Hamilelik boyunca kaç kilo aldınız ?:)

14 kilo almıştım iki hamileligimdede.
ikisinde de ilk 16 hafta kilo almadım.
doğumdan çıktığımda 8 kilo gitmişti.
kalan 6 kiloda 40' ım çıkmadan gitti.
ne kadar fitmisim o zamanlar:KK45:
şimdi hamile kalsam ne olur acebao_O
15 kilodan fazlası annede kalıyor doğum sonrası.20 leri görürseniz doğum sonrası vermek zor olabilir.
ama bünye meselesi.
çok abartılacak bir durum yok su an.
sağlıkla kucaginiza alın:anne:

26 kilo aldım. Ama verdim şu an mesela 1 yil içinde. Takma verilir kilo vermek istersen. Ama çokta abartma

12 kilo aldım :) 1 haftaya doğumum olacak 15 olur belki ödemle falan bilemiyorum. İlk 5,5 ay hiç kilo almadım ondan sonrasında kilo almaya başladım.

şimdilik 1 kilo aldım ama bu aydan sonra alırım gibi genelde öyle oluyomuş duyduğuma göre. amaan 30 kilo alan bile duydum veriliyo bi şekilde kasmayın kızlar hamişliğin tadını çıkaralım:anneadayı:

Arkadaşlar herkese merhaba 4. Ayımın içindeyim 55 kg ile hamile kaldım 3 kg aldım şuana kadar kayınvalide çok almışsın diyip moralimi bozdu noluyosa hanfendiye:)))yoo gayet normal dedim ben 12 kg ya kadar alması..çok kıskanıyo bizi zaten..aldığım kg 4. Aya fazla mi? Kendi hiç almamış güya 4 kg almış sen sadece bebeği doğurmuşsun dedim eşimde anne sen unutmuşsun olur mu öyle şey dedi:)bundan 38 sene öncesini söylüyor karnı hiç çıkmamış onla övünüyor benim şuan karnım var..eminim tüm dedikleri palavra..var mı böyle kaynanası olan sürekli kendisiyle sizi kıyaslayan gıcık insanlar Allah akıl fikir versin...
Canım hamilelik boyunca ve doğumdan sonra bebek büyütme aşamalarında herkes bilen bilmeyen hep bir şeyler söylicekler ne kadar duymazdan gelirsen o kadar mutlu olursun. Boşver sen kendine bak istersen 30 kilo alırsın vücut senin bünye senin. Kimseye laf düşmez. Çok kızıyorum hamile ve lohusa kadınlarının moralinin bozulmasına. Ben doğum yaptım 2 gün sonra eve geldim kayınvalidem hemen senin göbeğin olduğu gibi kaldı hiç kilo veremedin deyip duruodu. Bence hiçte almamışsın. Ben senden çok daha fazla almıştım. Hem göbeksiz hamilelik mi olur hamileliğin güzelliği orda zaten.

Kilo alanda doğumdan sonra gidiyor doğumdan 5. Gün hamile kaldığım kiloya indim. Bence şuan daha da zayıfladım bebeğim iki aylık. Kızlar emzirirken o kadsr su içiyorum ki afedersiniz lavaboya bile çok çok az gidiyorum yanş hep süt oluyo. Ve yemek de böyle emzirirken zayıflıyor insan. Tabi ben 10-12 kg flan aldım gebelikte.

Canım hamilelik boyunca ve doğumdan sonra bebek büyütme aşamalarında herkes bilen bilmeyen hep bir şeyler söylicekler ne kadar duymazdan gelirsen o kadar mutlu olursun. Boşver sen kendine bak istersen 30 kilo alırsın vücut senin bünye senin. Kimseye laf düşmez. Çok kızıyorum hamile ve lohusa kadınlarının moralinin bozulmasına. Ben doğum yaptım 2 gün sonra eve geldim kayınvalidem hemen senin göbeğin olduğu gibi kaldı hiç kilo veremedin deyip duruodu. Bence hiçte almamışsın. Ben senden çok daha fazla almıştım. Hem göbeksiz hamilelik mi olur hamileliğin güzelliği orda zaten.
Aynen canım kümseyi duymamak lazım ağzı olan konuşuyor yaa .. geçen görüntülü görüşüyoruz kayınbabam demez mi suratın çok şiş hasbinallah yaa tuhaflar insanlae gerçekten insanların dış görünüşüne laf atmayı pek severler hiç incelik yok Allahım diyorum vardır illaki bal gibi tatlı kaynanası olan neden bize yok diyorum ama olsun napalım Allahtan uzağız

Back
X