- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
size katılıyorum bu konuda hatta hıc ıdrar testı yapıpta kendımızı rıske atmaya gerek yok en ıyısı bırazdaha bekleyıp kan testı yapmak bugun 7. gunum reglımın gecıkmesı 10 gunu dolsun dıye beklıyorum . hakkımızda hayırlısı olsun
pekı sızın hamıleleık belırtılerınız nelerdı ?reglınızde gecıkme oldumu ?
elinize saglıkbakalım bızım belırtıler dogrumuuu hamişmiyizzzz
Canım bende kuruluk pek yaşamam hele adetime 7 gün kala hep ıslağımdır gelene kadar ama 5 günüm kaldı ve çok kuruyum 2 gündür kafam karıştıBen polikistikover olduğum için kendi kendime adet görmüyordum adetim 2 hafta geçmişti kan testi negatif çıktığı için kadın doğuma gittim. Rahmin çok kalınlaşmış kendi kendine adet olacak gibisin boş yere ilaç kullanma dedi ben de o kadar emin oldum ki hamile olmadığımazaten tüm belirtiler adet olma belirtisiyle aynıydı. Adet öncesi sendrom misali duygularım allak bullaktı, göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardı kasıklarda da batma vardı ama bu herzamanki adet sancısından fazlaydı. Hatta birkaç kere eğilip kalmıştım sancı dan, onu da günüm çok geçti çok fazla kanamam olacak heralde diye yorumlamıştım.. bu şekilde 3 hafta geçti ben hala adet olmadım sonra bi test daha yapmadan önce kendi kendime belirtileri düşündüm, iştahım çok açılmıştı gördüğüm herşeyi yemek istiyordum. Çok sık idrara çıkmam gerekiyordu şöyle ki öğretmenlik yapıyorum ve her tenefüs tuvalete gidiyordum bir de çok duygusallaşmıştım kamu spotu reklamlarını bile izlerken gözlerim doluyordu. En sonunda evde eczaneden aldığım test vardı sabah ilk idrarla baktım ve 3 sn geçmeden kopkoyu 2 çizgi çıktı çok şükür :) hala inanamıyorum en imkansız sandığım zamanda oldu o yüzden hiç ümitsizliğe kapılmayın Rabbimizin bizim için uygun gördüğü bir zaman var...
Bu arada bazı arkadaşlar akıntıdan bahsetmiş ben de sonradan düşününce onu fark ettim. O ilk negatif çıkan hafta çok yoğun ve sıvık akıntı olmuştu sanırım o ara yumurtlama oldu ondan sonra da uzunca bir süre kuruluk oldu bu da bir belirti olabilir çünkü normalde kuruluk pek yaşamam...
Canm ben adetten bi gün önce yaptım 5,2 çıktı. Ama hala adetim gelmedi sabredemezsem ya bu gece yada perşembe yapıcamBende oyleyim. Ama daha gunum vat. Bilemiyorum. Kanda cikar mi ki.
Merhaba bende dogum kontrol hapiyla korunuyorum bu ay bazi suphelerim var acaba hamilelikle ilgili bir belirtiniz varmigönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı nasıp olsun ıns :) benım 7 gun gectı reglımden hala bı haber yok hemde doğum kontrol hapı kullanıyordum . aklımda bebek düşüncesi yokken adet gecikmem oluyor suan bende acabalara bağladımm10 gunun dolmasını beklıyorum dırek kan testı yaptırcam .
Adetiniz baya gecmis ama hic test yaptinizmi acabaSuan sol kasıklarimda arada batma ve halsizligimm var . adet belirtim de yok anlamadimbugun 7. Gunum daha bisi yok anliyamadim olsam rahatlicam olmasamda soktayim :)
Canım bende kuruluk pek yaşamam hele adetime 7 gün kala hep ıslağımdır gelene kadar ama 5 günüm kaldı ve çok kuruyum 2 gündür kafam karıştı
Ben olsam dayanamayip bi idrar testi yapardim canmHic yapmadim sitres diyorum . 10 gnu bekliyorum olmazsam kan tahlili yaptircam olursamda birdaha ki ay hapa devam edicem canm
Slm kizlar bende pko hastasiyim bebem olmuyo tedavim bitti ve beklemede idim kan verdim 0.700 cikti normalde hep 0.100 cikardi yine negatif demi acaba 2 3 gun sonra tekrar kan versem mi napiyim
İnşallah canım Allah razı olsunAllah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım. Ben en düşünmediğim an hamile olduğumu öğrendşm. Öncesinde herşeye acaba hamilelik belirtisi mi gözüyle bakardım. Hatta adet olurdum "acaba hamileyim de üstüne mi görüyorum" diye ona bile belirti gözüyle bakardım
Beklemek ve belirsizlik gerçekten zor biliyorum ama sabredin inşallah mucizeniz gerçek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?