Hamilelik belirtisimi ??

Senin kocan masalahı var bacım bizimkisinin isteksizliği tuttu hemde yumurtlama günümde tuttu nedense sinirlerim bozuldu zaten ağladım bugün zar zor yumurtladığım günde ilişki yaşadım birde 21 nde işde bakalım insallah bugün de yasıcaz ama mecbur yani bebek için mecbur kafam agrıyor diyor benim morelimi bozuyor ya inanki sitrese girmek isdemesemde giriyorum çünkü fırsat ayağımıza gelmiş diyorum adamın isteksizliği tuttu anası satayım ya offf özelden randevu aldım salı günü gidecem insallah göZükecez doktora ya yoksa ben oturup aglıcam çocuklar gibi
Canım merhaba aynı sorunu biz de yaşıyorduk. Hep yumurtlama gününde böyle bir isteksizlik oluyor erkeklerde. Stresten kaynaklı çok fazla baskı yaptığımız için ve ilişkiyi sadece çocuk yapmak için yaptığımızı hissettirince ister istemez o durum oluyor erkeklerde sanırım. Biz de bu ay tatildeydik hiç takip etmedim bişey de yapmadım rahattık ve 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Umarım sağlıkla devam eder🧚🤲🏻Zor ama biraz takip etmeden akışına bırakmak gerekiyor. Bide imkan varsa yumurtlama zamanı tatile gidin insan rahat olunca daha iyi oluyor sanırım 🙈

3 sene olmadı 2019 evlendim doktora gittim belki 100 lerce test yaptım hep negatif gördüm ama hiç umudumu yitirmedim eşim umudunu kaybetmişti üzülüyordu çocuk görünce ama hep içine attı üzüntüsünü sonra bi çaredir diyip ovulasyon testi aldık adetim düzensiz olduğu için yumurtlamamı takip edemiyordum testlerde de sürekli silik çıkıyordu işde kafam karışıyordu onuda bıraktım yapmayı sonra bi abla bana dedi ki gün aşırı ilişkiye gir bende öyle yaptım sürekli sırtıma yastık koyup denedim defalarca ve sonra işde bugün ya bi ovulasyon testi deneyim dedim bide baktım T cızgısı koyu çıktı ilk defa yanı yumurtlama testi olmasına rağmen sevindim ya eğer bu bayramın sonuna kadar koyu çıkarsa yahut eşim insallah test gelecek sabahın ilk idrarı ile test yapcam o güzel dualarınızı eksik etmeyin nolur bu arefe gününün surü hürmetine ALLAH BEN VE BENİM GİBİ İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEBEK HAYIRLI VE SAĞLIKLI 🤲🏻🥰🥰🥰
Cok merak ettim inşallah hamilemisiniz ve bende2019da evlendim ama daha olmadı her ay bı umut diyorum

Cok merak ettim inşallah hamilemisiniz ve bende2019da evlendim ama daha olmadı her ay bı umut diyorum
Maalesef canım olmadım suan tedavi süresindeyim folik asit alıyorum ve hsg felan çektirdim bütün raporlarım güzel çıktı bakalım bekliyoruz suan

Canım merhaba aynı sorunu biz de yaşıyorduk. Hep yumurtlama gününde böyle bir isteksizlik oluyor erkeklerde. Stresten kaynaklı çok fazla baskı yaptığımız için ve ilişkiyi sadece çocuk yapmak için yaptığımızı hissettirince ister istemez o durum oluyor erkeklerde sanırım. Biz de bu ay tatildeydik hiç takip etmedim bişey de yapmadım rahattık ve 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Umarım sağlıkla devam eder🧚🤲🏻Zor ama biraz takip etmeden akışına bırakmak gerekiyor. Bide imkan varsa yumurtlama zamanı tatile gidin insan rahat olunca daha iyi oluyor sanırım 🙈
Doğru diyorsun evet aslında takmamak gerekiyor ve dediğin gibide oluyor 🤗

Back
X