Hamilelik Beni Korkutuyor

neslihan34

Umarım Hamile Kalırım
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
174
6
26
39
İstanbul
Kocamla evlenirken hamilelik yani çocuk konusunda benim karar vermem konusunda anlaştık,bu konuda fikrime saygı duyacaktı ve öylle oldu. Ama bir yandan ,içim annelik derken diğer yanım mutluluğum bozulurmu endişesi taşıyor,sizce ne yapmalıyım? Çok düzenli ve güzel bir hayatım varken acaba ne olur bunu bilemiyorum!:53:

[ı]kocamla evlenirken hamilelik yani çocuk konusunda benim karar vermem konusunda anlaştık,bu konuda fikrime saygı duyacaktı ve öylle oldu. Ama bir yandan ,içim annelik derken diğer yanım mutluluğum bozulurmu endişesi taşıyor,sizce ne yapmalıyım? çok düzenli ve güzel bir hayatım varken acaba ne olur bunu bilemiyorum!:53:[/ı]
canım bu dünyada en güzel en saf duygu annelik yani sen kocanın bebegini ikinizin bi parçasıı taşıyosun o bu dünyaya gelince aşk sevgi biteecekmi aksine aratacak ona örnek olmak adına artacak kıskanma okadar tat katacak nereye kadar karı kca kalacaksınız artık meyvelen daha aile olmanın kavramanı sahiplenme duygusunu kazanacak inana bana tabi sorumlu bi insansa kocan

Tabiki sorumlu biri ama korkuyorum,fiziğim değişecek,uzun süre benimle ilişkisi olamayacak ve acaba diyorum benden soğurmu? Bazen gözlerimin içine bakınca anlıyorum çocuk istediğini ama birşey demiyor ve bende demiyorum. Bir canken iki olmak ve sorumluluklarıda beni korkutuyor.
canım bu dünyada en güzel en saf duygu annelik yani sen kocanın bebegini ikinizin bi parçasıı taşıyosun o bu dünyaya gelince aşk sevgi biteecekmi aksine aratacak ona örnek olmak adına artacak kıskanma okadar tat katacak nereye kadar karı kca kalacaksınız artık meyvelen daha aile olmanın kavramanı sahiplenme duygusunu kazanacak inana bana tabi sorumlu bi insansa kocan

merhaba eğer bir gün çocuk sahibi olmak istiyorsan eninde sonunda olacaksın erteleme çünkü tarifi mümkün değil eşine anne kardeşlerine kimseye duyduğun bir sevgiyle kıyasla yamayacaksın bile dediğim gibi tarif edilemiyor hergün yeni bir bakışı birşeyler öğrenmesini izlemek çok güzel eşinde yardım eder evet biraz düzen bozuluyor ama eve bir ses geliyor Bende evlendikten sonra 3 yıl bekledim hep hazır değilim diyordum eşim nasıl olacaksın hazır vahimi gelecek diyordu bebeğini kucağına almadan hiç hazır olmuyorsun ki en fazla ilk bir aydan sonra bir bakmışsın annesinn

Teşekkür ederim,bizde bir dua vardır Allah utandırmasın derler,umarım dediğiniz gibi olur. Bende çocukları çok severim ama dediğim gibi sanırım bende vahi bekleyenlerdenim:17: Bakalım hayat nerede verecek bebişi!
merhaba eğer bir gün çocuk sahibi olmak istiyorsan eninde sonunda olacaksın erteleme çünkü tarifi mümkün değil eşine anne kardeşlerine kimseye duyduğun bir sevgiyle kıyasla yamayacaksın bile dediğim gibi tarif edilemiyor hergün yeni bir bakışı birşeyler öğrenmesini izlemek çok güzel eşinde yardım eder evet biraz düzen bozuluyor ama eve bir ses geliyor Bende evlendikten sonra 3 yıl bekledim hep hazır değilim diyordum eşim nasıl olacaksın hazır vahimi gelecek diyordu bebeğini kucağına almadan hiç hazır olmuyorsun ki en fazla ilk bir aydan sonra bir bakmışsın annesinn

ah ah bizde erteledik ama şimdi keşke hiç korunmasaymışım diyorum hala bekliyoruz çünkü gelmiyorki bebeğim :(

Back
X