Hamilelik belirtisi ne zaman ortaya çıkar ?

Rainbowcolours

👩🏻‍🏫♥️
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
446
347
23
30
Öncelikle merhabalar ve hayırlı ramazanlar. Ben 27 yaşındayım eşimle artık çocuk sahibi olmaya karar verdik ve ilk denemeyi bu ayın 10 unda yaptık. Yani Bugün 3. Gün olacak. Adetime 8 gün var ama sabahtan beri ara ara böyle kasıklarıma bir ağrı giriyo sanki adet olmuşum gibi geliyor bi bakıyorum çok hafif akıntı var. Size sormak istediğim şey belirtiler ne zaman kendini gösterir siz ne zaman anladınız ve neler yaşadınız ? Biliyorum şu an çok çok erken 😊 ama yine de sormak istedim bu ağrıların bi açıklaması var mı diye ? 😊 şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.

Öncelikle merhabalar ve hayırlı ramazanlar. Ben 27 yaşındayım eşimle artık çocuk sahibi olmaya karar verdik ve ilk denemeyi bu ayın 10 unda yaptık. Yani Bugün 3. Gün olacak. Adetime 8 gün var ama sabahtan beri ara ara böyle kasıklarıma bir ağrı giriyo sanki adet olmuşum gibi geliyor bi bakıyorum çok hafif akıntı var. Size sormak istediğim şey belirtiler ne zaman kendini gösterir siz ne zaman anladınız ve neler yaşadınız ? Biliyorum şu an çok çok erken 😊 ama yine de sormak istedim bu ağrıların bi açıklaması var mı diye ? 😊 şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.
Henüz ilk deneme, hemen belirtiye yormamak gerek çünkü böyle olursa çok stres yaparsınız

merhabaaa. benim adetime 4-5 gün kala ağzımda çok değişik bir tat vardı. ve beyaz akıntım olmuştu. adet olacağım zamanda adet agrısı gibi kasık ağrısı ve ufak kramplar yaşadım. 5 gün gecikince de evde idrar testi yaptım. ama bazı belirtiler yanıltıcı olabiliyor en garantisi adet gecikmesi :) umarım gönlünüze göre olur

Ayın 10unda demişsiniz bu ay tek ilişki mi oldu? Yumurtlama günü olduğundan eminmisiniz o gün? Biz de bu ay ilk kez deniyoruz ama ovulasyon testiyle işi garantiye almak istedim ben. Mesela takvim 10 unda yumurtlama gösterirken ben 13 ünde yumurtladım :)

Benim belirtilerim 6 haftalık gebeyken başladı 😅 vücudunuzu cok dinleyip strese sokmayın kendinizi. çoğunlukla adet belirtisi ile aynı oluyor ilk belirtiler . Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah akışına bırakın:)

merhabaaa. benim adetime 4-5 gün kala ağzımda çok değişik bir tat vardı. ve beyaz akıntım olmuştu. adet olacağım zamanda adet agrısı gibi kasık ağrısı ve ufak kramplar yaşadım. 5 gün gecikince de evde idrar testi yaptım. ama bazı belirtiler yanıltıcı olabiliyor en garantisi adet gecikmesi :) umarım gönlünüze göre olur
Şu an adetime 7 gün var 😊bakalı beklemedeyim

Ayın 10unda demişsiniz bu ay tek ilişki mi oldu? Yumurtlama günü olduğundan eminmisiniz o gün? Biz de bu ay ilk kez deniyoruz ama ovulasyon testiyle işi garantiye almak istedim ben. Mesela takvim 10 unda yumurtlama gösterirken ben 13 ünde yumurtladım :)
Evet tek ilişki oldu malesef bir daha fırsatımız olmadı çalıştığımız için 😢 emin değilim her hangi bir test yapmadım ben

Benim belirtilerim 6 haftalık gebeyken başladı 😅 vücudunuzu cok dinleyip strese sokmayın kendinizi. çoğunlukla adet belirtisi ile aynı oluyor ilk belirtiler . Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah akışına bırakın:)
Beklemek çok zormuş 😊 inşallah isteyen herkese umarım en kısa zamanda nasip olur

Merhaba 🥰 iki aydır korunmuyorum biz de çocuk istiyoruz. İnanın sizin gibi herşeye anlam yükledim. Korunmayınca kesin oldu kafasına girdim ve kendimi dinledim,vücudumu dinledim. Yok şuram ağrıdı yok bu akıntı oldu yok göğsüm acıdı vs test yaptım ettim ama tutmadı sonu hayal kırıklığı oldu. Bu ay da denedik bakalım inşaAllah hayırlısı olur hepimiz için. Size tavsiyem hiç korunmamış gibi sıradan bir günmüş gibi hayatınıza devam edin. Vücudunuzu dinlemeyin.Çok kafaya takınca olmuyor :) mutlu haberlerinizi bizimle de paylaşırsınız inşaAllah🌸

Merhaba 🥰 iki aydır korunmuyorum biz de çocuk istiyoruz. İnanın sizin gibi herşeye anlam yükledim. Korunmayınca kesin oldu kafasına girdim ve kendimi dinledim,vücudumu dinledim. Yok şuram ağrıdı yok bu akıntı oldu yok göğsüm acıdı vs test yaptım ettim ama tutmadı sonu hayal kırıklığı oldu. Bu ay da denedik bakalım inşaAllah hayırlısı olur hepimiz için. Size tavsiyem hiç korunmamış gibi sıradan bir günmüş gibi hayatınıza devam edin. Vücudunuzu dinlemeyin.Çok kafaya takınca olmuyor :) mutlu haberlerinizi bizimle de paylaşırsınız inşaAllah🌸
Kesinlikle o kadae doğru söylüyosunuz ki... Sürekli acaba belim ağrıyo mu acaba midem bulanıyo mu 🤦🏻‍♀️ sanırım dediğiniz gibi yapmakta fayda var akışa bırakmalıyım. Umarım siz de güzel haberler alırsınız bir an önce 🌺🌺

Malesef adet oldum hatta 4 gün önce 😢 Kısmet değilmiş demek ki
2,5 sene önce evlendim ben
Hemen bebek düşündüğümüz için hiç korunmadık
İlk ay yumurtlama zamanlarını değerlendirip heyecanla sonucu beklerken adet olmustum
O kadar net hatırlıyorum ki o anları
Çok ağlamıstım=) Nasıl olmaz diye
Üzerinden 2,5 sene geçti
Ben hala gebe kalamadım, üstelik sebepsiz infertilite diyorlar
Yani hersey normal, bi sorun bulunamıyor
Sorun olmayınca tedavide olmuyor haliyle=)

Bu süreçte kendimi acayip yıprattım
Halbuki hiç bi sıkıntı olmasa bile her ay gebe kalma ihtimali yüzde 20 iken
Hemen olcak gibi bi düşünceye nasıl kapıldım bilmiyorum =)

Yeni denemeye baslamıssınız sizde
Tavsiyem kendinizi hiç strese sıkıntıya sokmadan 6 ay kafanız rahat bi sekilde denemeniz
Eğer olmazsa 6 aydan sonra rutin kontrollere zaten başlarsınız
O hiç stres olmadan ne olsa yeni basladık psikolojiyle rahat rahat denemek öyle bi nimet ki=)
Çünkü zaman geçtikçe neden olmadı diye strese giriyor bi daha çıkamıyosunuz
Bu sefer bi sorun olmasada kafaya takıp stresle ilişkiler yasandığı için olmuyor
Kısır döngü🤷‍♀️

Umarım bekletmeden gelir sizin bebiş❤️
Benim düştüğüm hataya düşmeyin 🙋🏻‍♀️ strese girmeyin
Nacizane tavsiyem🥰

2,5 sene önce evlendim ben
Hemen bebek düşündüğümüz için hiç korunmadık
İlk ay yumurtlama zamanlarını değerlendirip heyecanla sonucu beklerken adet olmustum
O kadar net hatırlıyorum ki o anları
Çok ağlamıstım=) Nasıl olmaz diye
Üzerinden 2,5 sene geçti
Ben hala gebe kalamadım, üstelik sebepsiz infertilite diyorlar
Yani hersey normal, bi sorun bulunamıyor
Sorun olmayınca tedavide olmuyor haliyle=)

Bu süreçte kendimi acayip yıprattım
Halbuki hiç bi sıkıntı olmasa bile her ay gebe kalma ihtimali yüzde 20 iken
Hemen olcak gibi bi düşünceye nasıl kapıldım bilmiyorum =)

Yeni denemeye baslamıssınız sizde
Tavsiyem kendinizi hiç strese sıkıntıya sokmadan 6 ay kafanız rahat bi sekilde denemeniz
Eğer olmazsa 6 aydan sonra rutin kontrollere zaten başlarsınız
O hiç stres olmadan ne olsa yeni basladık psikolojiyle rahat rahat denemek öyle bi nimet ki=)
Çünkü zaman geçtikçe neden olmadı diye strese giriyor bi daha çıkamıyosunuz
Bu sefer bi sorun olmasada kafaya takıp stresle ilişkiler yasandığı için olmuyor
Kısır döngü🤷‍♀️

Umarım bekletmeden gelir sizin bebiş❤️
Benim düştüğüm hataya düşmeyin 🙋🏻‍♀️ strese girmeyin
Nacizane tavsiyem🥰
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 😊 sanırım ilk ay diye kendime çok yüklendim ama tavsiyelerinize uyacağım inşallah 😊 hayırlı zamanda hayırlısıyla inşallah

Back
X