Hamilelik doğum derken giden cinsellik

Bu kadar az ilişkiye girerken çocuk nasıl yaptınız Allah aşkına biz nerdeyse her gün yapcaz 1 senedir çocuk yok

Ihtiyaciniz sevginizin onune gecip sizi bosanma noktasina getiriyorsa, ihtiyacınıza mi yoksa esinize mı daha duskun oldugunuzu bir sorgulayin bence.

Kızlar ben boşanmak niyetinde degilim lütfen polemik yaratmayalım ben eşime bir göz dağı vermeye çalıştım kendimce yoksa ben kocamı seviyorum sadece biraz benimle ilgilensin istyrum sorununuz bitek cinsellik degilki eşim bni öpmeden evden çıkmazdı şimdi umrunda degilim hadi sarılıp yatmak diyorsun yahu aramıza iki kişi girer o kadar uzağız hep ben sarılıyorum hep bn öpüyorum hep ben sevişelim diyorum sanki arzu tek taraflı gibi konu sadece cinsellik değil boşanmak konusu filanda değil ben anne oldum sadece güzelliğim yine yerinde noldu birden önceden cinsellik te sıkıntı vardı şimdi ilgi alakada da sıkıntı var yani ben çıkalım birşeyler yapalım demesem eşim bana demez insallah bni anlayabilmissindir.

Ayrıca cinselliği bir ihtiyac olarak kabul ediyorsak ki bana kalirsa öyle, eşlerden birinin sirf kendi canı istemiyor diye bir yıl boyunca ilişki yasamamasi tam anlamıyla bencillik. Hergun olmaz haftada bir olur ama olur yani, sen istemiyorsun ama eşin istiyor, eşlerin cinsel yönden birbirlerini tatmin etmeleri gerekiyor, dediğiniz gibi saglik sorunlarını ayrı tutuyorum

Sadece sarilip uyunur demiyorum ki, seven insanin esinden bosanmamasi icin sarilip uyumak bile yeterlidir diyorum. Seven insan esi degismiyorsa oldugu gibi kabul eder, burada ozelimi paylasmayi hic istemezdim ama cok genis bir ortamda buyumus birisi olarak 20den fazla farkli kisiyle iliski yasadim ve 1 ay boyunca her gun farklı kisilerle takilmayi, sevdigim adama 1 kez sarilip uyumaya degismem inan. Her sey cinsellik degil. Karsinizdakiyle tek bag cinsellik olmamali ve bu oncelik dediginiz sey, askinizin onune geçiyorsa zaten ortada iliski yoktur ki.. Sevgiler

Aynen yaa.. hadi sarilalimla olmaz her zaman.. sonra aldatmalar baslar iste.. konu sahibi icin demiyorum bunu.. ama haksiz olanida hakli yapiyo bu konu bence. Ayrilamiyosaniz, Sen yapmiyosan illa yapan birini bulur es kisisi hakli veya haksiz

İlgi ve alakanin sikintili oldugunu bilmiyordum, kusura bakmayin. Ben sadece cinsel ilgisizlik olarak anladim.

Çocuk tamamiyle sans o ay sadece birkere yaptık çocuk oldu çocuk için uğraştık canım bizde biraaaaaz
Ne güzel ya öff çok kıskanıyom böyle hamile kalanları sağlıkla kucağınıza alın inş bu arada bizim sayıda sorun yok ama bende hiç zevk alamıyorum çocuk olsun isterse 1 ay yanaşmasın aramam herhalde :)

Kadinlarin cogu once cinsellik sonrada o adamla sarilip uyumak ister o dogru: ) bence burda sana hak verecek cok az kadin vardir, bilemiyorum

Satirlarindan sonra ya esin sex sevmiyo diye aklima geldi ya da sen aseksuelsin gibi geldi: ) oyle birsey yoksa kusura bakma, ama yazdiklarimizi yanlis anlamak icin baya bi efor sarfediyosun gibi
Esim de ben de gayet seviyoruz merak etmeyin :) Kusura bakmayin fakat ben sadece 2013ten beri turkiyede yasamama ragmen turkcemin gayet duzgun oldugunu dusunuyorum bir yanlislik varsa kusura bakmayiniz.

Buraya bunu yazmışsınız şimdi size cinsellik için mi evlendin diyen olacaktır hatta olmuştur da ama eşiniz ilgisizmiş aynı zamanda. Ben bunun aynısını yaşadım çok zor bir durum. Aldatırsa, döverse, içerse vs haklısınız ama evliliğin getirdiği asli görevleri yerine getirmeyen bir eşden yakınma şansınız yoktur insanlara anlatmayın ben anlattım azmış dediler, ayrılmak istedim aldatıyor mu acaba kocasını bile dediler. Sonuç ayrıldım inanın başkası yüzünden mutsuz hissetmektense ömür boyu cinsellik yaşamayın, ilgi görmeyin daha iyi. Sevdiğiniz bir şey var istediğiniz bir şey elinizi uzatsanız dokunacak gibisiniz ama engel var bunu yaşamayn bilemez. Siz üzülmeyin.

Eşinizin hoşuna gidecek şeyler yapın. Değişik kıyafetler. Gecelik ortam vs. Anneliği gözünden silmeniz lazım. Sizin kadın olduğunuzu anlaması lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…