Merhaba Arkadaşlar;
Ben yeni üyelerden,dolayısıyla yeni hamilelerdenim :) Şuan gebeliğim 7+5 ve ben henüz bulantı yaşamadım.Ancak son günlerde iştahımda azalma ve midemde bulantı olmasa da normal olmayan durumlar var.Yiyecekler bana hiç cazip gelmiyor,yemeğe zorla oturuyor olsam da gerektiğe kadar doyabiliyorum.Korkum heran bulantıların başlayabileceği yönünde.Sizlerden öğrenmek istediğim benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı ya da bu noktadan sonra da bulantılar başlayabiliyor mu?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Merhaba canim...ben suan hamileligimin 13+2 haftasindayim ve cok sükür o bahsettigin bulantilari atlattim bende hic yemek yiyemezdim halada cogu seyi yiyemiyorum hep belirli seyler ama benim bebis herhalde cok abur cuburu sevdiginden dayanamiyorum ve yiyorum.bu seferde bu zamana kadar 4 kilo almisim.Ama dur demeyi ögrenmem gerek böyle devam edemem.rabbim insaallah sagliklica bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip eder :)
ben hıç bulantı yaşamadım. ilk gunlerde canım hıç yemek ıstemıyordu. barı yeme demi oylesine yıyordum ve ılk ay 4 kılo bırden aldım ki acıkmamama rağmen düşün.ağzım çok tatsızdı yavandı
şimdi iştahım yerıne geldı .inş çok kılo almam. zaten 71-72le hamıle kalım
Merhaba canim...ben suan hamileligimin 13+2 haftasindayim ve cok sükür o bahsettigin bulantilari atlattim bende hic yemek yiyemezdim halada cogu seyi yiyemiyorum hep belirli seyler ama benim bebis herhalde cok abur cuburu sevdiginden dayanamiyorum ve yiyorum.bu seferde bu zamana kadar 4 kilo almisim.Ama dur demeyi ögrenmem gerek böyle devam edemem.rabbim insaallah sagliklica bebislerimizi kucagimiza almamizi nasip eder :)
ben hıç bulantı yaşamadım. ilk gunlerde canım hıç yemek ıstemıyordu. barı yeme demi oylesine yıyordum ve ılk ay 4 kılo bırden aldım ki acıkmamama rağmen düşün.ağzım çok tatsızdı yavandı
şimdi iştahım yerıne geldı .inş çok kılo almam. zaten 71-72le hamıle kalım
Ben de aynen senin gibiyim,iştahım yok ama zorla yiyorum.Yemezsem kendimi suçlu hissediyorum ama elimde değil ki doktorum asıl 20.haftadan sonra senin beslenmen önemli dedi.Buna rağmen zorla yiyorum :)
Ben şu an hiç kilo almadım ama öyle bir şişlik var ki 5 aylık hamile gibiyim :)
Merhaba ben suan 22+6 haftamdayim. Baslarda ben hic yemek yiyemedim. Bulanti istifra falan olmadi ama yemek yemek istemiyordum. 73 kiloyla basladim ve inanirmisin daha 2 hafta öncesine kadar istahim yoktu. Az seylerle doyuyordum. 2 haftadir düzgün yiyorum ve 73 den 69 a inmistim suan 71 kilo oldum yani yavas yavas kilo aliyorum. Neredeyse 6 aylik olucaz allaha sükür bir sikinti yok dedi doktor. Bastanda problem yoktu bebek zaten senden ihtiyaci oldugunu aliyor yemesende. Dert etme zamanla düzene giriyormus