- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Bu belirtilerin hepsi hem regl öncesi hem gebelik belirtisi olabiliyor maalesef, regle 6 gün kala pek bi belirti aramayın derim, benim gecikince hafiften başladı mesela belirtilerimMerhaba kızlar öncelikle nasılsınız ?şimdi size bir kaç sorum olucak adetime 6 gün var göğüslerim de acı sızlama ve sırt ağrısı göğüsümde şişlik var uçları dokununca sızlıyor önceden hamile kalıp belirtilerini erken yaşıyan hanımlar belirtileriniz nelerdir benimle paylaşmak ister misiniz şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim
Mesela oturunca aniden hafif bi ağrı oluyor mu canım kasıkta ve karındaBu belirtilerin hepsi hem regl öncesi hem gebelik belirtisi olabiliyor maalesef, regle 6 gün kala pek bi belirti aramayın derim, benim gecikince hafiften başladı mesela belirtilerim
Belirtilerin nelerdi canım meselaBu belirtilerin hepsi hem regl öncesi hem gebelik belirtisi olabiliyor maalesef, regle 6 gün kala pek bi belirti aramayın derim, benim gecikince hafiften başladı mesela belirtilerim
Oluyor ara ara ama bu regl öncesi de olabilir dediğim gibiMesela oturunca aniden hafif bi ağrı oluyor mu canım kasıkta ve karında
Geciktikten sonra, özellikle sabahları iştahsızlık, regl olacakmış gibi ara ara hafif ağrı ve kramplar, çarpıntı, nefes nefese kalma, çabuk yorulma gibiBelirtilerin nelerdi canım mesela
Benim en önemli belirtim göğüs hassasiyeti ve ağrısıydı diyebilirim canım. Çok ciddi ağrıyordu hem de. Ama regl belirtisi de olabiliyor tabi ben regl dönemi hiç öyle göğüs hassasiyeti yaşamadığım için hemen şüphelenmiştim. Sen regl dönemlerinde hep bu durumu yaşıyorsan şimdi de normaldir yani. Bir de aşırı uyku halim vardı her an her yerde uyuyabilir durumdaydım, halsizdim.Merhaba kızlar öncelikle nasılsınız ?şimdi size bir kaç sorum olucak adetime 6 gün var göğüslerim de acı sızlama ve sırt ağrısı göğüsümde şişlik var uçları dokununca sızlıyor önceden hamile kalıp belirtilerini erken yaşıyan hanımlar belirtileriniz nelerdir benimle paylaşmak ister misiniz şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim
Göğüslerim ağrıyor uçları sızlıyor dokununca bile hafif sıksam bile oluyor acısı akıntım var bide hafif baş donmem gibi kuzum 5 gün sonra dananın kuyruğu kopacak bakalım başka ne gibi belirtiler oluyor meselaBenim en önemli belirtim göğüs hassasiyeti ve ağrısıydı diyebilirim canım. Çok ciddi ağrıyordu hem de. Ama regl belirtisi de olabiliyor tabi ben regl dönemi hiç öyle göğüs hassasiyeti yaşamadığım için hemen şüphelenmiştim. Sen regl dönemlerinde hep bu durumu yaşıyorsan şimdi de normaldir yani. Bir de aşırı uyku halim vardı her an her yerde uyuyabilir durumdaydım, halsizdim.
5 gün beklicem canım o zamanGeciktikten sonra, özellikle sabahları iştahsızlık, regl olacakmış gibi ara ara hafif ağrı ve kramplar, çarpıntı, nefes nefese kalma, çabuk yorulma gibi
Herkesin aynı belirtileri olmaz canım kimisinin hiç belirtisi olmuyor öğrenince şaşırıyor. Kafanı meşgul et çok düşünme ve belirti arama bence. Akışına bırak, hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versinGöğüslerim ağrıyor uçları sızlıyor dokununca bile hafif sıksam bile oluyor acısı akıntım var bide hafif baş donmem gibi kuzum 5 gün sonra dananın kuyruğu kopacak bakalım başka ne gibi belirtiler oluyor mesela
Ayyy Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun amin dualarımızı eksik etmeyin şimdiden Allah razı olsunHerkesin aynı belirtileri olmaz canım kimisinin hiç belirtisi olmuyor öğrenince şaşırıyor. Kafanı meşgul et çok düşünme ve belirti arama bence. Akışına bırak, hakkında hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin
Merhaba iyi geceler umarım gebesindir .Merhaba kızlar öncelikle nasılsınız ?şimdi size bir kaç sorum olucak adetime 6 gün var göğüslerim de acı sızlama ve sırt ağrısı göğüsümde şişlik var uçları dokununca sızlıyor önceden hamile kalıp belirtilerini erken yaşıyan hanımlar belirtileriniz nelerdir benimle paylaşmak ister misiniz şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim
Canım benim o güzel ellerin dert görmesin inşallahMerhaba iyi geceler umarım gebesindir .
Benimde bat'a son 2 kaldı.
Kabızlık,rahimde agrı gögüsler şiş ve çok agrılı bu ay son üstüne düşüşüm aylardır hep aynı şeyleri yaşatıyorum kendime yumurtlama degerlendirme sonra belirti arama belirti bulunca forumlarda gezinme o kadar yorum sonrası şüphelenerek test almatest cubugu kuruyana kadar her açıdan bakma negatifi görünce zaten olucam boşver deyip yinede adet belki gecikir umuduyla bekleme . Ama kendime söz verdim bu defa kendimi tutucam takıntı oluyor bir zaman sonra Herşey nasip kısmet zamanı gelince isteyen herbirimizin bebegi olur inşallah.
Bir düşük yaşadım 15 subatta bende belirtilerimi yazayım .
-Akıntı-Kabızlık-Göğüslerde şişme(aşırı agrılı degildi-Kusma istegi(o sürekli bende oldugu için önemsemedim)-baş dönmesi(vertigo rahatsızlıgım oldugundan onuda önemsemedim)-İlişki sırasında ağrı -Adet öncesi karın agrıları -rahimde hassasiyet ve sızlama .
Ben bunları yaşadım fakat her ay bunun gibi farklı seyler yaşadıgımdan o kadar üzerine düşmedim . 3 gün gecikmeyle kaset testte silik olarak görünce kan testiyle ögrendim tabi degeer düşüktü bir gün sonra dahada düştü bu sekilde umarım herşey gönlünce dilediğince olur
Kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba iyi geceler umarım gebesindir .
Benimde bat'a son 2 kaldı.
Kabızlık,rahimde agrı gögüsler şiş ve çok agrılı bu ay son üstüne düşüşüm aylardır hep aynı şeyleri yaşatıyorum kendime yumurtlama degerlendirme sonra belirti arama belirti bulunca forumlarda gezinme o kadar yorum sonrası şüphelenerek test almatest cubugu kuruyana kadar her açıdan bakma negatifi görünce zaten olucam boşver deyip yinede adet belki gecikir umuduyla bekleme . Ama kendime söz verdim bu defa kendimi tutucam takıntı oluyor bir zaman sonra Herşey nasip kısmet zamanı gelince isteyen herbirimizin bebegi olur inşallah.
Bir düşük yaşadım 15 subatta bende belirtilerimi yazayım .
-Akıntı-Kabızlık-Göğüslerde şişme(aşırı agrılı degildi-Kusma istegi(o sürekli bende oldugu için önemsemedim)-baş dönmesi(vertigo rahatsızlıgım oldugundan onuda önemsemedim)-İlişki sırasında ağrı -Adet öncesi karın agrıları -rahimde hassasiyet ve sızlama .
Ben bunları yaşadım fakat her ay bunun gibi farklı seyler yaşadıgımdan o kadar üzerine düşmedim . 3 gün gecikmeyle kaset testte silik olarak görünce kan testiyle ögrendim tabi degeer düşüktü bir gün sonra dahada düştü bu sekilde umarım herşey gönlünce dilediğince olur
Aslında bu belirtiler (şu aşamada) gebelik değil de progesteron yükselmesi belirtileri. Progesteron da zaten yumurtlama olduğunda yükselir. Bu yumurtlamanızın gerçekleştiğine işaret. İnşaAllah tutmuşturMerhaba kızlar öncelikle nasılsınız ?şimdi size bir kaç sorum olucak adetime 6 gün var göğüslerim de acı sızlama ve sırt ağrısı göğüsümde şişlik var uçları dokununca sızlıyor önceden hamile kalıp belirtilerini erken yaşıyan hanımlar belirtileriniz nelerdir benimle paylaşmak ister misiniz şimdiden Allah razı olsun teşekkür ederim
Yumurta 24 saat yaşar. Bazen 48 saat diyen de var. Kişiye göre değişir. Siz bir gün dolu bir gün boş devam edin isterseniz akıntınız kesilene kadarYumurtlama uygulaması var ama doğru göstermiyor pazartesi günü gösteriyor bende perşembeden beri belirtileri var yoğun ağrı ve şeffaf temiz bi sıvı kaç gün değerlendirilmeli yumurtlama sonrası da
Göğüs hassasiyeti nasıldı tam olarakBenim en önemli belirtim göğüs hassasiyeti ve ağrısıydı diyebilirim canım. Çok ciddi ağrıyordu hem de. Ama regl belirtisi de olabiliyor tabi ben regl dönemi hiç öyle göğüs hassasiyeti yaşamadığım için hemen şüphelenmiştim. Sen regl dönemlerinde hep bu durumu yaşıyorsan şimdi de normaldir yani. Bir de aşırı uyku halim vardı her an her yerde uyuyabilir durumdaydım, halsizdim.
Canım benim o güzel ellerin dert görmesin inşallahçok geçmiş olsun başın sağ olsun rabbim inşallah 2 gün sonra ilk yaptığın testte pozitifi yaşatır sana amiiinn benim adetime 5 gün var bekliyorum bakalım umarım hamileyimdir kasık ağrım ara ara oluyor göğüs uçlarım sızlıyor dokununca veya dokunmadığım halde göğüslerim şiş ara ara akıntım oluyor bi ara gözüm kararıyor gibi oluyor aniden koltuk sandalyeye oturunca karnımda sızlama oluyor inşallah hamileyizdir birbirimiz için dua edelim çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı sonuçlar alırız umarım biz ve bizim gibi bekleyen anne adayları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?