hamilelik belirtisi mi

İnşallah gönlünüzden geçen hayırlısıyla gerçek olsun :) ben kan testlerimi sağlık ocağında yaptırdığım ve sonuçları doktorun dilinden öğrendiğim için her seferinde suratıma negatif denmesi çok ağırıma gidiyordu o yüzden önce idrar testi dedim... ama kendi kendinize sonucu görebileceğiniz bir yerde baktırıyorsanız tabiki kan daha sağlıklı sonuç verir :)

pekı sızın hamıleleık belırtılerınız nelerdı ? reglınızde gecıkme oldumu ?

Ben polikistikover olduğum için kendi kendime adet görmüyordum adetim 2 hafta geçmişti kan testi negatif çıktığı için kadın doğuma gittim. Rahmin çok kalınlaşmış kendi kendine adet olacak gibisin boş yere ilaç kullanma dedi ben de o kadar emin oldum ki hamile olmadığıma zaten tüm belirtiler adet olma belirtisiyle aynıydı. Adet öncesi sendrom misali duygularım allak bullaktı, göğüslerde şişlik ve hassasiyet vardı kasıklarda da batma vardı ama bu herzamanki adet sancısından fazlaydı. Hatta birkaç kere eğilip kalmıştım sancı dan, onu da günüm çok geçti çok fazla kanamam olacak heralde diye yorumlamıştım.. bu şekilde 3 hafta geçti ben hala adet olmadım sonra bi test daha yapmadan önce kendi kendime belirtileri düşündüm, iştahım çok açılmıştı gördüğüm herşeyi yemek istiyordum. Çok sık idrara çıkmam gerekiyordu şöyle ki öğretmenlik yapıyorum ve her tenefüs tuvalete gidiyordum bir de çok duygusallaşmıştım kamu spotu reklamlarını bile izlerken gözlerim doluyordu. En sonunda evde eczaneden aldığım test vardı sabah ilk idrarla baktım ve 3 sn geçmeden kopkoyu 2 çizgi çıktı çok şükür :) hala inanamıyorum en imkansız sandığım zamanda oldu o yüzden hiç ümitsizliğe kapılmayın Rabbimizin bizim için uygun gördüğü bir zaman var...

Bu arada bazı arkadaşlar akıntıdan bahsetmiş ben de sonradan düşününce onu fark ettim. O ilk negatif çıkan hafta çok yoğun ve sıvık akıntı olmuştu sanırım o ara yumurtlama oldu ondan sonra da uzunca bir süre kuruluk oldu bu da bir belirti olabilir çünkü normalde kuruluk pek yaşamam...

evett ilk olucak daha 11 aylık evlıyım bebek dusunmedıgımız ıcın dogum kontrol hapı kullanıyordum 12 aydır bu ay baya gecıkme oldu ılkkez adet olcakmısım gbı bır hıste yok bakalım ne olcak :) :) olursa suprız yumurcak olcak olmazsada Allah aratmasın ısteyene versın ıns hapa devam edıcem. hayrlısı

Canım bende kuruluk pek yaşamam hele adetime 7 gün kala hep ıslağımdır gelene kadar ama 5 günüm kaldı ve çok kuruyum 2 gündür kafam karıştı

Slm kizlar bende pko hastasiyim bebem olmuyo tedavim bitti ve beklemede idim kan verdim 0.700 cikti normalde hep 0.100 cikardi yine negatif demi acaba 2 3 gun sonra tekrar kan versem mi napiyim

Merhaba bende dogum kontrol hapiyla korunuyorum bu ay bazi suphelerim var acaba hamilelikle ilgili bir belirtiniz varmi

Suan sol kasıklarimda arada batma ve halsizligimm var . adet belirtim de yok anlamadim bugun 7. Gunum daha bisi yok anliyamadim olsam rahatlicam olmasamda soktayim :)

Hic yapmadim sitres diyorum . 10 gnu bekliyorum olmazsam kan tahlili yaptircam olursamda birdaha ki ay hapa devam edicem canm

Yaa arkadaslar banada birileri bisey yazsin artik kac tane konu actim kimse tenezul edip cevap vermiyor sadece meraklarimi gidermek istiyorum dogum kontrol hapi kullaniyorum 3 yil oldu ama bu ay adetimden sonra ilk defa belim kasigim agriyip bacagima vuran cok siddetli bi agri yasadim ardindan uzayan akintim oldu krem gibi bu yumurtlama belirtisimi oleyse ben korundugum halde yumurtluyomuyum yoksa hamilemiyim

İnternetten okumustum canim kadinin bunyesi zaten her ay duzenli bir sekilde sanki gebelik olcakmis gbi hazirlik yaparmis . gebelik olmadigi zamanda rahimin ustunde bulunn duvar dokulur adet olurmusuk . senin suphen hamilelikmi acaba regline nekadar var ?

Canım bende kuruluk pek yaşamam hele adetime 7 gün kala hep ıslağımdır gelene kadar ama 5 günüm kaldı ve çok kuruyum 2 gündür kafam karıştı

Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin canım. Ben en düşünmediğim an hamile olduğumu öğrendşm. Öncesinde herşeye acaba hamilelik belirtisi mi gözüyle bakardım. Hatta adet olurdum "acaba hamileyim de üstüne mi görüyorum" diye ona bile belirti gözüyle bakardım

Beklemek ve belirsizlik gerçekten zor biliyorum ama sabredin inşallah mucizeniz gerçek olacak

Daha bi 10 gun once adet oldum canm ama bu aya kadar ben boyle bi agri yasamadim 3 yildir hap kullaniyorum ama ilk defa bu ay boyle oldu acaba diyorum bir gun unutup dier gun aldigim zamanda felan hamilemi kaldim cok merak ediyorum

Slm kizlar bende pko hastasiyim bebem olmuyo tedavim bitti ve beklemede idim kan verdim 0.700 cikti normalde hep 0.100 cikardi yine negatif demi acaba 2 3 gun sonra tekrar kan versem mi napiyim

Acele etme canım bence... bu arada adetin kaç gün gecikti bu 0.700 çıktığında

İnşallah canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…