- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Ne olacak ki
Bulantın varsa gider lavaboya kusarsın
Annen de varmış, hem oturur hem ağırlar işte
Evet kızım 1 yaşındaMerak ettim hiç hamilelik yaşadınız mı?
Evet kızım 1 yaşında
Evet çok zorlanmadığımdan 37.haftama kadar çalıştımAllah bağışlasın. O zaman çok fazla hassasiyet yaşamadığınızı düşünüyorum.
hamile olduğunu niye söylemiyosun, daha çok küçük diyemi
Evet çok zorlanmadığımdan 37.haftama kadar çalıştım
Allah herkese kolaylıklar versin gebelik ve doğumda
Küçümsediğimden değil, hem müsait değilim diyemem hemde napsam dediği için o zaman bulantın olursa git kus çekinme annen var anlamında yazdım
Yoksa ablamda bulantıdan çok çekti, yaşamadan da biliyorum. Bi süre sonra geçer inşallah, kimisinin daha uzun sürermiş
Ben hamile olmasam bile müsait değilim derimBen de aşırı kusma yaşamadım. 2-3 hafta yoğun mide bulantım oldu. Sonrası ara ara. Ama o bile yetti bana. Birisi misafirliğe gelecek diye korkardım. İlk zamanlar söylenmiyor da.
Sadece kusmayla bitmiyor ki iş. O ortamdaki parfüm, yemek, ten kokusu bile alt üst eder insanı. O yüzden hiç kabul etmese daha iyi. 9 ay süren var inşallah çabuk geçer arkadaşın ki.
Ben hamile olmasam bile müsait değilim derim
Konu sahibi niye diyemiyo anlamadım
Hatta bi yorumda aslında aradan çıkartmak istiyorum çok sevdiğim bi grup değiller diyo
Sevmediğine daha kolay söylersin 'müsait değilim' diye oysa
Adamla karısı akrabanız herhalde ama karısının kızkardeşi ve nişanlısı ne alakaBen sevmiyorum ama esimin hatrina bir kez agirlayip birakmak istiyorum. Aslinda nikah surecimizde bize soguk savas acmislardi resmen. Gelelim diyen adamin pek sucu yok, karisi, kayinvalidesi, karisinin kardesi, onun nisanlisi gibi etkenlerin sucu var. Adam israr ettigi icin bisey demiyorum tepki namina.
Adamla karısı akrabanız herhalde ama karısının kızkardeşi ve nişanlısı ne alaka
Sürü eşliğinde mi gelecekler
Bence ertele gitsin
Bebebk görmeye gelsinler artık
Şimdi çağırsan yine bebek görmesi var bu işin, sevmiyosan az öz görüş. Zaten bulantın da varmış, eşin arasın desin böyle böyle bebek bekliyoruz karımın bulantısı oluyo kusura bakmayın başka zaman inşallah diye.
Ben eşinin yerinde olsam bi daha görüşmem onlarlaYok ya akraba falan değil, eşimin bekarlığından yakın dostları. Koloni halinde takılıyolar. Beni kabullenmemişlerdi bir türlü, sanki kaynanalar tövbe ya rabbim (Umrumda da olmadı gerçi) Eşimi çağırdıkları kutlama-davete "Tersalfabe gelmesin bizbize olalım" bile diyen insanlar. Falan filan abuk subuk tipler işte daha neler yaptılar. İlk onlarla tanışmaya evlerine gitmiştim, yemek bile yapmamıştı karısı, dünden artan bikaç şeyi koyuvermişti önümüze. Kardeşi eşimin nikah şahidi olacaktı, bir hafta kala vazgeçti yüzüstü bıraktı. Nişanları oldu hiç haberimiz olmadı vbvb.
Ben de ağırlama öyle değil böyle olur diye göstermek istiyorum açıkçası. Neyse 4. ayda alalım dedik en son konuşmada. O vakit yaparım yemeğimi, söylerim kibarca lafımı, bir daha gelsinler bakalım.
Ben eşinin yerinde olsam bi daha görüşmem onlarla
1 hafta kala neden vazgeçtin der insan bari
Arkadaşlık bu değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?