Hamilelik belirtisi mii?

bef45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
397
44
28
Ben 1,5 yıldır evliyim 4 aydır çocuk düşünüyoruz nasip olmadı henüz, bu ay yumurtlama takibi yaptım, ramazan olduğundan mı bilmiyorum ama yemeklerden sonra ve gece yatmadan midem bulanıyor rahmimde sancılar var 1 haftadır reglime 7 gün kaldı. Ve gece iftardan sonra çok su almaktan mı bilmiyorum ama 3-4 kere tuvalete çıkıyorum uyumadan. Göğüslerimde hassasiyet yok. Hamilelik belirtisi mi sizce?

Belirtiler üzerine fazla dinlemeyin kendinizi psikolojik olarak etkileyip gecikme yaşayabilirsiniz. 3 4 gün sonra test yapabilirsiniz.

İnşallah güzel haberler alırsınız.

Ben 1,5 yıldır evliyim 4 aydır çocuk düşünüyoruz nasip olmadı henüz, bu ay yumurtlama takibi yaptım, ramazan olduğundan mı bilmiyorum ama yemeklerden sonra ve gece yatmadan midem bulanıyor rahmimde sancılar var 1 haftadır reglime 7 gün kaldı. Ve gece iftardan sonra çok su almaktan mı bilmiyorum ama 3-4 kere tuvalete çıkıyorum uyumadan. Göğüslerimde hassasiyet yok. Hamilelik belirtisi mi sizce?
Yani sık idrara çıkma oluyo gebeligin başlarında ama daha adetinize çok var.. gecikince test yaparsınız 😊sabırlı olun inşallah bebiştendir 🙏🏻♥️

Arkadaşlar regl olmam lazım ama olmadım sadece çok az derecede iki damla şeklinde kahverengi kanamam oldu. Şu an gelmiyor test yaptım bir şey çıkmadı biri beni bilgilendirebilir mi

Eklentiler

• 20230420_161223.webp
    20230420_161223.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 49
Back
X