- 16 Ekim 2022
- 176
- 22
- 28
- Konu Sahibi minigim3456
-
Kucağına almayı nasip etsin inşallahbende de bel ve kasık ağrısı var ama 15 günden fazla var adete şeffaf akıntıda olduu kaç gün değerlendirilmeli kızlar yumurtlama olunca
Canım benim o güzel ellerin dert görmesin inşallahçok geçmiş olsun başın sağ olsun rabbim inşallah 2 gün sonra ilk yaptığın testte pozitifi yaşatır sana amiiinn benim adetime 5 gün var bekliyorum bakalım umarım hamileyimdir kasık ağrım ara ara oluyor göğüs uçlarım sızlıyor dokununca veya dokunmadığım halde göğüslerim şiş ara ara akıntım oluyor bi ara gözüm kararıyor gibi oluyor aniden koltuk sandalyeye oturunca karnımda sızlama oluyor inşallah hamileyizdir birbirimiz için dua edelim çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı sonuçlar alırız umarım biz ve bizim gibi bekleyen anne adayları için
Canım benim o güzel ellerin dert görmesin inşallahçok geçmiş olsun başın sağ olsun rabbim inşallah 2 gün sonra ilk yaptığın testte pozitifi yaşatır sana amiiinn benim adetime 5 gün var bekliyorum bakalım umarım hamileyimdir kasık ağrım ara ara oluyor göğüs uçlarım sızlıyor dokununca veya dokunmadığım halde göğüslerim şiş ara ara akıntım oluyor bi ara gözüm kararıyor gibi oluyor aniden koltuk sandalyeye oturunca karnımda sızlama oluyor inşallah hamileyizdir birbirimiz için dua edelim çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı sonuçlar alırız umarım biz ve bizim gibi bekleyen anne adayları için
Anlamadım kuzum amaAslında bu belirtiler (şu aşamada) gebelik değil de progesteron yükselmesi belirtileri. Progesteron da zaten yumurtlama olduğunda yükselir. Bu yumurtlamanızın gerçekleştiğine işaret. İnşaAllah tutmuştur
Bende de aynı ağrı sızı var bakalım ne olacak. Hepimiz için hayırlısı inşaAllah
Canım yeni gördüm kusura bakma. Uçları da acıyordu ama dokunmama gerek kalmadan zaten bi sızlama, ağrı falan vardı. Ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok tabi. Regl oldun mu, devam ediyor mu şüphen?Göğüs hassasiyeti nasıldı tam olarak
Benim uçları dokununca çok hafif acıyor sadece ama göğüslerimde tümden bastırınca da bayağı acıyor üzerine yatamıyorum
Her ay olur belirti aslında ama bu sefer uzun sürdü kafamı karıştırdı
Canım sorun değil bu bahsettiğin belirti bendede var yarın adet günüm olmazsam bi kaç gün sonra kan tahlili yaptırıcam dualarını alırım lütfen duanı eksik etmeCanım yeni gördüm kusura bakma. Uçları da acıyordu ama dokunmama gerek kalmadan zaten bi sızlama, ağrı falan vardı. Ama herkeste aynı olacak diye bir şey yok tabi. Regl oldun mu, devam ediyor mu şüphen?
Allah'ım gönlüne göre versin, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım bize de haber verCanım sorun değil bu bahsettiğin belirti bendede var yarın adet günüm olmazsam bi kaç gün sonra kan tahlili yaptırıcam dualarını alırım lütfen duanı eksik etme
İnşallah canım benim Allah razı olsun bugün adet günüm ama olmadım inşallah rabbim yardım edmiştirde hamileyimdir Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah aminAllah'ım gönlüne göre versin, sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım bize de haber ver
Ne yaptın canım aldın mı inşallah güzel haberi? Almadıysan da üzülme her şeyin bir vakti varİnşallah canım benim Allah razı olsun bugün adet günüm ama olmadım inşallah rabbim yardım edmiştirde hamileyimdir Allahım bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah amin
Ne yaptın canım aldın mı inşallah güzel haberi? Almadıysan da üzülme her şeyin bir vakti var
canım benim adetim iki gün gecikti belirtilerim de başladı testim dünküne göre bi tık daha net pazartesi günü inşallah kan vericem herkes var diyor bakalım ama hissediyorum testlerim 5 dakika içinde böyle çıkıyorNe yaptın canım aldın mı inşallah güzel haberi? Almadıysan da üzülme her şeyin bir vakti var
Net bakınca belli oluyor canımBurda bişey gozukmuyor canim
İnşallah hamilesindir canım ben göremedimNet bakınca belli oluyor canım
Bu arada kan verdin miNet bakınca belli oluyor canım
Adetim 2 gün gecikti kuzum belirtilerim var 2 gündür 5 dakika da pembe silik çıkıyor kan vermedim nasipse pazartesi günü vericem bu arada güzel duan için de Allah razı olsunBu arada kan verdin mi
Benimde 3 gün gecikti canım pazartesi yada salı olmazsam gidicem Allah'ım bizimde kucaklarimizi doldurur inşallahAdetim 2 gün gecikti kuzum belirtilerim var 2 gündür 5 dakika da pembe silik çıkıyor kan vermedim nasipse pazartesi günü vericem bu arada güzel duan için de Allah razı olsun
Ayyy amin bitanem bizim gibi isteyen herkesin Allah kucağını doldursun aminBenimde 3 gün gecikti canım pazartesi yada salı olmazsam gidicem Allah'ım bizimde kucaklarimizi doldurur inşallah
Amin canım amin.yumurtlama gününden sonra sol kasık ve bel ağrısı yaşadım daha yeni yeni geçti göğüslerim şişti ve akıntı başladı dün de kahverengi leke geldi bugün bişey yok test yapmadım 5 gün geçmesini bekliyorum kan içinAyyy amin bitanem bizim gibi isteyen herkesin Allah kucağını doldursun aminbu ara belirtilerin neler test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?