- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Daha önce nasıldınız ? Böyle uzun sürelimiydi?Bence benim kocam kadınlardan hoşlanmıyor heralde Cildircam biryandan da ona yükleniyorum mesajda..Koskoca bir yilda bir kez ya o da benim zorumlaaaa..
esinde bilmiyodu muhtemelen biliyor olsaydiniz birbirinizi tercih etmezdiniz bence. kimisi icin evlilikte en sondayken kimisi icin evlilikte ilk 3 te cunku bu durum. gercekten normalde erkeklere esip gurluyoz ya bosanma sebebidir bu diye..gercekten oyle...,hani her gun yapilmasida normal degil. herseyin ortasi karar
Bide değişik ic çamaşırı giyinmesini isteyen var istemeyen de var sizinkiler istiyor mu
Daha önce nasıldınız ? Böyle uzun sürelimiydi?
Siz bu adamla sadece cinsellik icin mi evlendiniz? Onceden de isteksizdi diyorsunuz. Demekki cinsellikten pek hoslanmayan bir adam, bu kisilik meselesidir. Eger cinsellik disinda onunla bir baginiz yoksa zaten bosanin gitsin. Gercekten seven insan icin sarilip uyumak bile evli kalmak icin kocaman bir sebeptir cunku.Ben kendisine sen böyle devam edebilirsin ama bu evlilik boyle devam etmez dedim.
Peki doktora danistinizmi iliski sakıncalı mi degilmi hanileykenBende dogum yapmak uzereyim bugun yarin :) hamilelikte ara vermedik..ama bu konular ve etrafin soledikleri simdiden korkuttu beni
Ya siz saka misiniz. Birbirlerini tercih etmezlerdi ne demek, esimizi pazardan mi seciyoruz, sadece cinsellik icin mi evleniyoruz? Arada cinsellikten daha onemli baglar olur ki iki insan evlenir, dedigin seyin sokaktaki adami alip iliskiye girmekten farki yok. Bir insan asik oldugu kisiyi sirf cinsel yonden isteksiz diye birakir mi? Eger siz asik olmadiginiz birisiyle evlendiyseniz anlamanizi beklemiyorum. Fakat insanlar birbirine cinsellikten daha kuvvetli duygular besleyebiliyorlar, hatirlatayim. Boyle cikarimlar yapmaniz gercekten cok cirkinesinde bilmiyodu muhtemelen biliyor olsaydiniz birbirinizi tercih etmezdiniz bence. kimisi icin evlilikte en sondayken kimisi icin evlilikte ilk 3 te cunku bu durum. gercekten normalde erkeklere esip gurluyoz ya bosanma sebebidir bu diye..gercekten oyle...,hani her gun yapilmasida normal degil. herseyin ortasi karar
Evet sakayim : )Ya siz saka misiniz. Birbirlerini tercih etmezlerdi ne demek, esimizi pazardan mi seciyoruz, sadece cinsellik icin mi evleniyoruz? Arada cinsellikten daha onemli baglar olur ki iki insan evlenir, dedigin seyin sokaktaki adami alip iliskiye girmekten farki yok. Bir insan asik oldugu kisiyi sirf cinsel yonden isteksiz diye birakir mi? Eger siz asik olmadiginiz birisiyle evlendiyseniz anlamanizi beklemiyorum. Fakat insanlar birbirine cinsellikten daha kuvvetli duygular besleyebiliyorlar, hatirlatayim. Boyle cikarimlar yapmaniz gercekten cok cirkin
Keske saka olsaydiniz, insanlarin birbirlerine cinsellige gore deger vermesi korkunc bir sey cunkuEvet sakayim : )
Ilk 3 ay yasakti....dusuklerim oldugu icin .birde zor elde edilen bir gebelikti. 3 kez tup bebekle hamile kalip dusuk yapmistim. Bu gebeligim dogal yolla oldu.Peki doktora danistinizmi iliski sakıncalı mi degilmi hanileyken
Sen beni anlamak istedigin gibi anlamissin. yazimin tamanini oku..Keske saka olsaydiniz, insanlarin birbirlerine cinsellige gore deger vermesi korkunc bir sey cunku
Siz bu adamla sadece cinsellik icin mi evlendiniz? Onceden de isteksizdi diyorsunuz. Demekki cinsellikten pek hoslanmayan bir adam, bu kisilik meselesidir. Eger cinsellik disinda onunla bir baginiz yoksa zaten bosanin gitsin. Gercekten seven insan icin sarilip uyumak bile evli kalmak icin kocaman bir sebeptir cunku.
Saglikli bir insan seks yapmak ister ama bu istek o kisiyle olan iliskini bitirme seviyesine getiriyorsa zaten ortada sevgi yoktur))) Ben sarilip uyumak icin evleniyoruz demedim ki, insan seviyorsa sadece sarilip uyumak bile evliligi surdurmek icin yeterlidir dedim. Yoksa insan kendini pekala tatmin edebilir. Es isteksizse zaten araya onu ne kadar sevdigin faktoru girer, eger sevmiyorsan konu sahibi arkadasin yaptigi gibi ese ofke kusulur, zaten bu durumda evli olmanin bir geregi de yok.Sen beni anlamak istedigin gibi anlamissin. yazimin tamanini oku..
Yıllardır aynı sorunu biz de yaşıyoruz... hiç bir şey değişmedi değişmeyecek de! (Bizim yaşantımızı diyorum) senede 1... çocuk istediği zamanlar da daha sık yanaşıyor tabii ki bunun dışında hamilelik lohusalık bilmem ne derken senede 1’e düştü.. çok çabaladım çok kıvrandım ben de bıraktım artık böyle rahatım (yaşım 33)
Ihtiyaciniz sevginizin onune gecip sizi bosanma noktasina getiriyorsa, ihtiyacınıza mi yoksa esinize mı daha duskun oldugunuzu bir sorgulayin bence.Tabikide cinsellik için evlenmedim onu seviyorum sevmesem böyle gülüp geçmem ama isteksiz biri ile hakikaten bazen zorlaşıyor sonuçta buda bir ihtiyaç anlatabiliyor muyum?
Bende diyorumki cinsellige onem veriyorsan sadece sarilip yatmak yetmez: ) bak saglik sorununu ayri tutuyorum ama evdeki kocandan karindan isteyeceksin bunu kimden isteyeceksin? Sanki kotu birsey soyluyorum: ) sana gore sadece sarilip uyunur konu sahibine gore uyunmaz.. herkesin istegi onceligi farklidirSaglikli bir insan seks yapmak ister ama bu istek o kisiyle olan iliskini bitirme seviyesine getiriyorsa zaten ortada sevgi yoktur))) Ben sarilip uyumak icin evleniyoruz demedim ki, insan seviyorsa sadece sarilip uyumak bile evliligi surdurmek icin yeterlidir dedim. Yoksa insan kendini pekala tatmin edebilir. Es isteksizse zaten araya onu ne kadar sevdigin faktoru girer, eger sevmiyorsan konu sahibi arkadasin yaptigi gibi ese ofke kusulur, zaten bu durumda evli olmanin bir geregi de yok.
Satirlarindan sonra ya esin sex sevmiyo diye aklima geldi ya da sen aseksuelsin gibi geldi: ) oyle birsey yoksa kusura bakma, ama yazdiklarimizi yanlis anlamak icin baya bi efor sarfediyosun gibiIhtiyaciniz sevginizin onune gecip sizi bosanma noktasina getiriyorsa, ihtiyacınıza mi yoksa esinize mı daha duskun oldugunuzu bir sorgulayin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?