Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden test yapmıyorsunuzKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
Çünkü 2 yıldır negatif görmüş olsaydınız benim sizde test yapmaktan kaçınırdınız üzülmek isdemiyorum artıkNeden test yapmıyorsunuz
Bende negatif görenlerdenim. Sizden farkım yok. Neticede regli olunca da üzülüyoruz değişen bişey olmuyor. Gerçeği anlamak Acaba diye beklemekten iyidir.Çünkü 2 yıldır negatif görmüş olsaydınız benim sizde test yapmaktan kaçınırdınız üzülmek isdemiyorum artık![]()
Bende negatif görenlerdenim. Sizden farkım yok. Neticede regli olunca da üzülüyoruz değişen bişey olmuyor. Gerçeği anlamak Acaba diye beklemekten iyidir.
Anlıyorum sizi. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin.Eşim takıntılı olduğumu söyleyip duruyor test alsam kızıyor oluruna bırak dıyor zaten öyle yapıyorum HERSEYİN HAYIRLISI ne bileyim ya belki bel agrısı cekmiş hamilelik görmüş bi kadın vardır dıye konu açtım işde
İnanki piskoljikmen değil belim kopuyor kopuyorBende her ay bu belirtileri yaşıyorum ama psikolojik meninşallah vardır ama benden tavsiye boşver kafana takma test falanda heemen yapma sonra üzülüyoruz.. regl gününü bekle geçsin bı iki gün sonra test yap..inşallah vardır hadi hayırlısı
Anlıyorum sizi. Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin.
Umarım hamilesindir canım benim..ben ilk gebeliğim de hicbisey anlamadım yerleşme kanaması yaşadım onu da anlamadım ogrendigimde 1bucuk aylıktıİnanki piskoljikmen değil belim kopuyor kopuyoragrısına dayanılmaz ağrıyan yeri kaynanama gönderdim leğen kemiği dedi ağrıyan yer
Umarım hamilesindir canım benim..ben ilk gebeliğim de hicbisey anlamadım yerleşme kanaması yaşadım onu da anlamadım ogrendigimde 1bucuk aylıktısadece sağ bacağımda uyuşma oluyordu..senin ağrı kasıkta varmı acaba bide bacağın çekiliyor gibi oluyor mu acaba
Ben kızıma hamile iken belim ve bacağım çok ağrıyordu. Başka Bir belirtim yoktu. İnşallah hamiledir canımKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
Adette olabilir hamilelikte en çok insanı yoran kısım gerçektenKadınlar yumurtlamamı temmuzun 1 inde gördüm değerlendirdik aradan 15 gün geçti ve suan dünden beri belim agrıyor kasıklara vuruyor agrısı bel agrısı dışında bi belirtim yokCOKKK AGRIYORRR BELİM
Bende 6 gün sonra test yapıcam inş bende müjdemi alırımAdette olabilir hamilelikte en çok insanı yoran kısım gerçektenBende sizin gibi dayanamayıp adete 10 gün kala test yapıp durdum en son adetin 3 gün gecikmesiyle öğrendim umarım öyledir
![]()
İnşallahBen kızıma hamile iken belim ve bacağım çok ağrıyordu. Başka Bir belirtim yoktu. İnşallah hamiledir canım
İnşallah canım ben adete iki gün kala idrar testinde öğrendim bide aşırı akıntım olmuştu.hani her zamanki nden farklı ydi hissetmistimİnşallahmuradıma eririm
![]()