Ne antidepresani yahu bebeginize kastinizmi var öyle bisey yapmayin sakin...Cileme ortak olan bayanlar ariyorum!!
Su an hamile olan veya hamilelik doneminde hormonlardan dolayi depresyona giren arkadaslar lutfen sizlerle duygularimi paylasmak istiyorum. Boyle bir donem icinde bulunan veya atlatan kisiler vardir muhakkak.
Bu dunyaya ait degilmisim gibi geliyor. Hic bir seyden zevk alamiyorum. Tek yaptigim sey yatmak ve aglamak. Antidepresan mi kullansan son care olarak?
Ne antidepresani yahu bebeginize kastinizmi var öyle bisey yapmayin sakin...
14.haftaya gelmissiniz bi uzmandan yardim alin isterseniz Allah size böyle bi güzellik yasamayi nasip etmis bunu burda bulamayan o kadar cok insan varki kiymetini bilin lütfen...bebeginizde etkileniyo bu durumdan moralinizi yüksek tutun dunyanin en güzel mucizesini yaşıyorsunuz..
Ne gibi bir uzman? Butun doktorlar psikyatriste yonlendiriyor.Ne antidepresani yahu bebeginize kastinizmi var öyle bisey yapmayin sakin...
14.haftaya gelmissiniz bi uzmandan yardim alin isterseniz Allah size böyle bi güzellik yasamayi nasip etmis bunu burda bulamayan o kadar cok insan varki kiymetini bilin lütfen...bebeginizde etkileniyo bu durumdan moralinizi yüksek tutun dunyanin en güzel mucizesini yaşıyorsunuz..
Gebesiniz zaten bu tur ilaçlari kullanamazsinız psikologdan bahsediyorum psikiyatrist psikologa yönlendirebiliyor da bu atarli tavtiniz banami anliyamadim ¿Ne gibi bir uzman? Butun doktorlar psikyatriste yonlendiriyor.
Hocalar cin var diyor.. ve etrafimdakiler herseyi kafanda canlandiriyorsun diyor. Hangi uzman yardimci olabilir mesela?
arkadaş yardım için yazmış ama atar yapıyor. Sanırım depresyondan kaynaklı bu şekilde yazmasıNe antidepresani yahu bebeginize kastinizmi var öyle bisey yapmayin sakin...
Hayir size degil cunku herkes aynisini soyluyor. Denedim olmuyor. Herkes ayni tavsiyeleri veriyor. Kiymetini bil bulamayanlar var falan. Bende biliyorum aksama kadar caresiz insanlara dua ediyorum. Kendimden utaniyorum nice dertli insanlar var diye. Sukretmek gerekir biliyorum. Benim yasadiklarimi yasayan insanlar vardir diye onlar ne yaptilar merak ediyorumGebesiniz zaten bu tur ilaçlari kullanamazsinız psikologdan bahsediyorum psikiyatrist psikologa yönlendirebiliyor da bu atarli tavtiniz banami anliyamadim ¿
Anlamaya çalişıyorum bendearkadaş yardım için yazmış ama atar yapıyor. Sanırım depresyondan kaynaklı bu şekilde yazması
Evet zaten etrafimdakileri uzmekten baska bir ise yaramiyorum.arkadaş yardım için yazmış ama atar yapıyor. Sanırım depresyondan kaynaklı bu şekilde yazması
evet mutlaka var. doğumdan sonra yaşayan da var ama kafanıza göre kesinlikle ilaç almayın ve evet ancak psikoloğa gidebilirsiniz. Eğer çalışyorsanız iş ortamı kafanızı dağıtabilir. Çalışmıyorsanız arkadaşlarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Havalar çok iyi açık hava da yürümek iyi gelebilir. Bunları yapmak için kendinizi zorlamalısınızHayir size degil cunku herkes aynisini soyluyor. Denedim olmuyor. Herkes ayni tavsiyeleri veriyor. Kiymetini bil bulamayanlar var falan. Bende biliyorum aksama kadar caresiz insanlara dua ediyorum. Kendimden utaniyorum nice dertli insanlar var diye. Sukretmek gerekir biliyorum. Benim yasadiklarimi yasayan insanlar vardir diye onlar ne yaptilar merak ediyorum
Piskologum diyor ki gecmiste yasadiklarindan dolayi oluyor. Ben boyle ot gibi evin icinde oturuyorum. Biri birsey deyince agliyorum. Sorulara cevap veremiyorum. Heyecan panik hayatim alt ust oldu ve evdekiler sanki yas var gibi oturup iyilesmemi bekliyorlarAnlamaya çalişıyorum bende
Peki öyle olsun bakalim..geçmis olmasini dilerim size..Hayir size degil cunku herkes aynisini soyluyor. Denedim olmuyor. Herkes ayni tavsiyeleri veriyor. Kiymetini bil bulamayanlar var falan. Bende biliyorum aksama kadar caresiz insanlara dua ediyorum. Kendimden utaniyorum nice dertli insanlar var diye. Sukretmek gerekir biliyorum. Benim yasadiklarimi yasayan insanlar vardir diye onlar ne yaptilar merak ediyorum
Calisamiyorum konsantre yok. Disari cikinca nefesim daraliyor. Sadece 1 arkadasim var beni anlayan oda telkin veriyor hep. Kalabalik ortamda panik atak yasiyorum.evet mutlaka var. doğumdan sonra yaşayan da var ama kafanıza göre kesinlikle ilaç almayın ve evet ancak psikoloğa gidebilirsiniz. Eğer çalışyorsanız iş ortamı kafanızı dağıtabilir. Çalışmıyorsanız arkadaşlarınızla daha sık görüşebilirsiniz. Havalar çok iyi açık hava da yürümek iyi gelebilir. Bunları yapmak için kendinizi zorlamalısınız
sizin sanırım hamilelik öncesin de de vardı rahatsızlığınız. ama 9 ay nasıl geçecek böyleCalisamiyorum konsantre yok. Disari cikinca nefesim daraliyor. Sadece 1 arkadasim var beni anlayan oda telkin veriyor hep. Kalabalik ortamda panik atak yasiyorum.
Namazlarimi hep kilarim Allah kabul etsin. Aksama kadar kuran okuyorum okumasamda acip dinliyorum. Esim her aksam cikariyor yarim saat gezdiriyor. Tesbih dusmuyor elimden bagira bagira ezberimde olan tum sureleri okuyorum. Icim icime sigmiyorRABBİNE sığın ve sürekli ayetel kürsi oku için rahatlıyacaktır eminim. ama bunu gönülden yap ; al abdestini dur secdeye namaz kılmasan bıle otur secdede ac ellerını RABBINLE konus ondan yardım dıle ; cin falan oyl seyler dusunme dusundurtmede ; dua et bol bol ; mesela yürüyüşe cık ; çıkar ayakkabılarını bas çimenlerde yürü biraz ; eşine söyle seni biraz dağa bayıra çıkarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?