- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Benimde aynıydı üstelik ben çalışmıyordum bile ama yerimden kalkacak halim yoktu ve sürekli kusuyodum valla hiç misafir ağırlamadım o dönemde zaten kötüydüm bide misafirle uğraşamazdım eşim gelmek isteyenlere 4 aydan sonra gelin eşim çok kötü sürekli midesi bulanıyor diyodu herkeste anlayışla kabul ediyorduMerhaba Hanımlar,
9 haftalık hamileyim, o kadar yoğun bulantı yaşıyorum ki 2,5 kilo verdim hamile kaldığımdan beri. Çalışıyorum ve hem işyerinde hem evde kusmaktan harap düştüm. Evim kokuyor bana, herşey kokuyor. Hamilelikten önce yemek blogu açan ben, şu an buzdolabının kapağını açamıyorum o derece düşünün. Dolayısıyla işten gelince ben pert; iki seksen yatıp kolumu kaldıramıyorum.
Hal böyle iken evlendiğimizden beri gelmeyen tanıdıklarımız cümbür cemaat bize gelmek istediklerini söylemişler. Tahminen en az 6-7 kişi gelirler. Henüz gelin gelmeyin demedik çünkü ağırlayamam gibime geliyor. Hamile olduğumu da bilmiyorlar.
Gelmeyin desek ayıp olacak gibi. Gelin desek rezil durumdayım. Bu ara annem bana destek için bizimle kalıyor, bütün yükü ona yüklemek de istemem. Misafirler varken kusarsam sürekli? Geç vakte kadar otururlar şimdi, ben 8-9 gibi devrilip yerimden kalkamıyorum.
Bu durumda misafir ağırlayan oldu mu hiç, ne yapabilirim? Tüm maharetlerimi göstermek istediğim bir gruptu bu kişiler, şimdi alelade ağırlarsam içimde kalır.
Mecbur değilsin kendi kendilerini davet ettirmişler ustelik
İstemiyorsan, çağırma.
Sağlığınızdan önemli mi rahatsızım başka zamana Şuan uygun değilim falan deyin.
Başlığı görünce de misafir geldi misafirlerin üstüne kustunuz sandım
Gelmeyin de
Bu ne yuzsuzluk ya aloo biz size gelcez
Gelmeyin efendim gelmeyin
Sağlığınızdan önemli mi rahatsızım başka zamana Şuan uygun değilim falan deyin.
Başlığı görünce de misafir geldi misafirlerin üstüne kustunuz sandım
Ayni ekip 9 ay sonra da bebek gormeye gelecek yalniz onu unutmaBen de aynen böyle düşünüyorum, çok da sevdiğim bir grup değil aslına bakarsanız. Bizim evlilik sürecimizde bizi kırdılar ve abuk subuk tavırlar takındılar.
Ama bir yandan da annem varken aradan çıksın istedim, bir daha da gelmesinler
Sonuç olarak hamileliğimi söylemeye karar verdik, gündüz ağırlıycaz pek bişey beklemesinler börek çörek çay tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?