ya perşembe günü gidicem hastaneye

Kızlar hamileyseniz bile erken öğrenince iş bitmiyor. Testi erken yapınca Kanda değerleriniz düşük çıkacağı için (atıyorum 50 çıktı) 2 günde bir testi tekrarlayacaklar değerlerin katlanarak artmasını bekleyeceksiniz. Şimdikinden daha çok stres olacaksınız. Acaba boş gebelik mi kimyasal gebelik mi dış gebelik mi kafanızda bin türlü soru olacak... en güzeli adetiniz 1 hafta geçsin, önce eczaneden bir test alıp bakın çift çizgi çıkarsa ondan sonra kan testi yaptırın boşu boşuna stres olmayın.

Negatif çıkarsa 1 hafta daha bekleyin tekrar test yaptırın yine negatif çıkarsa kist vs ihtimaline karşı kadın doğum uzmanına muayene olun...

size katılıyorum bu konuda hatta hıc ıdrar testı yapıpta kendımızı rıske atmaya gerek yok en ıyısı bırazdaha bekleyıp kan testı yapmak bugun 7. gunum reglımın gecıkmesı 10 gunu dolsun dıye beklıyorum . hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…