Bence varArkadaşlar çok hafif çizgi var sizce birsey varmı
İnşallah vardır çok istiyorum ama her test yaptığımda negatif çıkınca çok üzülüyorum ve ağlıyorum sürekliBence gebesin cünki bende kızımda aynısını yaşamıştım
Canım doktora gitmekten niye korkuyorsun. ? Biran önce randevu al ve durumunu öğren. Kan testi ver gebelik yoksa neden kanaman var hormonlarına falan bakar belki doktor. Burda net bir cevap alamazsın ki. Herşey olabilir. Gebelik, kimyasal gebelik. Belki vucut kendini hazırlıyor öğrenebilmen için doktora gitmen en sağlıklısı. BENde 2 ay önce geciktim 1 hafta kalktım doktora gittim testler negatif çıkıyor acaba sorun ne diye.Migde yanmam var bulantim var yemekten tiksinir oldum bide dediğim gibi önce pembe akintim oldu ondan sonra beş altı gün kahverengi akintim oldu üç gündurde kanamam var bilmiyorum kafam karışık doktora gitmegede korkuyorum
Bekleme acile git durumunu anlat. Ben 1 hafta gecikince gittim vajinal ve karın ultrasonu ile baktı doktor. Hormon testlerim yapıldı. Dediğim gibi biz burda sadece gebesin değilsin vs. FALan deriz başka birşey bilemeyiz kiSonuç alabildinizmi randevu da yokki alim
Acile gitsen ilgilenirler ama teste hayalet ikinci çizgi var yani ama kimyasal olabilir o yüzden doktora görünmende fayda var cnm
Ewet kimyasal gebelik geçiriyr olabilirsin beta 0 a düşene kadar test pozitif çıkar. İnşallah hayırlı haberler alırsın bekleyip strese girmeÖyle yapacam artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?