Bebeğim anne karnında kilo alsın istiyorsanız;
Kaşar peynir. Muz. Kivi. Bulgur pilavı. Kuru üzüm. Elma. Haşlanmış yumurta. Ceviz. Son haftalara gelirken 35ten sonra çikolatalı tatlılar yiyebilirsiniz ki müthiş kilo aldırıyor bebeğe.
Not: Normal doğum istiyorsanız şekerli yiyecekler yememelisiniz.
Hamileyken kesinlikle yenmemesi gereken yiyecekler;
Midye kesinlikle yasak. Derin su balıkları. Balık ile ilgili olarak sadece yenilebilir balıkları söylemek daha iyi olur sanırım sardalya hamsi ve alabalık harici balıklar yenmemeli.
Bebeğim zeki olsun istiyorsanız;
Bol bol ceviz ve günde en az iki elma. Kırmızı veya yeşil elma farketmez. Elma vücuttan toksinleri atmayı sağlar ve temiz kan dolaşımına yardımcı olur.
Bebeğim güzel yüzlü olsun istiyorsanız;
Özellikle ilk 3 aylık dönemde ve hamilelik boyunca bol bol ayva yemelisiniz.
Bebeğimin gece uykusu iyi olsun istiyorsanız;
Doğumun olduğu ilk gece mama verin sabaha kadar uyuyacaktır.
Bursa sık sorulan başka sorular da oluyordu.
Bebeğim kız olsun istiyorsanız;
Ovulasyon günü denilen yani yumurtlama günlerinde birleşme sağlanmalı.
Bebeğim erkek olsun istiyorsanız;
Adetin bitiminde birleşme sağlanmalıdır. Adetiniz 6 gün sürüyorsa 7 ve 8. Günler birleşme sağlanmalı.
Bebeğim anne karnında kilo alsın istiyorsanız;
Kaşar peynir. Muz. Kivi. Bulgur pilavı. Kuru üzüm. Elma. Haşlanmış yumurta. Ceviz. Son haftalara gelirken 35ten sonra çikolatalı tatlılar yiyebilirsiniz ki müthiş kilo aldırıyor bebeğe.
Not: Normal doğum istiyorsanız şekerli yiyecekler yememelisiniz.
Hamileyken kesinlikle yenmemesi gereken yiyecekler;
Midye kesinlikle yasak. Derin su balıkları. Balık ile ilgili olarak sadece yenilebilir balıkları söylemek daha iyi olur sanırım sardalya hamsi ve alabalık harici balıklar yenmemeli.
Bebeğim zeki olsun istiyorsanız;
Bol bol ceviz ve günde en az iki elma. Kırmızı veya yeşil elma farketmez. Elma vücuttan toksinleri atmayı sağlar ve temiz kan dolaşımına yardımcı olur.
Bebeğim güzel yüzlü olsun istiyorsanız;
Özellikle ilk 3 aylık dönemde ve hamilelik boyunca bol bol ayva yemelisiniz.
Bebeğimin gece uykusu iyi olsun istiyorsanız;
Doğumun olduğu ilk gece mama verin sabaha kadar uyuyacaktır.
Bursa sık sorulan başka sorular da oluyordu.
Bebeğim kız olsun istiyorsanız;
Ovulasyon günü denilen yani yumurtlama günlerinde birleşme sağlanmalı.
Bebeğim erkek olsun istiyorsanız;
Adetin bitiminde birleşme sağlanmalıdır. Adetiniz 6 gün sürüyorsa 7 ve 8. Günler birleşme sağlanmalı.
Nasıl yani adet bitimi ilişkiyle mi erkek oldu yoksa yumurtlama günü mü?3 balik harici balık yenmemeliye katılmıyorum. Yenilebilir ama her balık degil. Ayrıca alabalık ta çiftlik baligi deniz balığı değil
Doğumun olduğu ilk gece mama verin ne kadarrr yanlış bir düşünce. Bebek emmeyi bırakır anne sütü alamazsa sarılık olur ve anne sütü varkwn niye mama verelim. Bebekler ilk dogduklarinda mideleri minicik 1 çay kaşığı su ile bile doyacak şekilde
Kız erkek belirleme konusu bende tuttu. Ben kız istiyodum ama kız için erkekte yazilanlarin yapilmasinin gerektigini sanıyodum öyle yaptım erkek oldu
Adet bitti( 6 gun suruyor benim) 7.gun iliskiye girmedim 8-10-12. Gunler iliski oldu. Yumurtlamada iliskiye girmedim. Ama yumurtlamadan sonra 2 kere daha oldu yumurtlama bitti diye dusunup girdm ama belki de o gunler tutmustur bilememNasıl yani adet bitimi ilişkiyle mi erkek oldu yoksa yumurtlama günü mü?
Benim üç gün sürüyor o zaman hangi gün ilişki olmalıAdet bitti( 6 gun suruyor benim) 7.gun iliskiye girmedim 8-10-12. Gunler iliski oldu. Yumurtlamada iliskiye girmedim. Ama yumurtlamadan sonra 2 kere daha oldu yumurtlama bitti diye dusunup girdm ama belki de o gunler tutmustur bilemem
Adet bitti( 6 gun suruyor benim) 7.gun iliskiye girmedim 8-10-12. Gunler iliski oldu. Yumurtlamada iliskiye girmedim. Ama yumurtlamadan sonra 2 kere daha oldu yumurtlama bitti diye dusunup girdm ama belki de o gunler tutmustur bilemem
Yeni gördüm canım valla hiç bilmiyorum kii ben kız istiyodum tutmadı yanlis yapmışım oğlum bir yaşına girecek şu an hatırlamıyorum bileBenim üç gün sürüyor o zaman hangi gün ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?