hamilelik döneminde akıntı nedeniyle vagi-hex kullanan var mı

deyyann

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
253
5
296
Niğde
kızlar size bi sorum olucak gebelikte akıntı yüzünden vagi-hex(fitil) kullandnız mı ve en önemlisi yararını gördünüz mü?

Vagi hex hiç etkili bir ilaç deil neo penotram daha etkili ve daha kaliteli 2 kez kontrole gitmeme rağmen sorunumu geçirmemişti.Sonuç doktorumla tartışmaya girmeme sebep oldu arkadaşım..

Vagi hex hiç etkili bir ilaç deil neo penotram daha etkili ve daha kaliteli 2 kez kontrole gitmeme rağmen sorunumu geçirmemişti.Sonuç doktorumla tartışmaya girmeme sebep oldu arkadaşım..

bilmiyorum arkadaşım bakalım ben de nasıl etki edecek şuan itibariyle fazlaca akıntı söktürüyor gibi böyle afedersin peynir kesiği gibi akıntılar geliyor inşallah bi an önce tükenir

bilmiyorum arkadaşım bakalım ben de nasıl etki edecek şuan itibariyle fazlaca akıntı söktürüyor gibi böyle afedersin peynir kesiği gibi akıntılar geliyor inşallah bi an önce tükenir
Bunu yazalı çok olmuş, belki hatirlamazsinız bile. Ama bu peynir kesiği akıntılardan sonrası ne oldu? İşe Yaramış mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?

Bunu yazalı çok olmuş, belki hatirlamazsinız bile. Ama bu peynir kesiği akıntılardan sonrası ne oldu? İşe Yaramış mıydı? Hatırlıyor musunuz acaba?
Sizde işe yaradı mı bu ilaç acaba :)

hic bir ise yaramadi. Uzerine iki farkli mantar ilaci verdiler. Onlar da ayni sekilde. Sanirim gebelikle es orantili devam edecek. Inatci bir durum : (
Bende de bir türlü geçmiyor. Dün vagi hex verdi doktor. Kaşıntı falan yok ama yeşil renkli akıntı rahatsız ediyor beni. Sizin az kalmış maşallah. Ben 16+1'im hayırlısıyla şu doğumu bir atlatsaydık :)

Benim de kaşıntım olmadı hiç.
Çok problem etme akıntıyı, doğal bir tıkaçları varmış bebeklerin. Oradaki durumdan çok etkilenmiyorlarmış.
Kilot dayanmıyor sadece. Islak kalmasın. Dar giyme.

Evet renkli olunca başka şeylere de bakıyorlar, bakteri falan var mıdır diye o yüzden idrar kültürünü, hiç ihmal etme 16 hafta da az değil cünkü. 4 ayın bitmiş maşallah.

Sanırım idrar kültüründe üreme olmayınca, çok korkmuyorlar.

Sana da sağlıklı bir gebelik dilerim. En hayırlısıyla

Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Ayda bir idrar kültürü yaptırıyorum canım. Dediğin gibi artık ben de takmayacağım.

Bu portali acali aylar olmus ama belki yine de birileri sesimi.duyar umuduyla yaziyorum.ben 10 haftalik hamileyim ve ben de ueraplazma ueraliticum ve gardnerella vaginalis diye hastaliklar cikti doktor da vagihex fitil verdi.cokkorkuyorum bu bakteri bebegime zararverir mi?ve bu fitilin yarari olur mu?lutfen yardim edin kizlarr

Ben de kullandim hamileyken, bebege zararli olabilecek bir sey degil cunku ilac degil. Floradaki yararli bakterilerin artmasi icin veriyorlar, savassinlar diye. Akinti falan acayip artiyor. Ilac bu ise yaramazsa dusunecekleri sey. Zaten agizdan bir seyler kullan deseydi o zaman endiselen. Herkesin soyledigi gibi ve daha once de yazdigim gibi , dogal tikaclari var bebeklerin hani dogum surecine kadar kapali olan. Hayirli bir surec dilerim. Kimsenin seni uzmesine izin verme. Vucut direnci zayifken pörtlüyor boyle seyler. En onemli sey ikinizsiniz .

Oncelikle cevap yazdigin icin cok tesekkur ederim,onca zamana ragmen.yani cok etkili bir ilac olmasa da savasir diyorsunuz.agizdan antibiyotik vermedi bu surecte veremem bebek icin dedi.ilerleyen haftalarda neler yapacak ben de merak ediyorum.bebeklerin o tikaclari korur mu dersin yani?bende ki bu bakterilerin keseye zarar verebilecegini okumustum cunku.zaten su anda rahim agzim genisce yaralarla dolmus bile.guzel dileklerin icin de tesekkur ederim allah razi olsun

Yani onun tavsiye edilme amaci o. Savassin diye daha dogal yollardan cevap versin vucut diye ( Ben de eczaci degilim , bana yapilmis mantikli aciklamalari size aktariyorum. ) Bendeki teshis farkliydi. Ama dogumdan sonra bile doktor bunu vermisti emziriyorum diye.
Masallah seninki tutunmus, 10 haftalik diyorsun. Kalp atislari bile baslamistir. ( Bu kadar - yani benim kadar pimpirikli bir anne adayi isen ) Harmony test yaptir, ben 10 haftalikken cinsiyeti bile ogrenmistim. Turkiye de soylemiyorlar gerci o kadar erken. Harmony test cok onemli. Hele maddi durumun musait ise. internette bir arastir. Sevgiler.

B
Daha tecrubeli oldugunuz icin gorusleriniz cok onemli bu konuyu konusacak bilgi alabilecegim baska kimsem de yok.bana konulan teshis cok basit bir bakteri olmadigi icin cok endiseliyim.siz dogurmussunuz masallah allah uzun ve saglikli bir omur nasip etsin evladiniza.evet masallah su ana kadar cok guzel ilerledi gebeligim 11.haftaya girmek uzereyim hatta.kalp atislarini 5.haftada duymustum bile.cok asiri pimpirikliyim oncesinde 2 kere kimyasal dusuk yasamamin etkisi de var.bu kadar pimpirikliyim diye de belalar beni.buluyor valla.hormony testi dediginiz nedir?8 haftalikken bir test yaptirdim hapatit kizamikcik tioid filan testiydi o mu acaba?cinsiyeti bu hafta biz de ogreniriz sanirim bu telaslardAn cinsiyet merakim bile kalmadi simdi saglikli olsun da ne olursa olsun diyorum.sizinki neydi?bu kadar erken ogrendiginize gore erkek mi acaba?maddi durumdan yana sikinti yok cok sukur zaten bu zamana kadar harcadigimiz paralar bir ev parasini bulmustur bile

Harmony Test cok onemli , ornek kanda x,y kromozomuna da bakiyorlar. Ama bebekte bazi kalitimsal hastaliklari aratiyorlar, yapilmasinin amaci o.
Detayli bilgiyi Turkiye de Harmony Test diye arabilirsiniz Google da. You Tube'a yuklemisler.
Ne yazik ki cok pahali bir test. Ozel sigorta karsiliyormus ama simdi okudum.

Evet oglum oldu, ama 10 haftada ultrasonla cinsiyet soylemek zor, genellikle 16. haftada soylerler , gecen yil kesenin sekline bakarak tahmin yapiyorlardi eglencesine :))
Bu test DNA ya baktigi icin , anne kaninda on hafta sonra bebegin de kani dolasmaya basliyormus. O yuzden beklliyorlar , on haftadan once yapmiyorlar.

Sizin derdiniz ne , ben neler yaziyorum. Ama benim hic oyle ikili test , uclu test , yok dortlu test yaptirmama gerek kalmadi.

Bir arkadasima da tavsiye ettim, doktorun gerek yok diyecek dedim. YAptrimadi,
Sonra 5.ci ayda Down sendromlu olabilir demisler kiza , beni aradi ne yapacagim diye.

Neyse Amniyo test yapalim demisler ( Ne kadar tehlikeli )
Allahtan ben ne olursa olsun doguracagim riske atamayacagim dedi.
Yani anlatmak istedigim vaktinde yaptirsa hic bu sikintilari cekmeyecekti.
Gereksiz stres . Alti ustu bir tup kan.

Sen bebisine sikica tutun , o zaten sana sarilir. Rabbim hayirli dogumlar nasib etsin. Su gibi..

Tarama testi yapiliyor burada(sanirim.siz yurtdisindasiniz)onu da bir iki hafta icinde doktor isteyecek bizden yaptiracagim.allah saglikli evlatlar nasip etsin.erkek bebeklerin cinsiyetleri daha erken biliniyor o yuzden tahmin ettim.kizlar sakliyor biraz daha.icimden bir ses ben de bu hafta ogrenecegim diyor hayirlisi saglikli olsun da benimkisi merak.su an zaten tek dusundugum zamaninda ve saglikli dogurmak.aminnn insallah cok sagol

Hayir, Turkiye'de de yapiliyor. onu anlatmaya calisiyorum. Tarama testleri sadece istatistik bilgilere dayaniyor. Devlet karsilamiyor benim dedigi o testi, o yuzden imkaniniz varsa yaptirin diye tavsiye etrim. Caninizi sacma sapan verilerle sikmasinlar diye ilerde.

Neyse siz doktorunuzun sozunden cikmayin en dogrusunu onlar bilir. Saglikli gunler dilerim size ve yavrunuza. ( Bulantin olursa da leblebi ye , bana iyi gelmisti )

Cok tatlisin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…