• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi

Benim ilkte böyle adet sancısı gibi ama çok hafif ağrım vardı tuvalete girince geçiyordu ama kasılmalarım vardı hissediyordum bişey var gibiydi
Bilmiyorum bitmeyen idrarim hep yapmamış gibi hissediyorum sık sık çıkıyorum ve göğsüm berbat sanki şişmiş

Bilmiyorum bitmeyen idrarim hep yapmamış gibi hissediyorum sık sık çıkıyorum ve göğsüm berbat sanki şişmiş
Göhüste şişlik varsa bence olabilir kese oluşumunda rahim kendini hazırlarken o sancıları çekiyormuş doktor söylemişti

Ama sabah yaptığımda aniden çıktı 20 sinde yapınca çıkmadı hiç
Anca kuzum 1,2 gün daha bekle kız ben 1 hafta bekledim çatladım kocam önceden ümitlenip hayal kırıklığına uğradığı için inanmamıştı sonra duyunca havalara uçtu

Anca kuzum 1,2 gün daha bekle kız ben 1 hafta bekledim çatladım kocam önceden ümitlenip hayal kırıklığına uğradığı için inanmamıştı sonra duyunca havalara uçtu
😂😂😂 Ay bekliyemiyorim ki ben sabahtandir gözlerime inanamıyorum

İnşallah canım innovita testini denedim o doğru sonuç veriyor değil mi
Merhaba hayırlı olsun öncelikle gebelik var gibi gözüküyor 🌸 prolaktin hormonu benim de yüksek çıktı bu ay 6. Denememizdi bu ayın başında kan testi aldığında doktor prolaktini 37.7 gördü ama başka hiçbir sorun yok diye dene dedi olur dedi bu ay da olmazsa önümüzdeki ay gel bakalım yine değere dedi sizin değeriniz kaçtı acaba ilaçsız nasıl düşürdünüz? stres çok etkiliyormuş onu biliyorum sadece🥲

Back
X