Hamilelik belirtisi olan olmayanlar buraya

çiğdem benimde transferim 29 aralıkda oldu bende p.tesi keseyi görmeye gidicem inşş

bu arada bendede belirti yok....benimde iştahım kaçtı pek bişey yemek istemiyorum....
kızlarrr mersinli transfer olunan tarihtenmi hesaplanıyor günümüz....
çiğdemle aynı tarihlerde olmuş benden 1 gün sonra ben 4.haftadayım ben koyulan tarihten hesaplıyorum...

bana son adet tarihini yaz canım.hesaplıyım sana.

yani 13 aralıkdan hesaplıycam...bak ben bunu bilmiyrdum..koyulduğu tarihten diye biliyordum.....

canım 5h 5 günlüksün.evet adet tarihinden hesaplanıyor canım.tüm hamileliklerde bu baz alınıyor.normal olsun tüp olsun.farketmiyor yani.

mrb canım ben anlamadım benim son adetim 13 aralık transferim 11 ocak beklemedeyim bana uzun protokol uygulandı.3 emriyo transfer edildi.

tamam yaptım onu mersinlide..bana da çok değişik geldi..sonucunda bebeği 29 aralıkda koydular...tamam normal gebelikte öle olduğunu biliyorum da tüpdde öle olduğunu bilmiyordum....neyse sağol canım...

mrb canım ben anlamadım benim son adetim 13 aralık transferim 11 ocak beklemedeyim bana uzun protokol uygulandı.3 emriyo transfer edildi.

uzun protokolu bilmem canım ama hamilelikte ister normal ister tüp olsun en son adet olduğun günden itibaren sayılır haftalar.gebelik hesaplayıcıdaki haftalara gitsene ilk iki hafta hazırlık dönemidir.3.hafta bebeğin yerleştiği haftadır zatn.ama druna sor sen.

çok teşekkürler canım pazartesi test yaptırcam daha hamilemiyim bilmiyorum eğer bebiş varsa sorarım..

ben soylım 22 aralık reglı tarıhım hamıleyım ama keseyı nezmaan gormeye gıdecez gercı dr pzt gunu tekrar testı yp ondan 10 gun sonra muayneye gel dedı bana sankı cok gecmıs gıbı geldı

Merhaba melisesracim benim dr senai aksoy seninki kim transferin yapildi mi benimki 12 ocakta yapilmisti

cengiz bey doktorum 2.denemem ilk denemede tuttu ama 9 haftalıkken kalbi durdu dün başladım iğnelere canım

merhaba kızlar benimde bu gün ilk ultrasonum benim hesabımda toplandığı tarih 28 aralık ya 29 olsa bu gün ay 25 4 hafta bitiyor 5 inci haftadan gün almış oluyoruz yani ben 29 ilk gün olarak hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…