Hamilelik döneminde antidepresan kullananlar var mı

Siz kaçıncı haftadasiniz ne kullanıyorsunuz benim doktorum kullan dedi
Ben daha hamile değilim hamile kalmak icin bırakmıştım ama 3 ay dayanabildim doktor geri başlattı. Lustral 50mg yazdi en az 6 ay kullanacaksın dedi. Hamilelik düşünürsen de ilk 3 ay kullanamazsin dedi. Siz başından beri kullandınız mi
Benim doktorum kullanabilirsin dedi
Benim doktorum kullanabilirsin dedi
Başlangıçtan itibaren kullandınız mı peki

Ben daha hamile değilim hamile kalmak icin bırakmıştım ama 3 ay dayanabildim doktor geri başlattı. Lustral 50mg yazdi en az 6 ay kullanacaksın dedi. Hamilelik düşünürsen de ilk 3 ay kullanamazsin dedi. Siz başından beri kullandınız mi

Başlangıçtan itibaren kullandınız mı peki
Ben tüp Bebek transferi oldum sonucu bekliyorum ama pozitise kullanmaya devam edeceğim doktorum kullanabilirsin dedi

Ben tüp Bebek transferi oldum sonucu bekliyorum ama pozitise kullanmaya devam edeceğim doktorum kullanabilirsin dedi
Bende aynı şeyi düşünüyorum yani hamile kalsam bile bırakmak istemiyorum hiç psikolojim mahvoluyor çünkü. İnşallah sizde bir an önce pozitif görürsünüz. Kadin dogum doktoru mu söyledi size kullanmaya devam edebilirsin diye birde ilacinizin adi ne ben lustral a başladım şimdi

Bende aynı şeyi düşünüyorum yani hamile kalsam bile bırakmak istemiyorum hiç psikolojim mahvoluyor çünkü. İnşallah sizde bir an önce pozitif görürsünüz. Kadin dogum doktoru mu söyledi size kullanmaya devam edebilirsin diye birde ilacinizin adi ne ben lustral a başladım şimdi
Lusral evet belki 10 tane kadın doğum doktoruna sordum

Lusral evet belki 10 tane kadın doğum doktoruna sordum
Çok sagolun içimi ferahlattınız. Psikiyatri doktorum bana ilk 3 ay kullanamazsin 3 . Aydan sonra yine lustral kullanabilirsin dedi. Ama ben bıraktığım zaman tüm dengem alt üst oluyor hic bırakmadan hamile kalip devam ettirmem gerekiyor inşallah rabbim bizlere de en kolayiyla ve saglikla bebisler nasip eder boşuna korkmuşuz deriz. Cok dua ediyorum panik atak olupta anne olmak isteyen kadınlara.

Back
X