- 6 Ağustos 2014
- 745
- 247
- 53
- Konu Sahibi sansli_bud
-
Merhaba hanımlar son adet tarihim 11 ağustos ama dûzenli bir adetim olmadığından kaç gün geciktiğimi bilemiyorum adet gecikmesi yaşayınca 2 gün önce pazar günü özel bir hastanede kanda gebelik testi yaptırdım. 50.62 çıktı sonucum acildeki doktor gebesiniz kadın doğum uzmanına görünün dedi. Bende dün randevu alıp gittim. Doktorum muayene etmedi büyük ihtimal tüpte daha rahime gömülmemiş yeni bir gebelik olabilir.Tutunabilirde düşebilirde dedi. Moralim çok bozuldu sevincimi yaşayamadımyarın sabah gidip kan vericem tekrar yükselme varmı diye takip edicez. Çokmu dûşük bir değer yükselırmi acaba?
ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin :)Benim adetim 10 gn geciktiginde 58.93 cikti sonuc gec dollenme olms zaten ozman bisi gorunmez ki smdi 30 hqftalik olduk bile canini dkma iki gunde test tekrarla
ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin :)
bak herşey yolunda işteKızlaarrr sonucum çıkmış 154.21Rabbime şükürler olsun yükselme var bu iyiye işaret demi değerim nasıl sizce iki kan tahlili arasında 64 saat filan var
ilk kan tahlili 21.09.2014 akşam 6 civarı
ikincisi 24.09.2014 sabah 10 da yapıldı
Kızlaarrr sonucum çıkmış 154.21Rabbime şükürler olsun yükselme var bu iyiye işaret demi değerim nasıl sizce iki kan tahlili arasında 64 saat filan var
ilk kan tahlili 21.09.2014 akşam 6 civarı
ikincisi 24.09.2014 sabah 10 da yapıldı
evet gerçekten boşuna kuruntu yapmışım ama keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar düşünmeden edemeyeceğim sanırım yinedebak herşey yolunda işte
boşuna kuruntu yapmışsın
çok sevindim senin adına değerlerin gayet normal çıkmış
2 günde 2 kat artması gerekiyo
amin canım inşallah :)Amin cnm insallah snada hayrli olsn bu arada rabbjm kucagna almayi nasip etsin insllah
Cuma tekrar yaptırıcam testi canım doktor isterse pazarteside gider veririm bebişimin tutunduğuna şahit olmak çok güzel :)Bence de gayet güzel katlanmış canım.. Demekki geç döllenme.. İstersen iki gün sonra tekrar verip bakabilirsin... Ya da artık 10 gün sonra felan doktora gidebilirsin... Mercimeğin sana sıkı sıkı sarılmış... Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
hadi yaptır merak edıyoruz sonucu ama bence kesın var. allahım ısteyen herkese tattırsın bu guzel duyguyu.inşallah canım bende sürekli kan testi tekrarlamayı düşünüyorum yarın gidip kan vericem yükseldiyse umut etmeye devam :)
canım benimde geç döllenme olmuş sanırım peki benim bebişim ne kadarlık nasıl hesaplayacağım ben :)Benim adetim 10 gn geciktiginde 58.93 cikti sonuc gec dollenme olms zaten ozman bisi gorunmez ki smdi 30 hqftalik olduk bile canini dkma iki gunde test tekrarla
canımm çok sevindim senin adınaKızlar bugün gittim doktora normal gebelik gibi görünüyor değerlerin yükselişi teste gerek yok bayramdan sonra gel o zamana kese ultrasonda görünecek büyüklüğe gelmiş olur dedi
çok sevindim canım bende bugün keseyi gördüm ama bebek için 20 sinde gel dedi çok hafif bir lekelenmem oldu bugün :/ ilaç verdi doktor inş. bişey olmaz korktum birazcanımm çok sevindim senin adına
bende bayram öncesi keseyi gördüm
yarın tekrar kontrolüm var
inş bu kez kalp atışlarını duyacağız sen de benim için dua et lütfen
çok sev,ndim tatlımçok sevindim canım bende bugün keseyi gördüm ama bebek için 20 sinde gel dedi çok hafif bir lekelenmem oldu bugün :/ ilaç verdi doktor inş. bişey olmaz korktum biraz
ayyy nasıl heyecanlanmışsındır değilmi pıt pıt Allah korusun bebişini de senideçok sev,ndim tatlım
bende dün kalp atışlarını duydum çok şükür
kalbini ferah tut
rabbimin izniyle hiçbişey olmaz inş dualarım seninle
ayy o kadar güzel bi duygu kiayyy nasıl heyecanlanmışsındır değilmi pıt pıt Allah korusun bebişini de senidecumartesi gidicez eşimle özele inşallah bizde duyarız miniğimizin kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?