Hamilelik dışı süt gelmesi

Safiye01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
3
1
1
30
Arkadaşlar merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Bir sorunum var hamile olmadığım halde sadece bir göğsümden süt geliyor. Proklatin seviyem normal çıktı. Bütün herşey temiz çıktı ama yinede geliyor bu neden olabilir.. Lütfen yardımcı olur musunuz.?

Geçmiş olsun peki bu sonuca Dr ne dedi kesinlikle prolaktin hormonu yüksekse süt geliyor
Başka bir hastanede tekrar test yaptırın benimde yüksekti ama süt gelmiyordu beyin emari bile çekildi temiz çıkmıştı

Ben sadece o hormonla alakalı olarak duydum başka bir hastaneye daha gidin bence

Sonuçlarm temiz çıktı. Geçen ay yaptırdım daha

Barsak çalıştırıcı ya da mide hapı kullanıyor musunuz acaba motilyum falan gibi. Ondan olabilir.

Oglumu emzirmeden kestikten sonra benimde sutum kesilmedi. Ama hormon testlerim hersey normaldi. 3 sene bu sekilde sut geldi sonra kizima hamile kaldim ve sutum devam etti. Suan 3.cocuguma hamileyim ve hala sutum kesilmedi canim. Bazi bayanlarda olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…