Hamilelik belirtisimi

emasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
28
10
1
30
Kizlar banada yardımcı olur musunuz adet olmadan önce göğüs hassasiyeti vardı günüm bir gün geçti adet oldum ama 3 günde bitti 3 gün peceteye gelen kahverengi akıntım oldu göğüslerim iyice yumuşama hassaslık oluştu pazartesi kan verdim negatif geldi mide bulantısı baş dönmesi akıntı cooook göğüslerim hala hassas kasık ağrılarım var daha yumurtlama da var 3 gün ama düzenli ilişki oluyor ve korunma yok bu neden olur

Kizlar banada yardımcı olur musunuz adet olmadan önce göğüs hassasiyeti vardı günüm bir gün geçti adet oldum ama 3 günde bitti 3 gün peceteye gelen kahverengi akıntım oldu göğüslerim iyice yumuşama hassaslık oluştu pazartesi kan verdim negatif geldi mide bulantısı baş dönmesi akıntı cooook göğüslerim hala hassas kasık ağrılarım var daha yumurtlama da var 3 gün ama düzenli ilişki oluyor ve korunma yok bu neden olur
Adet bittikten sonra 3 veya 4 gün sadece peçete kahverengi akıntı geldi

Merhaba bi hafta önce pembemsi akintim geldi sonra khavrengiye döndü 1-2 gun surdu oyle test yaptim tek cizgi cikti sonra reglm geldi 2 gun surdu gecti bitti iliskiye girdikten sonra kanama cogaldi dün bi kesildi bi geldi kanamam sonra kahverengiye döndü bugün de kahvrengi lekenlenmem geliyor ne olabilir acaba ve hala kahverengi pempemsi lekekenmem devam ediyor

Back
X