- 16 Ocak 2023
- 153
- 32
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Senin belirtilerin neydi canımAyyy amin bitanem bizim gibi isteyen herkesin Allah kucağını doldursun aminbu ara belirtilerin neler test yaptın mı
Ben gördüm canım. Ben de bu kadar silik öğrenmiştim doğru düzgün görünmüyordu ama direkt anlamıştım. Zaten sanki hissediyor insan bilmiyorum garip:) bir iki güne tekrar yapınca netleşmişti, kan verdiğimde bile çok yeniydi 52 çıkmıştı betam. Bebek olmayınca orada bir nebze bile koyuluk çıkmıyor... Bence var gibicanım benim adetim iki gün gecikti belirtilerim de başladı testim dünküne göre bi tık daha net pazartesi günü inşallah kan vericem herkes var diyor bakalım ama hissediyorum testlerim 5 dakika içinde böyle çıkıyor
Yaaa canım benim rabbimden senden ve güzel yüreğinden razı olsun o kadar kalbimi aklımı ferahlattın ki sana anlatamam benim 2 kaybım oldu daha çok gencim 26 yaşındayım artık bende evlat istiyorum sanırım rabbim bu kez dualarımı kabul eyledi inanıyorum ki rabbime bir gün isteyen herkesin öyle yada böyle kucağını doldurucak ona inananrım ona güvenirim rabbim evlat isteyen herkese nasip ihsan eylesin inşallah Allahım seni çocuğunu eşini bağışlasın rabbim seni sevdiklerinle korusun inşallah ben senden razı oldum Allah da senden razı olsun çok teşekkür ederimBen gördüm canım. Ben de bu kadar silik öğrenmiştim doğru düzgün görünmüyordu ama direkt anlamıştım. Zaten sanki hissediyor insan bilmiyorum garip:) bir iki güne tekrar yapınca netleşmişti, kan verdiğimde bile çok yeniydi 52 çıkmıştı betam. Bebek olmayınca orada bir nebze bile koyuluk çıkmıyor... Bence var gibiAllah'ım gönlüne göre versin, Allah nerede evlat isteyen varsa hepsine sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah. Bak hamilenin duası kabul olur derler, tanımıyorum ama sen de dualarımdasın... Haberdar et kan verince de
Adetin geçti mi canım benimde belirtilerim aynı ve göğüslerim şiş acıyor sadece lekelenmem olmadı birde iştahım çok açıldıAmin canım amin.yumurtlama gününden sonra sol kasık ve bel ağrısı yaşadım daha yeni yeni geçti göğüslerim şişti ve akıntı başladı dün de kahverengi leke geldi bugün bişey yok test yapmadım 5 gün geçmesini bekliyorum kan için
Allah senden de razı olsun canım. Çok üzüldüm yaşadığın kayıplara... Allah bir daha göstermesin, bundan sonra yüzün gülsün. İçini ferah tut, elini karnına koyup Ya musavvir esmasını söyle aklına geldikçe. Ben de sağlıklı olacak mı diye korkardım hep öyle yapardım. Anne rahminde en güzel şekilde biçim veren, yaratan demek. Hadi güzel haberlerini bekliyorumYaaa canım benim rabbimden senden ve güzel yüreğinden razı olsun o kadar kalbimi aklımı ferahlattın ki sana anlatamam benim 2 kaybım oldu daha çok gencim 26 yaşındayım artık bende evlat istiyorum sanırım rabbim bu kez dualarımı kabul eyledi inanıyorum ki rabbime bir gün isteyen herkesin öyle yada böyle kucağını doldurucak ona inananrım ona güvenirim rabbim evlat isteyen herkese nasip ihsan eylesin inşallah Allahım seni çocuğunu eşini bağışlasın rabbim seni sevdiklerinle korusun inşallah ben senden razı oldum Allah da senden razı olsun çok teşekkür ederim
Allah razı olsun canım benim ilk sana vericem haberiAllah senden de razı olsun canım. Çok üzüldüm yaşadığın kayıplara... Allah bir daha göstermesin, bundan sonra yüzün gülsün. İçini ferah tut, elini karnına koyup Ya musavvir esmasını söyle aklına geldikçe. Ben de sağlıklı olacak mı diye korkardım hep öyle yapardım. Anne rahminde en güzel şekilde biçim veren, yaratan demek. Hadi güzel haberlerini bekliyorum
Canım 2 gün sonra erken gebelik testi yap belirtilerin tam olarak nelerMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim bugün üye oldum geciken reglimin bugün 2. Günü sabah uyanır uyanmaz test yaptım negatifti bacaklarımda belimde ağrı var gögüslerimde şiş ne yapacağımı bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim umutlanayım mı umutlanmayayım mı bilmiyorum
Canım benim bacaklarımda belimde ağrı ayak tabanlarımda uyuşukluk rahim bölgemde sızılar baş ağrım var burnum kanayacak gibi hissetme göğüslerde şişlik ağrı var normalde reglim gecikmez bugün gecikmesinin üçüncü günü sabah erken gebelik testi yaptım o da negatiftiCanım 2 gün sonra erken gebelik testi yap belirtilerin tam olarak neler
Canım 2 gün sonra erken gebelik testiMerhaba kızlar ben aranızda yeniyim bugün üye oldum geciken reglimin bugün 2. Günü sabah uyanır uyanmaz test yaptım negatifti bacaklarımda belimde ağrı var gögüslerimde şiş ne yapacağımı bilmiyorum hamilemiyim değilmiyim umutlanayım mı umutlanmayayım mı bilmiyorum
akıntın ne durumda canımCanım benim bacaklarımda belimde ağrı ayak tabanlarımda uyuşukluk rahim bölgemde sızılar baş ağrım var burnum kanayacak gibi hissetme göğüslerde şişlik ağrı var normalde reglim gecikmez bugün gecikmesinin üçüncü günü sabah erken gebelik testi yaptım o da negatifti
Geçen aydan beri hiç kesilmedi akıntım devamlı geliyor hatta bazen acaba regli mi oldum diye bakmaya gidiyorum bakıyorum akıntıymış birde geçen adetim bittikten iki gün sonra pembe akıntı gelmiştiCanım 2 gün sonra erken gebelik testi
akıntın ne durumda canım
Canım 2 gün bekle 2 gün sonra erken gebelik testi yap sonucuna göre kan testi verirsin belirtilerin ümitlendirmek istemiyorum ama hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir bende bekliyorum adetim 5 gün geciktiGeçen aydan beri hiç kesilmedi akıntım devamlı geliyor hatta bazen acaba regli mi oldum diye bakmaya gidiyorum bakıyorum akıntıymış birde geçen adetim bittikten iki gün sonra pembe akıntı gelmişti
Yarın için hastaneden randevu aldım kan testi vereyim dedim ya inşallah canım ya çok istiyorum inşallah sende hamilesindir beraber kutlarız mutlu haberler alırızCanım 2 gün bekle 2 gün sonra erken gebelik testi yap sonucuna göre kan testi verirsin belirtilerin ümitlendirmek istemiyorum ama hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir bende bekliyorum adetim 5 gün gecikti
Amin canım inşallah ezan okunuyor rabbim ezanın hürmetine inşallah ikimizde bi kaç gün içinde pozitif sonuçlar alırız hamileliğimizi taçlandırırız inşallah aminYarın için hastaneden randevu aldım kan testi vereyim dedim ya inşallah canım ya çok istiyorum inşallah sende hamilesindir beraber kutlarız mutlu haberler alırız
Amin amin inşallah çok teşekkür ederimmm iyi ki yazdın konuşacak danışacak kimsem yoktuAmin canım inşallah ezan okunuyor rabbim ezanın hürmetine inşallah ikimizde bi kaç gün içinde pozitif sonuçlar alırız hamileliğimizi taçlandırırız inşallah amin
Sonucunuz ne oldu acabaCanım benim o güzel ellerin dert görmesin inşallahçok geçmiş olsun başın sağ olsun rabbim inşallah 2 gün sonra ilk yaptığın testte pozitifi yaşatır sana amiiinn benim adetime 5 gün var bekliyorum bakalım umarım hamileyimdir kasık ağrım ara ara oluyor göğüs uçlarım sızlıyor dokununca veya dokunmadığım halde göğüslerim şiş ara ara akıntım oluyor bi ara gözüm kararıyor gibi oluyor aniden koltuk sandalyeye oturunca karnımda sızlama oluyor inşallah hamileyizdir birbirimiz için dua edelim çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı sonuçlar alırız umarım biz ve bizim gibi bekleyen anne adayları için
Ben her zaman burdayım canım istediğin zaman yazabilirsinAmin amin inşallah çok teşekkür ederimmm iyi ki yazdın konuşacak danışacak kimsem yoktu
Valla hep değerlendirdim nasipse inşallah vardır 5.gün gecikmedeyimYumurtlama uygulaması var ama doğru göstermiyor pazartesi günü gösteriyor bende perşembeden beri belirtileri var yoğun ağrı ve şeffaf temiz bi sıvı kaç gün değerlendirilmeli yumurtlama sonrası da
Test yapsanaaaValla hep değerlendirdim nasipse inşallah vardır 5.gün gecikmedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?