hamilelik çıktı ama sevincimi tam yaşayamadım

Dilerim minik mercimeğin senledir canım... Bu hcg değeri o kadar kişiden kişiye değişiyor ki... Bu yüzden çok stres yapma dua et.. Benim adet olmam gereken günde 2779 çıkmıştı.. Doktor bile inanamamıştı.. Hatta tekrarlatmıştı 2 gün sonra da 6278 çıkmıştı.. Mol gebelik, çoğul gebelik hepsinden şüphelendi ama hiçbiri çıkmadı... Yani her şeye normal gözüyle bakabiliyorum artık... İnşallah güzel haberler yazacaksın buraya...

Kızlaarrr sonucum çıkmış 154.21 Rabbime şükürler olsun yükselme var bu iyiye işaret demi değerim nasıl sizce iki kan tahlili arasında 64 saat filan var
ilk kan tahlili 21.09.2014 akşam 6 civarı
ikincisi 24.09.2014 sabah 10 da yapıldı

bak herşey yolunda işte
boşuna kuruntu yapmışsın
çok sevindim senin adına değerlerin gayet normal çıkmış
2 günde 2 kat artması gerekiyo

Bence de gayet güzel katlanmış canım.. Demekki geç döllenme.. İstersen iki gün sonra tekrar verip bakabilirsin... Ya da artık 10 gün sonra felan doktora gidebilirsin... Mercimeğin sana sıkı sıkı sarılmış... Rabbim tamamına erdirsin inşallah...

bak herşey yolunda işte
boşuna kuruntu yapmışsın
çok sevindim senin adına değerlerin gayet normal çıkmış
2 günde 2 kat artması gerekiyo
evet gerçekten boşuna kuruntu yapmışım ama keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar düşünmeden edemeyeceğim sanırım yinede canım desteğin için çok teşekkür ederim

Cuma tekrar yaptırıcam testi canım doktor isterse pazarteside gider veririm bebişimin tutunduğuna şahit olmak çok güzel :)

Dr'lar her zaman en kötü ihtimalleri düşünürler.
Değerin ikiye katlanıyor mu diye bakmadan bu şekilde konuşması saçma.
İnşallah iyi olur her şey.

Kızlar bugün gittim doktora normal gebelik gibi görünüyor değerlerin yükselişi teste gerek yok bayramdan sonra gel o zamana kese ultrasonda görünecek büyüklüğe gelmiş olur dedi

Benim adetim 10 gn geciktiginde 58.93 cikti sonuc gec dollenme olms zaten ozman bisi gorunmez ki smdi 30 hqftalik olduk bile canini dkma iki gunde test tekrarla
canım benimde geç döllenme olmuş sanırım peki benim bebişim ne kadarlık nasıl hesaplayacağım ben :)

[QUOTE="sansli_bud, post: 37085560, member: 2canım benimde geç döllenme olmuş sanırım peki benim bebişim ne kadarlık nasıl hesaplayacağım ben :)[/QUOTE]
Kan degerine gore hesaplanir normlde ama gec dollenmyse doktorun vericegi tarihe gore hesaplayablrsn ancak mesela benm son adetim 23 subat ama 3 mart hesapliyoruz artk doktr oyle syledi

Kızlar bugün gittim doktora normal gebelik gibi görünüyor değerlerin yükselişi teste gerek yok bayramdan sonra gel o zamana kese ultrasonda görünecek büyüklüğe gelmiş olur dedi
canımm çok sevindim senin adına
bende bayram öncesi keseyi gördüm
yarın tekrar kontrolüm var
inş bu kez kalp atışlarını duyacağız sen de benim için dua et lütfen

canımm çok sevindim senin adına
bende bayram öncesi keseyi gördüm
yarın tekrar kontrolüm var
inş bu kez kalp atışlarını duyacağız sen de benim için dua et lütfen
çok sevindim canım bende bugün keseyi gördüm ama bebek için 20 sinde gel dedi çok hafif bir lekelenmem oldu bugün :/ ilaç verdi doktor inş. bişey olmaz korktum biraz

çok sevindim canım bende bugün keseyi gördüm ama bebek için 20 sinde gel dedi çok hafif bir lekelenmem oldu bugün :/ ilaç verdi doktor inş. bişey olmaz korktum biraz
çok sev,ndim tatlım
bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür
kalbini ferah tut
rabbimin izniyle hiçbişey olmaz inş dualarım seninle

çok sev,ndim tatlım
bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür
kalbini ferah tut
rabbimin izniyle hiçbişey olmaz inş dualarım seninle
ayyy nasıl heyecanlanmışsındır değilmi pıt pıt Allah korusun bebişini de senide cumartesi gidicez eşimle özele inşallah bizde duyarız miniğimizin kalp atışını

ayyy nasıl heyecanlanmışsındır değilmi pıt pıt Allah korusun bebişini de senide cumartesi gidicez eşimle özele inşallah bizde duyarız miniğimizin kalp atışını
ayy o kadar güzel bi duygu ki
rabbim isteyen herkese yaşatsın
içinde minicik bi kalp atıyo
mükemmel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…