Hamilelik belirtisi olan olmayanlar buraya

cigdem32

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
654
6
621
42
Diğer
KIZLAR BEN TÜP BEBEK YÖNTEMİ İLE HAMİLE KALDIM İLK 11 GÜN 40 13.GÜN155 16.GÜN684 18.GÜN 2202 ÇIKTI DOKTORUM ÇOK İYİ DEDİ KASIK AĞRILARIM VAR AMA DAHA SABAHLARI MİDE BULANTIM YOK 4+2 GÜNLÜK HAMİLEYİM BELİRTİLERİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM BİRDE ÇOK UYKUM OLUYOolumunekankayizsmile

belirti için daha erken cnaım.genelde 6-8 haftalarda başlıyo.benimki 7. haftada başlamıştı hala devam ediyo.1 ayda 5 kilo verdim.sem şimdiden bulantın yokken bol bol ye.yumurta süt bal balık herşeyden ye.birde kişiden kişiye değişiyormuş belki sende hiç olmaz.sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileği ile.

ilk zamanlar böyle paranoyaklık normal galiba.ben 10 haftadayım ama hala bi sorun çıkacak diye ödüm kopuyo.kan değerinin düzeli katlanması bebeğin sağlıklı olduğuna bir işaret sayılabilir.Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeişlerimizi bize bağışlasın.sevgiler...

benimde tam 6.haftam doldu bugün.bende gariplik var anlayamadığım.miğde bulantım yok ama canım hiçbirşey yemek gelmiyor.zoraki bir iki lokma bişey atıyorum ağzıma.eşim gelince ite kaka süt içip meyve yiyorum.daha bulantı başlamadan yemeklerden soğudum.ama evde oturmaktanda şimdiden 1 kilo aldım.normalde 9 haftalığa kadar kilo alınmaz.yemekten değilde ben hareketsizlikten aldım.ben ilki düşük oldu bundada başlangıçta kanama yaşadım gerçi geçti ama yinede ilk 3 ay istirahat edecem pek eskisi gibi sokaklara atamıyorum kendimi.ama bulantım başlarsa naparım bilmiyorum.hiç tadım yok.hafif bir mutsuzluk var.garibim ya kızlar...sizde benim gibimisiniz?

Canim ya hormonlarinin etkisiyledir kendini mutsuz hissetmen ...

Kafana takma .. Bak ne güzel bebegin seninlee ...

Insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin ..

Duanda bizleri de unutma olur mu ? :1hug:

benim tüp bebek ilk haftalar bundan çoktu ama farklıydı hani tutma belirtileri vardı şimdi değişti kasık ağrısı arada bulantı çok aşırı uyku işten eve gidiyorum 10 dak. olmadan uykuya dalıyorum 45 dak.uyuyorum ama bulantı yok gittik doktor bi daha tahlil yaptırın dedi çok iyi çıktı göğüslerimde biraz şişlik var 2 gündür acıyo tarzında ama bulantı çok yok vardı kayboldu bende korkuyorum hani en büyük özellği bulantı ya ama okudum 6 haftalıkken başlarmış ay kalp atışını keseyi görmedikçe bu şekilde gidecek ama bu gün kendime unut dedim canını sıkma pazartesi rendevum var bakalım hayırlısı

birazda kafamızı hep oraya taktığımızdan olmuyor normalde düşünmesek belki vucüt kendi istediğini yapacak bir de tüp bebek olunca kendiliğimden hamile kalsam günün geçince öğrenirsin belirtilerde sonradan takip eder ama bunda 10 günlükken öğreniyorsun hemen olsun istiyoruz herhalde bulantılar başlarsa 2 ay bizimle kiminin doğuma kadar bir de bilenler hamile olduğumu bulantı var mı diye soruyorlar direk yok

Selam canim
O garipligi ben cok ysadim ve cok mutsuzdum hamile olduguma ne sevinebildim ned inanabildim.
Su anda 10 haftalik yavrum benimde hic belirtim olmadi.Sadece hafif mide bulantim oluyor.
Canim hic bisey cekmiyor.Biz gnede dikkat edelim 12. haftaya kadar Yalniz benim halan daha gecmek bilmeyen bel ve kasik agrim var dr normal dedi.
Bakalim hayirlisi ALLAHIM HAYIRLISIYLADA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSEALLAH
Bu ugurda savasan kardeslerimizinde rabbim tez gunlerde yuzlerini guldursun Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin hakkimizda hayirlisi olsun inseallahhhh AMINNNN

sizlerinde mi tüp bebek değilsede ne zaman gittiniz ilk doktora keseyi görmek için beni pazartesi çağırdı pazartesi 5.inci haftaya gircez ilk adet tarihim 14 aralık toplanması 28 aralık 30 aralıktada konuldu

sizlerinde mi tüp bebek değilsede ne zaman gittiniz ilk doktora keseyi görmek için beni pazartesi çağırdı pazartesi 5.inci haftaya gircez ilk adet tarihim 14 aralık toplanması 28 aralık 30 aralıktada konuldu

bende 5. haftada gitmistim canım.bebeğin yada bebeklerin sağlıklıdır inşaallah.benimkide tüp bebek canım.yalnız ben keseyi görmek için gittiğimde alttan bakmamasını rica ettim drdan.oda sıkışık gel dedi.yoksa ustten zor görülüyo 5. haftada.bilgin olsun dedim.sağlıcakla kal.

selam

bende sizin gibi 4. haftada bulantım yok diye üzülüyordum. 6. haftada bir başladı uykumdan uyandırıyor. şuan 10. haftadayım bulantılar yüzünden hayatım kabusa döndü hiç bişey yiyemiyorum. arada gidiyorum serum takıyorlar.. lütfen bulantım yok diye üzülmeyin. bhcg normalse herşey yolundadır..

2 aydır mideme yemek girmiyor ((

hazır bulantınız yokken vitaminli şeylerden bolca yiyin........

çok sağolun kızlar neşe mi artırdınız beta hcg çok güzel gidiyo sadece bulantıyı dert ediyordum şimdi kafam rahatladı

kızlar kasıklarım patlıyordu bu gece hiç bu kadar olmamıştı gece 1.30 4.00 kadar çektim sizde de kasık ağrısı çeken var mı

bende çok şükür ağrı falan yok canım.ara ara bikaç sanilyelik ağrı saplanıyor ve hemen geçiyor.bence dra bilgi ver canım.uzun sürmüş ağrın çünkü.

Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş. emeklerimizi boşa çıkarmasın... sabırlı olmak lazım arkadaşlar biliyorum çok zor ama bebişler için yapmak zorundayız :)

bilmiyorum şimdi iyiyim birzda ağrı olacak diye kafama yerleştiriyorum herhalde ağrıda değil kasılma tuhaf hani ar ar girenin kasılma hali gibi şimdi iyiyim çalışıyorum bacaklarımı çok sallıyorum oturmalık işim ama genede yatak istirati başka 2 gün dinleneceğim zaten pazartesi rendevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…