Gebelik var ama 2 günde 1 kan testi vermeniz gerekiyor artış var mı yok mu bakılacak..Ben gecen hafta gebelik için kan testi vermiştim ve değerim 0.226 cikmisti doktorda gebelik yok demişti bugün tekrar gittim yine kan verdim bu sefer de değerim 8.29 çıktı doktor pozitif ama değerin düşük pazartesi tekrar gel yine test yapalım dedi bu durumda hamilelik gözüküyor mu
Evet pozitifBen gecen hafta gebelik için kan testi vermiştim ve değerim 0.226 cikmisti doktorda gebelik yok demişti bugün tekrar gittim yine kan verdim bu sefer de değerim 8.29 çıktı doktor pozitif ama değerin düşük pazartesi tekrar gel yine test yapalım dedi bu durumda hamilelik gözüküyor mu
Ben bu pazartesi tekrar kan verdim veEvet pozitif
Ama ya çok çok erken öğrendiniz Ya da sıkıntılı gebelik
8 çıkan günden 2 gün sonra yine verin kan
Aradaki artış önemli
Ben bu pazartesi tekrar kan verdim ve sonuç 365 çıktı bugün de ilk başta kahverengi sonrasında ise pembe renkte leke geldi acaba bu neden olmuş olabilirGebelik var ama 2 günde 1 kan testi vermeniz gerekiyor artış var mı yok mu bakılacak..
Doktorunuz gerekeni söyler..
Adetiniz geçti mi ?
Yerleşme kanaması olabilir..Ben bu pazartesi tekrar kan verdim ve
Ben bu pazartesi tekrar kan verdim ve sonuç 365 çıktı bugün de ilk başta kahverengi sonrasında ise pembe renkte leke geldi acaba bu neden olmuş olabilir
Teşekkür ederim. Biraz korktum önce kahverengi sonrasında pembe renk görünceYerleşme kanaması olabilir..
Kan gibi parlak renkte değilse korkmayın..
Ama ağrı ve kanama olursa acile gidin ..
Geçmiş olsun
Rica ederim ..Teşekkür ederim. Biraz korktum önce kahverengi sonrasında pembe renk görünce
Yerleşme kanaması diyorlar ben yaşamadım ama devam ederse doktora gidin benceBen bu pazartesi tekrar kan verdim ve
Ben bu pazartesi tekrar kan verdim ve sonuç 365 çıktı bugün de ilk başta kahverengi sonrasında ise pembe renkte leke geldi acaba bu neden olmuş olabilir
Hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin darısı biz isteyenlere insallahBen bu pazartesi tekrar kan verdim ve
Cnm dhaa cok erken bence yaptirma. Evet bunlar belirti sayilabilir ama simdi kan verirsen cikmayabilir ya da ciksa da surekli acaba artti mi diye kan verir durursn. Bu da psikolojini yorar. En iyi belirti kesnlikle gecikmis adet cnmArkadaşlar benim adetime 10 gün var acaba kan testi yaptırsam çıkar mı birde bel ağrısı ve diş etinde şişme var hamilelik belirtisi olabiliyormuş yaşayan var mı ne olur bilgilendirin beni ve adetten 10 gün önce kanda pozitif çıkan var mı
Amin rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyuHayırlı olsun cnm Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin darısı biz isteyenlere insallah
Canım çok teşekkür ederim biz hamile kalmak isteyenler neden bu kadar sabırsız olurCnm dhaa cok erken bence yaptirma. Evet bunlar belirti sayilabilir ama simdi kan verirsen cikmayabilir ya da ciksa da surekli acaba artti mi diye kan verir durursn. Bu da psikolojini yorar. En iyi belirti kesnlikle gecikmis adet cnm
Amin cnm aminAmin rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Cuma günü doktora gittim kanamayı iyi saymıyoruz düşük yapabilirsin dedi kan testi istedi kan testi 1532 çıktı pazar günü tekrar acilden gel yine kan ver dedi değerin düşüp düşmediğine bi bakalım ona göre kesenin gozukecegi günü de söyleriz dedi az önce lavaboya gittiğimde çok küçük serce parmagimin tırnağımın üstü kadar bi parça düştü acaba o bebek mi o kadar çok küçük bir parça düşük mü olmuş oluyor ağrım sancim hiç biseyim yok bugün tekrar gidip acilden kan vereceğim inşallah degerlerimde dusme olmamıştırRica ederim ..
Ağrınız ve kanamanın fazla olursa mutlaka acile gidin ..
Çok üzüldüm ..Cuma günü doktora gittim kanamayı iyi saymıyoruz düşük yapabilirsin dedi kan testi istedi kan testi 1532 çıktı pazar günü tekrar acilden gel yine kan ver dedi değerin düşüp düşmediğine bi bakalım ona göre kesenin gozukecegi günü de söyleriz dedi az önce lavaboya gittiğimde çok küçük serce parmagimin tırnağımın üstü kadar bi parça düştü acaba o bebek mi o kadar çok küçük bir parça düşük mü olmuş oluyor ağrım sancim hiç biseyim yok bugün tekrar gidip acilden kan vereceğim inşallah degerlerimde dusme olmamıştır
Kan verdim değerim 2730 a çıkmış doktor ile görüştük alttan bakalım bi dedi alttan ne için bakacak onu anlamış değilimÇok üzüldüm ..
Çok geçmiş olsun hiç belli olmaz riske atma hiçbirşeyi doğru acile gidip kan ver belki ilaç falan verirler..
Umarım kötü birşey yoktur
Arkadaşlar benim adetime 10 gün var acaba kan testi yaptırsam çıkar mı birde bel ağrısı ve diş etinde şişme var hamilelik belirtisi olabiliyormuş yaşayan var mı ne olur bilgilendirin beni ve adetten 10 gün önce kanda pozitif çıkan var mı
Ben bu ay rahim filmi çektirdim canım bende de ağızda yaralar dişimde ağrı ve birkaç gündür ateşim var bakalım bekliyorum ama ağızdaki yaralar hormon yükselmesinden oluyormuş ateş var mı sendeArkadaşlar benim adetime 10 gün var acaba kan testi yaptırsam çıkar mı birde bel ağrısı ve diş etinde şişme var hamilelik belirtisi olabiliyormuş yaşayan var mı ne olur bilgilendirin beni ve adetten 10 gün önce kanda pozitif çıkan var mı
Çok ağrılı oluyor mu benim de yarın alttan bakacak doktor korkuyorum vallaBen bu ay rahim filmi çektirdim canım bende de ağızda yaralar dişimde ağrı ve birkaç gündür ateşim var bakalım bekliyorum ama ağızdaki yaralar hormon yükselmesinden oluyormuş ateş var mı sende
Korkma canım iki dakikalık bir adet ağrısnın fazlasını düşün sonra geçiyor korkma abestezili de olabilirsin ama anesteziylr o ay hamile kalırsan sorun olabiliyormuş doktor bana zaten direk önermiyorum dediÇok ağrılı oluyor mu benim de yarın alttan bakacak doktor korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?