_tiffany_ Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 912 884 628 İstanbul Pazar 23:45 Konu Sahibi Konu Sahibi _tiffany_ #1 8 aylık gebeyim …Bade natural marka saf biberiye suyu spreyini saçıma uygulayabilir miyim? Chat gpt evet diyor ama bilemiyorum.Kullanan memnun olan var mı?
8 aylık gebeyim …Bade natural marka saf biberiye suyu spreyini saçıma uygulayabilir miyim? Chat gpt evet diyor ama bilemiyorum.Kullanan memnun olan var mı?
_tiffany_ Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 912 884 628 İstanbul Pazartesi 07:40 Konu Sahibi Konu Sahibi _tiffany_ #2 Kimse bakım yapmıyor mu hamileyken öneriler yok mu?
succulentaski Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 5 Ekim 2020 15.092 41.694 598 37 Pazartesi 07:41 Konu Sahibi Konu Sahibi _tiffany_ #3 demir çinko vb değerlerinize baktırın takviyelerinizi ihmal etmeyin gerek kalmaz bence
_tiffany_ Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 912 884 628 İstanbul Pazartesi 11:32 Konu Sahibi Konu Sahibi _tiffany_ #4 succulentaski .!.: demir çinko vb değerlerinize baktırın takviyelerinizi ihmal etmeyin gerek kalmaz bence Genişletmek için tıkla... O takviyeleri alıyorum ama saçım yapı itibarıyla ince telli ve zayıf...Biberiye suyunu da çok övüyorlardı instagramda...Merak ettim:)
succulentaski .!.: demir çinko vb değerlerinize baktırın takviyelerinizi ihmal etmeyin gerek kalmaz bence Genişletmek için tıkla... O takviyeleri alıyorum ama saçım yapı itibarıyla ince telli ve zayıf...Biberiye suyunu da çok övüyorlardı instagramda...Merak ettim:)