hamilelik çıktı ama sevincimi tam yaşayamadım

sansli_bud

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
111
39
98
Merhaba hanımlar son adet tarihim 11 ağustos ama dûzenli bir adetim olmadığından kaç gün geciktiğimi bilemiyorum adet gecikmesi yaşayınca 2 gün önce pazar günü özel bir hastanede kanda gebelik testi yaptırdım. 50.62 çıktı sonucum acildeki doktor gebesiniz kadın doğum uzmanına görünün dedi. Bende dün randevu alıp gittim. Doktorum muayene etmedi büyük ihtimal tüpte daha rahime gömülmemiş yeni bir gebelik olabilir.Tutunabilirde düşebilirde dedi. Moralim çok bozuldu sevincimi yaşayamadım yarın sabah gidip kan vericem tekrar yükselme varmı diye takip edicez. Çokmu dûşük bir değer yükselırmi acaba?

canım niye üzüldün ki
moralini yüksek tut lütfen.
tabi ki tutunabilir de düşebilir de
o rabbimin bileceği iş
ama şu an endişelenmen çok yersiz
dediğin gibi bi süre değerlerin takip edilecek
inş meleğin seninle kalır
lütfen üzülme

inşallah canım ne bileyim ilk defa böyle hamilelik çıkınca şaşkınlık var üzerimde ins. benimle kalır meleğim dediğin gibi

inşallah canım ne bileyim ilk defa böyle hamilelik çıkınca şaşkınlık var üzerimde ins. benimle kalır meleğim dediğin gibi
hiç takma kafana cnm
benim de son adet tarihim 16 ağustos
bende geçtiğimiz cuma günü öğrendim hamile olduğumu
aynı şekilde değerlerim takip edilecek bir süre
üstelik benim 4 ay önce bebeğimi almak zorunda kaldılar gelişmemişti
buna rağmen umutluyum ben
lütfen sende olumsuz düşünceleri at kafandan

çok üzüldüm senin için gerçekten zor bir durum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama bak yeni bir müjde almıssın ne güzel tebrik ederim senin degerin kaç çıktı ne kadarlık hamilesin canım

çok üzüldüm senin için gerçekten zor bir durum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ama bak yeni bir müjde almıssın ne güzel tebrik ederim senin degerin kaç çıktı ne kadarlık hamilesin canım
cuma günü 480 di
pazar günü 1000 küsürdü
bu cuma tekrar gidicem bakalım ne olacak
heyecanla bekliyorum
doktor tam olarak haftasını söylemedi ultrsonda net olarak görünmeden

bence sıkıntı çıkmıcak

cuma günü 480 di
pazar günü 1000 küsürdü
bu cuma tekrar gidicem bakalım ne olacak
heyecanla bekliyorum
doktor tam olarak haftasını söylemedi ultrsonda net olarak görünmeden

İnşallah benimde senin gibi yükselir canım dua edermisin benim için çok sağol moral verdin bana :) bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah

İnşallah benimde senin gibi yükselir canım dua edermisin benim için çok sağol moral verdin bana :) bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
tabiki ederim canım benim
güzel haberlerini bekliyorum
ins bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri göreceğiz
ama önce mutlu olalım ki onlar da bizimle mutlu olsun

demek ki yeni dollenıyor. uzulme ıns tutunur canım. bol dua et.hayırlı olsun sımdıden. emin olmak ıcın saglık ocagında ıkı uc gune bır test yaptr ıstersen yukelıyorsa tutunuyordur.

inşallah canım bende sürekli kan testi tekrarlamayı düşünüyorum yarın gidip kan vericem yükseldiyse umut etmeye devam :)

demek ki yeni dollenıyor. uzulme ıns tutunur canım. bol dua et.hayırlı olsun sımdıden. emin olmak ıcın saglık ocagında ıkı uc gune bır test yaptr ıstersen yukelıyorsa tutunuyordur.

hayırlı olsun üzülmeyin her şey güzel olacak diye düşünün ne güzel hamilesiniz
Olumlu düşünmeye çalışıyorum bugün gidip kanımı verdim öğleden sonra belli olacakmış inşallah sevindirici bir haber alıp sizinlede paylaşırım bu sevincimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…