• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi

Benim ilkte böyle adet sancısı gibi ama çok hafif ağrım vardı tuvalete girince geçiyordu ama kasılmalarım vardı hissediyordum bişey var gibiydi
Bilmiyorum bitmeyen idrarim hep yapmamış gibi hissediyorum sık sık çıkıyorum ve göğsüm berbat sanki şişmiş

Bilmiyorum bitmeyen idrarim hep yapmamış gibi hissediyorum sık sık çıkıyorum ve göğsüm berbat sanki şişmiş
Göhüste şişlik varsa bence olabilir kese oluşumunda rahim kendini hazırlarken o sancıları çekiyormuş doktor söylemişti

Ama sabah yaptığımda aniden çıktı 20 sinde yapınca çıkmadı hiç
Anca kuzum 1,2 gün daha bekle kız ben 1 hafta bekledim çatladım kocam önceden ümitlenip hayal kırıklığına uğradığı için inanmamıştı sonra duyunca havalara uçtu

Anca kuzum 1,2 gün daha bekle kız ben 1 hafta bekledim çatladım kocam önceden ümitlenip hayal kırıklığına uğradığı için inanmamıştı sonra duyunca havalara uçtu
😂😂😂 Ay bekliyemiyorim ki ben sabahtandir gözlerime inanamıyorum

İnşallah canım innovita testini denedim o doğru sonuç veriyor değil mi
Merhaba hayırlı olsun öncelikle gebelik var gibi gözüküyor 🌸 prolaktin hormonu benim de yüksek çıktı bu ay 6. Denememizdi bu ayın başında kan testi aldığında doktor prolaktini 37.7 gördü ama başka hiçbir sorun yok diye dene dedi olur dedi bu ay da olmazsa önümüzdeki ay gel bakalım yine değere dedi sizin değeriniz kaçtı acaba ilaçsız nasıl düşürdünüz? stres çok etkiliyormuş onu biliyorum sadece🥲

Evet canı
Merhaba hayırlı olsun öncelikle gebelik var gibi gözüküyor 🌸 prolaktin hormonu benim de yüksek çıktı bu ay 6. Denememizdi bu ayın başında kan testi aldığında doktor prolaktini 37.7 gördü ama başka hiçbir sorun yok diye dene dedi olur dedi bu ay da olmazsa önümüzdeki ay gel bakalım yine değere dedi sizin değeriniz kaçtı acaba ilaçsız nasıl düşürdünüz? stres çok etkiliyormuş onu biliyorum sadece🥲
Evet canım stres hemde aşırı etkiliyor hem eşinde varsa hem sende varsa olmuyor düşüncesine girmeyin olcak düşüncesinde girmeyin bırakın olursa olur olmazsa olmaz kafasında olun bende öyleydim olmuyor diye stres yapardım sonra Allah vergisi umursamadım 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim

Evet canı

Evet canım stres hemde aşırı etkiliyor hem eşinde varsa hem sende varsa olmuyor düşüncesine girmeyin olcak düşüncesinde girmeyin bırakın olursa olur olmazsa olmaz kafasında olun bende öyleydim olmuyor diye stres yapardım sonra Allah vergisi umursamadım 1 ay sonra gebe olduğumu öğrendim
Maşallah ne güzel evet stresi bende bu ay rafa kaldırdım kendimce yapmamaya çalıştım saldım bakalım iki gün sonra regl günüm test bile yapmıyorum o kadar saldım yani Allah hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah 🙏🏻 sizinki de sağlıkla gelsin💝

Maşallah ne güzel evet stresi bende bu ay rafa kaldırdım kendimce yapmamaya çalıştım saldım bakalım iki gün sonra regl günüm test bile yapmıyorum o kadar saldım yani Allah hayırlısıyla bana da nasip etsin inşallah 🙏🏻 sizinki de sağlıkla gelsin💝
Amin canım benim dediğim gibi asla stres yapma üzülme çünkü benim eltimle aramda 1 ay var mesela oda hamile onun hamilelik haberini duyunca üzüldüm benim olmuyor neden olmuyor diye Allah’ın mucizesi işte 🥰

Amin canım benim dediğim gibi asla stres yapma üzülme çünkü benim eltimle aramda 1 ay var mesela oda hamile onun hamilelik haberini duyunca üzüldüm benim olmuyor neden olmuyor diye Allah’ın mucizesi işte 🥰
🥰nasıl içten dua ettiysen olmuş canım benim gözün aydın 🌸hamişlerin duası kabul olurmuş bana da dua et nolur bu güzel günlerin hürmetine 🙏🏻

Teşekkür ederim Allah razı olsun canım Benim 50 ydi düşürdüm 20 ye ilaçsız bir şekilde 2 hafta sonra kontrole gel dedi tekrar bakacaz dikkat ettim çoğu şeye çok kola tüketen bir insanım kafein de etkiliyor yani günde 2 litre kola içiyordum onu kökten kestim 2 hafta hiç içmedim kahve tüketmedim stresten uzak durmaya çalıştım kafama takmamaya başladım o hormonu düşünerek ve soğan kürü gördüm onu da denedim 1.5 hafta falan yani koladanmıydı değilmiydi bilmiyorum ve kan vermeye gideceğim zaman o gün ilişkiye girmedim çünkü araştırdım oda etkiliyormuş göğüs çok sıkılınca da bunlar görülebiliyormuş yani eğer kolayla aran yoksa ve kahveyle direk soğan kürü yap kendine dene onu belki de bana iyi gelen oydu doktor bu ay vücudun belki toparlanmaz dedi prolaktinim düşünce 2 3 ay gebe kalamazsan tekrar gel dedi ve geçen ay olmadı bu ay yumurtlamamı gördüm ve denedik bilmiyorum henüz kan vermedim test pozitif gösterdi ama ben bu ayda geç yumurtladım 24 Kasım'da adet oldum 15 te yumurtlama gördüm ve değerlendik geçen ay görmedim heraldr yeni yeni düzene giriyor testimi yumurtlamadan 10 gün sonra deneyince silik çıktı bilmiyorum artık var mı yok mu

Back
X